Community Status Updates
Kai → Kenny
:nanana: Ό,τι προσπαθεί να μπει ανάμεσα σ' ένα από τα αγαπημένα μου pairing, είναι απειλή. Αυτή τη στιγμή είναι η πιο επικίνδυνη εκεί πέρα μέσα, πρέπει να εξουδετερωθεί.
[spoiler]
:hero: Θα ξυπνήσει και κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και ο Bossun. Έδειξε 1-2 σημάδια, έχουμε ελπίδες.
[/spoiler]
Jan 13 2012 12:58
Kenny → Kai
Μ' αρέσει που το είδες σαν απειλή. :hahaha: Η μεγάλη villain του manga ξέρω 'γώ.
[SPOILER]Αλλά τί εννοείς με το "Μην το βάζεις κάτω, Himeko"; Does she even try at this point? >__< Παρακάλα να ξυπνήσει πρώτα... θα της φάνε τον άνδρα κι αυτή θα κοιτάει.[/SPOILER]
Jan 13 2012 12:53
Kai → Kenny
:if: Άσε ναι, η άλλη μας απείλησε στην αρχή του κεφαλαίου. Μην το βάζεις κάτω, Himeko.
Jan 13 2012 12:41
Kenny → Kai
Αυτός ο Agata... κάθε φορά που φτάνει σε συμπέρασμα με πιάνει νευρικό γέλιο. :hahaha:
[spoiler]Himeko, make a move! :if:[/spoiler]
Jan 13 2012 12:09
Kai → Kenny
:hahaha: Ok, δεν ξέρω πού αλλού να τα πω... Το καινούργιο κεφάλαιο του SKET είχε πολύ γέλιο
[spoiler]
Δηλαδή, την είχε που την είχε δημιουργήσει μόνος του την παρεξήγηση ήρθε και τα έμπλεξε ακόμα περισσότερο και την έκανε την υπόθεση μεξικάνικο μέσα στο κεφάλι του. Και ενώ οι άλλοι δύο είχαν τα άγχη τους είχαμε και τον Tsubaki ανάμεσα να είναι κανονικότατα στον κόσμο του, όχι ότι φταίει κιόλας.
:hahaha: Οι εκφράσεις του Agata ήταν φοβερές σ' όλο το κεφάλαιο. Τα προβλήματα του μεγάλου αδερφού.
[/spoiler]
Jan 13 2012 00:39
Kai → Kenny
Έφτασα up-to-date και το λάτρεψα! Τελικά δεν χρειάζεται να έχεις σχέση ή να είσαι πολύ καλός με τα quizzes είναι ενδιαφέρον έτσι κι αλλιώς αφού μαθαίνεις τις απαντήσεις και μ' αρέσει πολύ το sol κομμάτι που έχει μέσα.
:kyaaa: Λάτρεψα τους χαρακτήρες [I][B](τι νορμάλ κοπέλες!!!)[/B][/I] και συμπάθησα πολύ τον πρωταγωνιστή!!!
+ 1 αναγνώστης πλέον.
:nod2: Ευχαριστώ για την πρόταση.
Jan 12 2012 21:23
Kenny → Adventurer
Πριν πόσα χρόνια στο έλεγα; Γιατί δεν θυμάμαι κάποιο τέτοιο site πλέον. :P
Jan 10 2012 15:15
Adventurer → Kenny
Χαμενε, μπορεις να μου στειλεις εκεινο το site που ελεγες οτι εχει πολλα Ιαπωνικα MVs?
Jan 10 2012 15:10
Fallen_Mpougatsa → Kenny
:nanana: You heartless person, how can you? -->drama queen
Jan 08 2012 18:59
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Γ-γ-γ-γ-γ-γ-γ-γ-γ-γιατί έκλεισες το θέμα με τα μελομακαρονα...? Μελομακάρονα...
Jan 08 2012 18:14
zennith666 → Kenny
:uhh:To ένιωσα :deadga6: Πού είσαι τώρα να με σώσεις ???ΕΕΕΕΕ :sadist:
Jan 07 2012 20:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed