Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → Kai
Έτσι είσαι, ε; Πρέπει να σταματήσω να σε κάνω παρέα κι εγώ, να έχεις [B]ακόμα[/B] λιγότερους! :kakaka:
Φυσικά και θα έπρεπε! Θεωρείται από τα anime που πρέπει να δεις πρώτα-πρώτα, όχι να έχεις τόσα χρόνια στο άθλημα και ακόμα να σκέφτεσαι αν αξίζει ή όχι. :chigau:
(Θύμισέ μου να σε μαλώσω και live όταν ξαναβρεθούμε. :P)
Ιαν 23 2012 21:11
Kai → Kenny
Δεν φταίω εγώ που 19 στα 20 άτομα με τα οποία βλέπω πως μπορώ να κάνω συζήτηση μένουν Αθήνα ή στα περίχωρά της!
:hahaha: Έτσι, να μην σε κάνουν παρέα! Να είσαι μόνος κι έρημος και να νοσταλγείς την γενέτειρα.
:oo: Θα έπρεπε;
Ιαν 23 2012 20:55
Kenny → Kai
Επίσης (several days late, αλλά w/e)... Άκου εκεί να μην έχεις δει ΑΚΟΜΑ το Cowboy Bebop! :oo:
Ιαν 23 2012 20:40
Kenny → Kai
[QUOTE]Και μιας και το φόρουμ σφύζει από καλούς stalker, είδα πως είσαι πατριωτάκι, ή μένεις κι εσύ Σαλονίκη έστω. :if:[/QUOTE]Έχεις και παράπονο. Από τη δική μου γενέτειρα ζήτημα να έχουν γραφτεί 5 άτομα, κι απ' αυτούς μόνο εγώ μπαίνω πλέον. :hahaha:
Ιαν 23 2012 20:37
Kenny → Trivia Spitting Monster
Heh... Για μένα ήταν μόλις το τρίτο anime που είδα, αρχές Γενάρη του 2007 (το είδαμε και την ίδια χρονιά δηλαδή). Πρώτα το Serial Experiments Lain, μετά όλα τα Ghost In The Shell, και στη συνέχεια αυτό. Προσκυνώ τον μέγα Shin'ichirou Watanabe, και τη μεγάλη Youko Kanno γι' αυτό που μας προσφέρανε τότε, και που όμοιό του δεν πρόκειται να ξαναδούμε, διότι —ναι, είναι cliché φράση, αλλά τι να κάνουμε αφού ισχύει εν προκειμένω— δεν τα φτιάχνουν έτσι πλέον.
Ιαν 23 2012 20:34
Trivia Spitting Monster → Kenny
Με κολακεύετε, αγαπητέ! Είμαι φαν από τα 15! (Κι ας είχα βρει τα μισά επεισόδια βαρετά τότε. Τόσα ήξερα, τόσα έλεγα...)
Περίπου πριν 1 χρόνο (3 χρόνια αφότου είδα τη σειρά... Σύμπτωση;), ένας καθηγητής μου απ' την σχολή με ρώτησε για άλλα anime να δει (είχε ήδη δει τον Akira και το Animatrix και τα είχε βρει γαμάτα). Το πρώτο που μου ήρθε ήταν το Bebop. Τότε το ξαναείδα, και το ξαναερωτεύτηκα. Και μετά το έδειξα στην αδερφή μου, τη μητέρα μου, και εσχάτως, στον πατέρα μου...! Ναι, ξέρω, είμαι τρελή!
Ιαν 23 2012 20:21
Kenny → Trivia Spitting Monster
It's always a pleasure to find more young Bebop fans in this day and age.
Ιαν 23 2012 20:14
Lucy Heartfilia → Kenny
ααααααααχαχαχαχαχα :') δεν το είχα σκεφτεί αυτό! xD Όνομα γάτας είναι :P
Ιαν 22 2012 22:30
Kenny → Lucy Heartfilia
Τώρα δηλαδή είσαι ο παππούς του forum; Κάποια ψυχή το έλεγε για μένα αυτό κάποτε. :hihi2:
Ιαν 21 2012 23:53
Kalamaris → Kenny
Οχι και τοσο Noob XD
After that ομως αφου παταω να τον κανει add λεει οτι θελει να εχω ανοιχτο το msn ενω το εχω.I don't have a clue...
Ιαν 19 2012 22:41
Kalamaris → Kenny
I feel like a total noob....How the f*** do i add people in msn through anime gr??????????
Ιαν 19 2012 20:34
Tenshi → Kenny
Le wild BONER appeared!!
AHAHAHAH!!! Τη πυρηνικές εκρήξεις Tsumo ήταν αυτές ωρέ καρντάσι? Δεν τους άφησες να αναπνεύσουν!!
ΧΑΧΑΧΑ!! ΕΠΟΣ ΕΠΟΣ!!!!!!!! :D
Ιαν 18 2012 14:12
Kenny → Tenshi
[url]http://tenhou.net/0/?log=2012011811gm-0611-0000-xd87f344db3c3&tw=1[/url]
[size=5][b]CHAOS AND MAYHEM[/b][/size]
Ιαν 18 2012 04:26
iristella → Kenny
[URL="http://animaple.deviantart.com/art/Fusion-279424090?q=boost%3Apopular%20max_age%3A168h%20penguindrum&qo=26"]lol[/URL]
Ιαν 16 2012 03:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται