Community Status Updates
Night Wizard Seal → Kenny
Το φλογερό το κόκκινο. Σου πάει :P
Συγχαρητήρια Kenny-san!
Jan 24 2012 15:01
Kenny → Kai
Σήμερα πάντως που ξύπνησα και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, σκέφτηκα ότι χρειάζομαι ξύρισμα... και τελικά ούτε αυτό δεν έκανα. Ατύχησες τελείως. :hihi2:
Anyway, όπως έγραψα και στη Zura, δείτε το βρε παιδιά! Δεν το εγκωμιάζουν παντού for nothing. :if:
Congrats για την προαγωγή btw. ;)
Jan 24 2012 14:26
Kenny → Trivia Spitting Monster
Καλά, εννοείται, άμα αρχίσουμε να αναφέρουμε τη πλήρη λίστα με τα ονόματα αυτών που έδωσαν όλο τους το ταλέντο για να γίνει το Cowboy Bebop το αριστούργημα που είναι, θα καταλήξουμε να τους αναφέρουμε σχεδόν όλους. :P
Jan 24 2012 14:22
Kenny → GhostPrince
[QUOTE]αντε και σ'ανωτερα[/QUOTE]Δεν έχει ανώτερα, man. :hihi2:
Thanks. ^^
Jan 24 2012 14:18
Kaidou → Kenny
What about...Kaidou???
Και thnks για τον κοπο σου!! :)
Edit:καν'το [B]Kaidou[/B] ;)
Jan 24 2012 14:12
Kenny → Kamen Tantei Zura
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Και μην ανησυχείς, ούτε εσένα σου πάει το μωβ, αλλά συγχαρητήρια όπως και να 'χει. :kakaka:
Seriously though, όταν πρωτοφόρεσα τα μπλε, όλοι μου λέγανε ότι δεν μου πάει το μπλε (γιατί ήμουν 2 χρόνια στο πράσινο). Τώρα μου το λένε για το κόκκινο, γιατί ήμουν 2 χρόνια στο μπλε. Τα ίδια λένε και στην iristella εντωμεταξύ. Εγώ πιστεύω ότι όλα είναι θέμα συνήθειας (OK, εκτός από το ροζ :hihi2:).
Καλά reviews σου εύχομαι. :3
Όσο για το Bebop: Δείτε το βρε παιδιά, αμαρτία είναι. :nanana:
Jan 24 2012 13:33
Kenny → OdyMonaxos
Διότι το pun με το admoenistrator δεν δουλεύει το ίδιο καλά. Plus, I'm the CEO of Latza Inc now.
Η υπογραφή σου μια χαρά μου φαίνεται. FSM, βλέπω, keep the faith!
Jan 24 2012 13:28
Kenny → Kaidou
Whoops... επρόκειτο για malfunction ενός εκ των VBulletin plugins που ενεργοποίησα χθες το βράδυ. Το απενεργοποίησα τώρα μόλις για να μπορέσω να σου απαντήσω εδώ, και για να μπορείς κι εσύ φυσικά να ξαναδεις το profile σου. Συγγνώμη για την αναστάτωση.
Θα προσπαθήσουμε να βρούμε workaround για να μη συμβαίνει αυτή η δυσλειτουργία, διότι το εν λόγω VBulletin plugin μας είναι εξαιρετικά χρήσιμο, πάντως ρωτάω από τώρα σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό... μπορείς να μας πεις ένα εναλλακτικό username που θα 'θελες να έχεις; Άλλωστε δεν προκαλείται σύγχηση μόνο στη forum database, δημιουργείται σύγχηση ακόμα και στα μέλη του forum που βλέπουν εσάς τους 2 (3, actually, υπάρχει και ο [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=6381"]One Piece[/URL]) να έχετε ουσιαστικά το ίδιο username.
Jan 24 2012 13:23
Kaidou → Kenny
Hi!!Εχω προβλημα με το καναλι μου.Παταω να μπω και μου βγαζει το καναλι του ...Tι τρεχει?? :hmmm:
Εδιτ:Δεν ξερω αν εκανες κατι,αλλα τελικα εφτιαξε.Thnks!! ^.^
Jan 24 2012 13:04
Kamen Tantei Zura → Kenny
Δεν σε καταλαβαίνω, είναι αναγκαίο να έχει δει κανείς το Cowboy Bebop; :hahaha:
Αν πας να μου κάνεις ανάλυση μέσω vm, άστο για από κοντά. Αν πάλι όχι, τότε οκ :p
Δεν σου πάει το κόκκινο :orly:
Αλλά συγχαρητήρια για την θέση.
Jan 24 2012 00:49
GhostPrince → Kenny
καλος το νεο μας admin xD αντε και σ'ανωτερα και με το καλο να ετοιμασουμε και καμια Moe/maido-harem-army :hahaha: :burningbe3: τι λεω xDD:oo:
Jan 23 2012 23:58
Trivia Spitting Monster → Kenny
Όντως. Τεράστιος Watanabe (το δικό του, μικρού μήκους Baby Blue το έχεις δει; Μαγεία σε 15 λεπτά), ΑΠΕΡΊΓΡΑΠΤΗ Kanno (ίσως το καλύτερό της soundtrack), αλλά και Keiko Nobumoto! Γιατί κανένας δε μιλάει γι' αυτή τη γυναίκα; Τόσο το Bebop, όσο και το Wolf's Rain, είναι από τα πιο καλογραμμένα shows ever!
Jan 23 2012 21:41
Kai → Kenny
:unlucky: Δεν ντρέπεσαι; Άρχισες τις απειλές τώρα; Εκμεταλλεύεσαι γεγονότα; Γελάς χαιρέκακα πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου; Αύριο θα ξυπνήσεις θα κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα νιώσεις μεγάλες τύψεις γι' αυτό που έκανες. Αλλά θα είναι αργάααα! :nanana: *enter dramatic music*
:tensai: Εμείς οι [B][I]πολύ[/I][/B] [SIZE="4"]κουλ[/SIZE] αρχίζουμε με Yami No Matsuei, δεν το τελειώνουμε ποτέ, και συνεχίσουμε με αυτό το έπος, ναι ΤΟ έπος, που λέγεται Faguto!
:hero: Θα στο θυμίσω να με μαλώσεις. Θα κρυφτώ πίσω από την μικρή μου αδερφή που θα είναι ο συνήγορος υπεράσπισης.
Jan 23 2012 21:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed