Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kenny

:hahaha: Καλό κουράγιο,στο νέο πόστο σου!
Jan 25 2012 17:20
Photo

Kenny → Botsun

Ναι, αν και είναι αχρείαστη. q: Χθες είχαμε προβλήματα με το server software, αλλά τα λύσαμε.
Jan 25 2012 17:17
Photo

Botsun → Kenny

Παρατήρησες την επίσημη προσφώνηση στην αρχή του μηνύματος,έτσι ; :P Οκ,να υποθέσω γι'αυτό δεν μπορούσαμε να μπούμε χθες στο site.
Jan 25 2012 17:15
Photo

Kenny → Botsun

Reputation level. Ένα παλιό feature που είχαμε απενεργοποιήσει για χρόνια, αλλά σκεφτόμαστε να επαναφέρουμε (τροποποιημένο).
Jan 25 2012 17:11
Photo

Botsun → Kenny

Κύριε Διαχειριστά,καλησπέρα σας. Ρε συ ξέρεις τι είναι,το τετραγωνάκι πάνω από την μπάρα στο προφίλ μου ;
Jan 25 2012 17:09
Photo

KaiKenny

Ευχαριστώ πολύ. Κι εσύ ό,τι επιθυμείς και καλή επιτυχία στις εξετάσεις.
Jan 25 2012 08:33
Photo

KennyKai

Happy 22! Να σε χαιρόμαστε βρε. :gotit: Ό,τι ποθείς, στην ποδιά σου να το βρεις. PS.: :hypno: Δες Bebop. :hypno:
Jan 25 2012 03:14
Photo

GhostPrince → Kenny

ναι οντος..τι λεω αχαχαχα:hahaha: ελα μας πηρατε προαγωγες και πεσε ο σερβερ :hahaha: (μιας κ δε μπορουσα να μπω oλο το απογευμα για καπιο λογο):oo: (κακιες) :P αντε και καλο ελενχο να χουμε και φετος ^^ also..*we want MoEstrator :3 whats wrong with the new title? αχαχα, Kiddin kiddin xD
Jan 25 2012 01:45
Photo

OdyMonaxos → Kenny

Είμαι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στη συσσώρευση άπλυτων πιάτων. Είμαστε φυσικοί εχθροί. Ισχύει η κάτωθι προσφορά; [QUOTE]Ό,τι θες, άμα το έχω, ευχαρίστως να στο ανεβάσω στο mediafire άμα θες. [/QUOTE]
Jan 25 2012 01:30
Photo

Night Wizard SealKenny

Domo Kenny-san! :)
Jan 24 2012 16:30
Photo

KennyNight Wizard Seal

Παίζει και να 'σαι ο πρώτος που μου το λέει. Όλοι οι άλλοι μου λένε ότι μου πήγαινε καλύτερα το μπλε. Πφφ, ζηλιάρηδες. :hihi2: Anyway, συγχαρητήρια, και σε σένα, man. Δείξε το ταλέντο σου. ;)
Jan 24 2012 16:23
Photo

KennyKai

[QUOTE]Μια επίκληση σε προηγούμενες επιτυχίες προτάσεών σου θα ήταν επαρκής και πιο βάσιμη. [/QUOTE]My dear child, μα εκεί ακριβώς στοχεύω... :hahaha:
Jan 24 2012 16:21
Photo

Kalamaris → Kenny

Συγχαρητηρια για την προαγωγη kenny!!!!Show my incompetent sister the ropes:hehehe:
Jan 24 2012 15:55
Photo

KaiKenny

:oo: Και πώς κατάφερες να φορέσεις τις κρέμες ενυδάτωσης χωρίς να ξυριστείς; :thatsit: Objection. Και το Naruto το εγκωμιάζουν παντού, αλλά δεν τους παίρνει σχεδόν κανένας στα σοβαρά. Μια επίκληση σε προηγούμενες επιτυχίες προτάσεών σου θα ήταν επαρκής και πιο βάσιμη. Congrats και σ' εσένα αν και δεν μπορώ να σε συνηθίσω με το κόκκινο, ενώ στην iristella πήγε πολύ το μπλε.
Jan 24 2012 15:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Εμένα όλα μου πάνε, άντε από εκεί. Που θα μου πεις ότι δεν μου πάει το μωβ. Αν και η αλλαγή χρώματος δεν θα ήταν κακή. Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας, απλά το κόκκινο είναι επιβλητικό χρώμα. Συν του ότι αυτό το κόκκινο χτυπάει. Είναι λες και περιμένει να σε τιμωρήσει αυτό το χρώμα. Εντάξει εμείς δεν σε είχαμε προλάβει με πρασινάκι. Το μπλε είναι πιο συμπαθητικό χρώμα. Της Iri το έχω αποδεχτεί ήδη. Δεν μου φαίνεται τόσο παράξενο. [spoiler] Μην το βλέπεις έτσι, απλά σε ζηλεύω που ανέβηκες τόσο στην εξουσία.[/spoiler] Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να τα διαβάζει και κανείς και να μην είναι fail. Είμαι αμαρτωλή. Δεν έχω δει το Bebop :P Κοίτα δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλό anime, μπορεί να το δω κάποια στιγμή. Δεν είναι απλά στις προτεραιότητες μου. Αλλά το ότι το λένε όλοι ότι είναι καλό, όπως είπες στην αδερφή μου, δεν σημαίνει και ότι είναι. Αλλά να μου πεις επιχειρήματα για χαρακτήρες, σενάριο μπλα μπλα.
Jan 24 2012 15:27