Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Invisible mode is for losers. :tongue:
Jan 29 2012 22:41
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Μπαίνω, αλλά βγαίνω σχεδόν κατευθείαν. Ή το ανοίγω και είμαι αόρατη. Μουαχαχα.
Jan 29 2012 22:29
Photo

Κάπως έτσι το σκέφτηκα. Δεν μπαίνεις και στο MSN να σου στέλνω κατευθείαν τα mp3, οπότε... :P Glad you like it.
Jan 29 2012 22:23
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Είχες καιρό να μου δώσεις κάτι να ακούσω ε; :hahaha: I like it. Thank you, Kenny. Τα περισσότερα από αυτά που μου δίνεις πάντα μου αρέσουν.
Jan 29 2012 22:04
Photo

[youtube=PJlyvV7zNx0]Tommy Emmanuel - Sanitarium Shuffle[/youtube]
Jan 29 2012 21:47
Photo

KaiKenny

35 just
Jan 29 2012 19:46
Photo

KennyKai

Στοιχήματα over/under 35 chapters να βλέπω να πέφτουν. :hihi2:
Jan 29 2012 19:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

O ho ho, πρέπει. Είσαι κι επισήμως καλεσμένος μία από τις Κυριακές που λιώνουμε να ρθεις κι εσύ να μας δεις. Ε ναι, να μην κοκκινήσει? Έβαλα το κίτρινο σετάκι που με φτιαξε η Kai έβαλα και τον Andrea φωτογραφία προφιλ, είπα να ναι ασορτί. Ε? Ταιριάζει!
Jan 29 2012 13:23
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Χαχα, πρέπει ένα βράδυ να είμαι από μια γωνιά να σας κάνω χάζι ενώ παίζετε. :kakaka: Κοκκίνισε και το profile σου εντωμεταξύ. :P
Jan 29 2012 13:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Χε, ναι. Τον φαντάζομαι. Η αλήθεια είναι ότι κάνει και καλό rp κι έχε γέλιο ο χαρακτήρας του έτσι όπως τον κάνει. Αλλά ο δικός μου είναι καλύτερος. :kakaka: είναι πιο ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος.
Jan 29 2012 13:16
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Όχι, αλλά μ' αρέσει να ακούω ιστορίες από DnD sessions. Χθες πχ ο Tenshi μου μίλαγε για το πόσο γαμάτο dwarf παίζει. :P
Jan 29 2012 13:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ha ha ha! Nice, καλύτερη συζήτηση. Αν και σήμερα λόγω εξεταστικής και αδυναμίας δε θα πάω, έχω έναν ranger. Two weapons fighting. Είναι και human! Είπα, επειδή την προηγούμενη φορά είχα κάνει half-elf γυναίκα αυτήν την φορά θα ναι άνθρωπος και άδνρας. Βέβαια τον έχω κάνει τέτοιον τον χαρακτήρα που είναι απόλαυση να κάνεις το RP. Εσύ παίζεις?
Jan 29 2012 13:10
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

:terror2: OK, ας δοκιμάσω αλλιώς... κάτι μου είπε ο Tenshi χθες ότι παίζετε DnD μαζί. Τί χαρακτήρα παίζεις;
Jan 29 2012 13:06
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

O αδερφός μου είναι φαντάρος στα σύνορα κι ο θείος μου ξενιτεύτηκε Γερμανία. A κι ο θείος της μάνας μου βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Όλο καλά νέα είμαι έτσι? xD
Jan 29 2012 13:02
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Καμιά δεκαριά... και βάλε. Δεν αλλάζουμε θέμα καλύτερα; :hihi2:
Jan 29 2012 12:59