Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Aχ κατάλαβα. Απαίσιο όντως. Εγώ ευτυχώς είχα μόνο μια φορά διπλό μάθημα αν και θα έχω 31 και 1 μαζί. Μετά 3 το τελευταίο. Αααχ, το σκέφτομαι και σε λυπάμαι γιατί εσύ θα χεις πολλά περισσότερα το ένα δίπλα όχι μόνο πάνω στο άλλο. Έχεις πολλά να δώσεις αυτήν την εξεταστική?
Ιαν 29 2012 12:57
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Στριμώξανε μέσα κι αυτή του Σεπτέμβρη που χάσαμε λόγω καταλήψεων. Τί να το κάνεις όμως όταν το ένα μάθημα πέφτει πάνω στ' άλλο...
Ιαν 29 2012 12:48
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Πω πω, χάλια πράγματα! Καλή επιτυχία αγόρι! Και καλό κουράγιο. Εμείς αρχίσαμε 24, τελειώνουμε 3. Μήπως έχετε διπλή εξεταστική?
Ιαν 29 2012 12:47
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Αρχίσαμε στις 23... :sadist:
Ιαν 29 2012 12:43
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

A θεέ μου! Τι τεράστια εξεταστική είναι αυτή? Πότε αρχίζετε ή αρχίσατε?
Ιαν 29 2012 12:29
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Η δικιά μου όμως ξέρεις πότε τελειώνει; Στις 29 του Φλεβάρη. Ω ναι. :zetsubou:
Ιαν 29 2012 12:17
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

:kakaka: Είδες όμως? Κατευθείαν το έπιασε το μάτι σου...! Και να μην το κεχάσω, αυτήν τη βδομάδα που αρχίζει, τελειώνει η εξεταστική μου-στις 3 του μηνός, οπότε την επόμενη βδομάδα που έχω το "διάλειμμα" έχεις χρόνο να μαζευτούμε για κανα παιχνίδι?
Ιαν 29 2012 12:15
Φωτογραφία

Trivia Spitting Monster → Kenny

Α, ήταν βράδυ, την Παρασκευή έδωσα Μαθηματικά στη σχολή (σήματα, "θόρυβος", σειρές και μετασχηματισμός Fourier, φίλτρα κι άλλα τέτοια όμορφα), και είπα να κάνω το post λίγο πιο χαριτωμένο. Πιο χαριτωμένο από το Space Pirates δεν γινόταν έτσι κι αλλιώς, οπότε ήμουν ασφαλής!
Ιαν 29 2012 12:05
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Πειραχτήρι μου εσύ. :hihi2:
Ιαν 29 2012 12:05
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

I did it on purpose, just to see your reaction! :P
Ιαν 29 2012 10:39
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Still using mangareader.net links in your posts? [URL="http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/10919-tutorial-how-read-manga-like-boss.html"]Θα σε μαλώσω.[/URL] :P
Ιαν 29 2012 03:21
Φωτογραφία

Kenny → Trivia Spitting Monster

[QUOTE=Trivia Spitting Monster;558688][B]4[/B]: [SPOILER]Τι λέτε για λίγα μαθηματικά; Δίνεται Kato Marika=Marry Sue, Cast= Δυσδιάστατες Καρικατούρες. Να δειχθεί ότι Kato Marika=Κατάλληλη Πρωταγωνίστρια για Διαστημικό Anime Επιστημονικής Φαντασίας. (Βοήθεια: Χρησιμοποιήστε την ιδιότητα: Κοινή Λογική<--> Δεν ορίζεται ο μετασχηματισμός Abruti). Λύση: Έστω ότι Κοινό=Πρόθυμο, Με Μπόλικη Καλή Θέληση. Είναι γνωστό από τη θεωρία ότι Αντίδραση Κοινού=Β*Αξία Προϊόντος/ Προσδοκίες Κοινού, όπου Β: σταθερά προσωπικού γούστου (ποικίλει ανά άτομο, Β ανήκει στο [-1,1]. Για να αποδείξουμε το ζητούμενο, αρκεί να δείξουμε πως Αντίδραση Κοινού>0. Αφού Κοινό= Πρόθυμο, τότε Προσδοκίες Κοινού=lim(e^t), t τείνει στο 0, άρα Προσδοκίες Κοινού=1. Από τη θεωρία ξέρουμε ότι Αποφάσεις Παραγωγής<-->Αξία Προϊόντος (μετασχηματισμός Abruti) Από τα δεδομένα της άσκησης (Kato Marika= Marry Sue, Cast=Δυσδιάστατες Καρικατούρες), είναι προφανές ότι Αποφάσεις Παραγωγής= Χαζοχαρούμενο, Ακίνδυνο Sci-fi προς Κοριτσίστικη Κατανάλωση Περασμένων Χρόνων. Αλλά ξέρουμε πως για Φ="Περασμένων Χρόνων", για τη συνάρτηση Κοινή Λογική ο μετασχηματισμός Abruti δεν ορίζεται. Άρα Αξία Προϊόντος=C, όπου C: τυχαία σταθερά, C>0. Άρα αποδείχθηκε πως Αντίδραση Κοινού>0. Όπερ έδει δείξαι.[/SPOILER][/QUOTE]I think I fell in love with this post.
Ιαν 29 2012 03:17
Φωτογραφία

KaiKenny

XD Δεν ήξερα τι να σχολιάσω.
Ιαν 28 2012 21:20
Φωτογραφία

Sparda → Kenny

Χαρ χαρ χαρ! Σε ένα άλλο forum κάποτε είχα και γω πράσινο, οπότε καταλαβαίνεις με τι χαρά φόραγα C.C.-σετάκι. Αλλά τώρα έγινε και κει κόκκινο. Είναι της μόδας φαίνεται - ή όλοι παραδέχτηκαν επιτέλους την Asuka XD
Ιαν 28 2012 19:08
Φωτογραφία

Botsun → Kenny

Κένναρε,είναι τέλεια τα προγραμματα που πρότεινες,για να διαβάζω τα scans!!!! You rock!
Ιαν 28 2012 15:17