Community Status Updates
Kenny → Lord Leon
Μιλάς γι' [URL="http://www.anime.gr/forums/557811-post61210.html"]αυτό το post[/URL], σωστά;
Όντως ένα μέλος πήγε να σου δώσει θετικό rep γι' αυτό το post, αλλά δεν ξέρω πως (server had a hiccup? :hihi2:) αντί να πάρεις 15 πόντους πήρες 0.
Oh well, σου προσθέτω 15 manually.
Jan 30 2012 19:00
Kenny → Lord Leon
Woot? Πώς έγινε αυτό;
Gimme a second, θα το κοιτάξω από το admincp...
Jan 30 2012 18:57
Lord Leon → Kenny
δεν καταλαβα, μαλλον δεν εννοούμε το ίδιο. Εννοω οτι στο cp μου εχω ενα σχολιο με ρεπ που ειναι γκρι. Αυτο νομιζα οτι δειχνει το ειδος του ρεπ και οχι το ρεπ του χρηστη. λαθος έκανα;
Jan 30 2012 18:49
Kenny → Lord Leon
[QUOTE]mu?[/QUOTE]LOL! :hihi2:
Γκρίζο κουτάκι σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος χρήστης έχει 0 έως 9 rep points. Πιο κάτω από αυτό κοκκινίζει, πιο πάνω από αυτό πρασινίζει.
Jan 30 2012 18:42
Lord Leon → Kenny
Μια ερωτησούλα, γιατι με εχει φαει. Το πρασινο λαμπακι ειναι θετικό ρεπ. το κοκκινο ειναι αρνητικο. Το καμμενο τι ειναι; mu?
Jan 30 2012 18:35
Fallen_Mpougatsa → Kenny
[QUOTE=Kenny;559301]Gosenzosama Banbanzai.[/QUOTE]
Δες τον, δες τον, ούτε καν ένα ερωτηματικό στο τέλος.
Jan 30 2012 18:28
QueenofHearts → Kenny
Ε, πως. Είχα κάνει και ένα πέρασμα προς το τέλος της χρονιάς να γράψω τη γνώμη μου για ένα άνιμε-φιδέ που είδα επειδή είχα κρυώσει λίγο. Μου λείπει κι εμένα το φόρουμ αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω τις ίδιες αντοχές στη φασαρία του όσο είχα όταν ήμουν ένα αθώο και ανέμελο νιάτο με ξέπλεκα μαλλιά στον αέρα και τραγουδούσα χαρωπά τα χίπικα τραγούδια μου! Η αγάπη στα άνιμε παραμένει σταθερή και αυτό έχει σημασία, n'est pas?
Jan 30 2012 18:27
Kenny → QueenofHearts
Να τα κάνεις πιο συχνά... μαύρα μάτια κάνουμε κάθε φορά. :if:
Κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :P
Jan 30 2012 18:23
QueenofHearts → Kenny
Kenny μου καλέ κοκκίνισες; Μπράβο, συγχαρητήρια! Πάντα το έλεγα πως είσαι ο ακρογωνιαίος λίθος στο φόρουμ, το ακροκέραμό μας! Ναι, είπα να κάνω ένα πέρασμα for ol'times sake!
Jan 30 2012 18:20
OdyMonaxos → Kenny
Και μια ακόμα μεγάλη παράκληση, το Glory Road των Gillan. Την κανονική βερσιόν με τα 19 κομμάτια παρακαλώ πολύ (Glory road , for Gillan fans) [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Glory_Road_(album)]Glory Road (album) - Wikipedia, the free encyclopedia[/url]
Απολαυστικός δίσκος όσο έχω ακούσει (δεν βρήκα ολόκληρη έκδοση). Δυνατός, με πολύ καλά ρίφς και ωραία πλήκτρα.
Jan 30 2012 17:15
Kenny → Kai
[QUOTE=Kai;559116]Θέλω να συνεχίσει μετά τον γάμο για να δούμε πόσο fail θα παρουσιάζεται ο έγγαμος βίος δυο χαρακτήρων που το μόνο που το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι περιμένανε πότε θα παντρευτούν.
Well, αμφιβάλλω βέβαια ότι θα μπει στον κόπο να το δείξει.[/QUOTE]Always count on Ohba/Obata για [B]ρεαλιστικό romance[/B].
Jan 30 2012 15:43
OdyMonaxos → Kenny
Ξέχασες το Θεό που έχουμε δει στο φόρουμ. Τυφλός εκδικητής που δολοφονήθηκε. :P
Jan 30 2012 14:25
Kai → Kenny
:tensai: Α, δεν φταίω εγώ που ήταν άστοχη η έκφραση.
:unlucky: Ντροπή σου που δεν με εμπιστεύεσαι. Πληγώθηκα τώρα.
Jan 30 2012 13:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed