Community Status Updates
Trivia Spitting Monster → Kenny
Ε, το ίδιο πράγμα καταλήγουν να είναι. Αυτοί που δεν μπορούν να γράψουν δεν έχουν διαβάσει τίποτα που ν' αξίζει, και αντίστοιχα "διαπαιδαγωγούν" κι όσους τους διαβάζουν. Είναι φαύλος κύκλος.
Feb 25 2012 14:41
Kenny → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=Trivia Spitting Monster;566573]Γενικά τα light novels τα φοβάμαι. Εγώ η ίδια τα αποκαλώ "λογοτεχνία γι' αυτούς που δεν διαβάζουν"! Αλλά κι εκεί δεν υπάρχουν εξαιρέσεις; Οψόμεθα.[/QUOTE]Όχι ακριβώς. Πιο accurate θα ήταν: "λογοτεχνία από άτομα που δεν μπορούν να γράψουν".
Feb 25 2012 14:34
Kamen Tantei Zura → Kenny
Όχι, προφανώς. Έχω ένα θέμα με την έκφραση γενικότερα, φαίνεται.
Δεν εννοούσα ότι δεν συμβαίνει γενικά αυτό, αλλά το ότι έδωσε διαφορετικά σε σχέση με άλλα. Για εμένα τουλάχιστον. Αντίθετα μ'εσένα δεν με άφησε στα κρύα του λουτρού όπως άλλα του είδους, αλλά το βρήκα ικανοποιητικό σαν τέλος. Μεν ήθελα να δω κάτι τέτοιο ανάμεσα στους πρωταγωνιστές αλλά δεν με απογοήτευσε κιόλας αυτό που έστισε.
Feb 25 2012 13:38
Kenny → Kamen Tantei Zura
[QUOTE]γιατί έκανε την διαφορά σε σχέση με άλλα.[/QUOTE]Tell me you're kidding. Τη σήμερον ημέρα το [spoiler][size=5]YOU WANTED ROMANTIC RESOLUTION? HA HA, YOU GET [B]NOTHING[/B]![/size][/spoiler] είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. :P
Feb 25 2012 13:33
Τέλεια! Thanks! (Α, το έβγαλαν κατευθείαν στα ίντερνετς πρώτα; Μπράβο τους!)
Feb 25 2012 13:00
Kenny → Trivia Spitting Monster
Η ταινία περιέχει όλα όσα έδειξαν τα O[B]N[/B]A (original net animation), συν μερικές σκηνές ακόμα. Άρα προφανώς βλέπεις την ταινία.
Feb 25 2012 12:58
Να κάνω μια ερώτηση, γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη; Το Eve no Jikan είναι δύο τίτλοι: μια ταινία κι ένα OVA. Η ταινία είναι compilation ή τελείως άσχετη από τα 6 15-λεπτα επεισόδια του OVA; Τελικά, ποιο απ' τα δύο να δω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Feb 25 2012 12:52
Hyuuga_Nikorasu → Kenny
[QUOTE=Kenny;566189]Hyuuga_Nikorasu, πάντα εκτιμώ τα posts σου σ' αυτό το thread. Κάθε φορά θα μάθω από σένα ένα καλό συγκρότημα που δύσκολα θα ανακάλυπτα μόνος μου. Τους μεσοποταμιανούς Melechesh ακόμα τους ακούω BTW.[/QUOTE]
thanks man! και εγώ τσεκάρω τις προτάσεις σου εννοείται...
ξέρεις με το μεταλ και την μουσική γενικότερα με πιανει συνεχεια η αναγκη να ακουω περισσοτερα και διαφορα (κατι σαν εξαρτηση) και χανομαι στα απειρα συγκροτηματα που υπαρχουν... εχω τουλαχιστον μια 30αρα συγκροτηματα στη must hear list που έχω ακουσει κομματι τους διασπαρτα απο καπου και πρεπει να τους τσεκαρω.
Feb 24 2012 00:48
redqueen → Kenny
ax ελεος θα χτυπησω το κεφαλι μου στο keyboard !!!!!αν σου πω οτι μεχρι να μου το πεις δν μπορουσα να το δω ..... τι να πω σε αγαπησε φαινεται xD
Feb 23 2012 23:10
redqueen → Kenny
Mr Kenny εχω ενα θεματακι και δν μπορω να βαλω signature ...can you help me plz?
Feb 23 2012 22:54
Kenny → OdyMonaxos
Είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα χθες. Καθάρισε τα cookies και το ιστορικό του browser σου και δοκίμασε ξανά.
Feb 23 2012 22:03
OdyMonaxos → Kenny
Να σου πω ρε συ, έχω τεχνικό πρόβλημα. Για κάποιο λόγο έχε κολλήσει το προφίλ μου από χτες το βράδι και δεν μου δείχνει τα νέα Vms, έχει κολλήσει στο προτελευταίο vm του plotolp, δεν αλλάζει skin (από s. green σε s. blue) και με log out και πάλι log in δεν αλλάζει κάτι. Ξέρεις τ μπορεί να φταίει;
Feb 23 2012 20:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed