Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Kenny
Απογοήτευση και λίγα λες. Μια μίξη κακού χιούμορ με forced fanservice ήτανε, καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε μέσα. Θα προτιμούσα κάτι σε απλό date αλλά anyway, ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ότι πικράθηκε φάνηκε και στην τελευταία σελίδα XD
Πάλι καλά που το Nisekoi φαίνεται να κρατάει καλά για την ώρα.
Φεβ 27 2012 18:29
Kenny → Kai
Απογοήτευση το finale του KnKnH, αλλά από την άλλη φάνηκε σαν να έχασε την όρεξη για ένα ουσιαστικό τέλος, με τόσο πρόωρο τσεκούρωμα (είναι και η πρώτη φορά που του κόβουν σειρά τόσο νωρίς). Oh well, πάμε γι' άλλα.
Φεβ 27 2012 16:11
Kenny → Mad_Hatter
Που το θυμήθηκες... :hahaha: Πάω να το ξαναδιαβάσω for epic lulz.
Φεβ 27 2012 15:16
Mad_Hatter → Kenny
[QUOTE=Kenny] Λοιπόν, επειδή σας βλέπω ότι θεματικά έχετε ξεφύγει επικίνδυνα, να σας υπενθυμίσω ότι γράφετε στο thread [B]Θανατική Ποινή[/B], και όχι στο Ελάτε Να Αλλάξουμε Τον Ορισμό Της Παιδεραστίας [B](thread το οποίο δεν υπάρχει, και όχι, μην το δημιουργήσετε).[/B] Get back on track.
[SIZE=1](And fuck people in your own age bracket, for fuck's sake.)[/SIZE]
[/QUOTE]
actually πρέπει να υπήρχε social group
Φεβ 27 2012 15:11
Kamui → Kenny
Γι αυτό και είπα πως δεν ισχύει απόλυτα οτι κανείς δεν μπορεί να παίξει σαν και αυτόν, γιατί μάλιστα μπορεί κάποιος με τις μισές μουσικές γνώσεις να γράψει κάτι καλύτερο.
Προσωπικά τον πάω όπως και τους dream theater, αλλά νομίζω πως αν έπαιζε κάτι πιο απλό και εστίαζε στον αυτοσχεδιασμό θα μπορούσε να έχει καλύτερα αποτελέσματα, αυτό το "κοιτάξτε τι παίζω" συχνά μπορει να γίνει κουραστικό.
Και κάτι άσχετο που σκόπευα να ρωτήσω:
Έχεις το πρόγραμμα band in a box?
Αν ναι μπορείς να μου πεις απο που μπορώ να το κατεβάσω ολοκληρωμένο και free γιατί βρήκα μόνο demos, παλιά expire dates και γενικά δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να εμπιστευτώ κάθε site, google's not as good as it seems...
Φεβ 26 2012 14:51
Kenny → Kamui
Μιλώντας για Petrucci... μπορεί στους Dream Theater να [s]γράφει[/s] διόρθωση, ΕΓΡΑΦΕ παπάδες (έχει στερέψει από ιδέες και progressivότητα πλέον), αλλά άμα τον δεις σε live jams όπου παίζουν rock/metal classics, he's an awkward, embarrassing wreck. Τι να κάνουμε, δεν τον έχουν όλοι τον αυτοσχεδιασμό επί σκηνής στο αίμα τους.
Φεβ 26 2012 14:43
Trivia Spitting Monster → Kenny
Για να δούμε: Αμερικάνοι VS Ρώσοι, Αμερικάνοι VS Άραβες με Ισραηλινά πυρηνικά, Αμερικάνοι VS Κολομβιανοί έμποροι ναρκωτικών, ανδραγαθήματα στο Βιετνάμ, Αμερικάνοι VS Γιαπωνέζοι εθνικιστές, Αμερικάνοι VS Κινέζοι που θέλουν να εισβάλλουν παντού, video game tie-ins, Πάπες που σχεδόν δολοφονούνται, Αμερικάνοι VS κακομοιριασμένοι Μεξικάνοι, κάτι αμφίβολα σχέδια τρομοκρατών που δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλουν...
Καλά, ο τύπος είναι μαγεία! Να υποθέσω πως πουλάνε τρελά τα αναγνώσματα,ε;
Αλλά έχω καλύτερα πράγματα να κάνω με το χρόνο μου... Για να δούμε [URL="http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/ir/jo/jar/34381-fullmetal-alchemist"]τι λέει η μεγαλύτερη φαν του FMA που μπορεί να υπάρξει για τη λατρεμένη της εμμονή[/URL]... (Να τα χιλιάσεις τα επεισόδια, JO!)
Φεβ 26 2012 14:16
Kenny → Trivia Spitting Monster
[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy#By_publication_date"]Θαύμασε ποικιλία στα έργα του[/URL]... δε σε κάνει να θες να τα αγοράσεις και να τα διαβάσεις όλα; :congrats:
Φεβ 26 2012 13:55
Trivia Spitting Monster → Kenny
Α πα πα... Είπαμε, ρε Miyazaki, γεροπαράξενος, αλλά αυτό το παρατραβάει! (Άλλη μία εκλεκτική συγγένεια με την Disney: εκεί έχουν αυστηρότατο dress code! Απαγορεύονται τα τατουάζ σε εμφανές σημείο, τα ντεκολτέ, τα αμάνικα, οι φούστες κάτω από συγκεκριμένο μήκος, μέχρι πριν λίγο καιρό η γραβάτα ήταν απαραίτητη... Δεν μυρίζεις την προοδευτικότητα στον αέρα;!
Μην ξεχνάμε, βέβαια, με ποιους όρους έγινε η Ντισνεϊκή Αναγέννηση: γέροι μέτοχοι, δυο δεκαετίες με μετριότητες, η πιθανότητα του κλεισίματος, ένας υπερφιλόδοξος υπεύθυνος των project (Κάτσενμπεργκ) κι ένας ταλαντούχος, μάλλον γκέι στιχουργός (Άσμαν). Για να δούμε, πότε μπορεί να τους μαζέψει όλους αυτούς το Chibli;
(Πφ, τι χαζή που είμαι! Δηλαδή, αυτά του Clancy είναι κάτι σαν ιστορικά Άρλεκιν;! Τώρα ενδιαφέρομαι!:laugh:)
Φεβ 26 2012 12:47
Kenny → Trivia Spitting Monster
[QUOTE=Trivia Spitting Monster;566771]Αλλά το Ghibli χρειάζεται επειγόντως νέους ανθρώπους. Ίσως τελικά να γίνει και σ' αυτούς μια Αναγέννηση, όπως στη Disney το '90. Ας ελπίσουμε να μην μεσολαβήσουν δύο δεκαετίες με χάλια ενδιάμεσα.[/QUOTE]Όσο ο γερο-Miyazaki απαγορεύει σε όλους τους εργαζομένους του Studio Ghibli να έχουν κινητό τηλέφωνο, λογαριασμό στο Twitter ή στο Facebook, μην περιμένεις αέρα φρεσκάδας από το Ghibli μέχρι να παραιτηθεί ή να πεθάνει.
BTW, προηγουμένως με τον Tom Clancy πλάκα έκανα. :P Η σωστή συμβουλή είναι, μείνε όσο πιο μακρυά μπορείς.
Φεβ 26 2012 02:03
OdyMonaxos → Kenny
[QUOTE=Kenny;566738]Το πρώτο ερωτικό comic που διάβασα εγώ πάντως ήταν του Milo Manara, και το βρήκα σε ελληνικό βιβλιοπωλείο. :P[/QUOTE]
Όχι ακριβώς ερωτικά κόμικ. "Έρωτα" στο μυαλό κάνουν!!!
Φεβ 25 2012 21:57
molismenos → Kenny
kalispera sas eimai o molismenos admin tis omadas.. animeteach.com tha ithela na kanoume mia antalagi banner an thelete...
Φεβ 25 2012 20:18
Kenny → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;566678]Αλλά, μια μέρα που συζητούσαμε με την Kai, μου λέει για το παιχνίδι "Η νύχτα πέφτει στην anime.gr" κι αμέσως ψήθηκα και έκανα λογαριασμό μόνο και μόνο για να παίξω.
Ε, μετά δεν έφυγα ποτέ...[/QUOTE][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/4825/t9v.png[/IMG]
Φεβ 25 2012 18:49

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται