Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kenny
[SPOILER]Daaaaaaaaamn; nailed it! Αυτό ακριβώς! Και το πιο τρομακτικό απ'όλα είναι ότι οι πιο normal της παρέας, βλέπε Fukuda -που μόνο δεν τον δείρανε που βγήκε να πει κάτι αυτονόητο- και τον Takagi που εντάξει, λεπτή η θέση του για να μιλήσει- δεν τους δίνει κανείς καμία σημασία απολύτως! Το κυρίως θέμα ήταν η Azukyun και πως είναι ακόμα άσπιλη κι αμόλυντη.[/SPOILER]
Μάρ 02 2012 20:00
Kenny → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]Kenny is displeased.[/QUOTE]Μα γιατί το λες αυτό. XDDD
[spoiler]Σοβαρά τώρα, με το σημερινό η γελοιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και φυσικά, ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα που δέχτηκαν οι νεαροί αναγνώστες στην Ιαπωνία; "Είσαι γυναίκα και έχεις έστω και φιλήσει άνδρα πριν τον παντρευτείς! [B]SLUT! WHORE!! STONE THE HARLOT!!![/B]"
Συγχαρητήρια, Ιαπωνία, και εις χειρότερα.[/spoiler]
Μάρ 02 2012 17:00
demonicMC → Kenny
Καλησπέρα. Μια ερώτηση μπορώ να κάνω; Πως προστατεύουμε τις φωτογραφίες από το απαίσιο google image search?
Μάρ 01 2012 23:30
Kai → Kenny
Nevermind, το τσέκαρα στο chrome με το extension που είχε τελικά και κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς... κόψιμο από εδώ και πέρα.
Μάρ 01 2012 21:18
Kai → Kenny
:/ Καλά τώρα αυτό για τα γούστα είναι κάτι σχετικό αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.
[spoiler]
Οκ, είμαι πολύ χαζή και δεν το βρίσκω ή πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω κάποιο extension στον opera για να μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την ενέργεια στο google;
[/spoiler]
Μάρ 01 2012 21:16
Kenny → Kai
Κι άλλες πολλές φορές δεν είχαν ιδέα, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να δοκιμάσουν, έστω και μια φορά στα τυφλά, έτσι για το γαμώτο. Τώρα τη συγκεκριμένη εικόνα γιατί την έχουν φτύσει όλοι, δεν μπορώ να καταλάβω. :P
[spoiler]Εδώ δεν καταλαβαίνω τι ζητάς. Αποδείξεις ότι το σπάσιμο των εικόνων βοηθάει στο να μην τις βρίσκουν με το Google, ή αποδείξεις ότι κάποιος ή κάποιοι επιβεβαιωμένα χρησιμοποιούν το Google για να βρίσκουν από που είναι οι εικόνες; Αν εννοείς το πρώτο, είναι απλά αποτρεπτικό measure, γιατί τους αφαιρεί την εύκολη λύση του right click -> Save image location -> images.google.com/ -> paste link -> search -> voila. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο απελπισμένος και αποφασισμένος να κλέψει, που πάρει τα κομμάτια, τα ενώσει στο photoshop, αποθηκεύσει την ενωμένη εικόνα στη μέγιστη ποιότητα, και ψάξει μ' αυτήν και βρει το manga στο Google, ντάξ' τι να του πω... τουλάχιστον τον έκανα και κόπιασε. Αν εννοείς το δεύτερο, μπορεί να μην έχω χειροπιαστές αποδείξεις και photographic evidence ότι συγκεκριμένα μέλη έχουν χρησιμοποιήσει το Google για να βρουν εικόνες από τα trivia games, αλλά έχω σαφείς ενδείξεις για ορισμένους. Τους καταλαβαίνω από διάφορα πράγματα. Πρώτον, απαντάνε σε manga που δεν είναι καν του γούστου τους, οπότε κατευθείαν αναρωτιέσαι πως το ξέρανε καν. Δεύτερον, απαντάνε και γρήγορα πριν τους το φάει κάποιος άλλος, οπότε οι υποψίες πολλαπλασιάζονται. Ε, στο τέλος δοκιμάζεις κι εσύ την εικόνα με το Google και διαπιστώνεις του λόγου το αληθές. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.[/spoiler]
Μάρ 01 2012 20:45
Kai → Kenny
[QUOTE]Ντάξει, ρε παιδιά, το ξέρω ότι το Google Image Search δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα μ' αυτήν την εικόνα (πάντα φροντίζω γι' αυτό ), αλλά δεν είναι αυτός λόγος να μην προσπαθείτε ούτε καν.[/QUOTE]
Η περίπτωση να μην προσπαθούμε επειδή πολύ απλά δεν έχουμε ιδέα από που είναι δεν υπάρχει; :hahaha:
[spoiler]
Το είχες ξαναναφέρει κάποτε αυτό και είχες προτείνει στο "σπάσιμο" των εικόνων στο MPT. Τι στο καλό κάνει πια; Αν όντως βοηθάει, θέλω αποδείξεις διαφορετικά δεν πιστεύω τίποτα.
[/spoiler]
Μάρ 01 2012 20:28
Kenny → Tea-chan
Για mecha parody δοκίμασε το G Gundam. Tequila Gundam, Viking Gundam, Sailor V Gundam και δε συμμαζεύεται. :hahaha:
Φεβ 29 2012 20:34
Tea-chan → Kenny
Καλά, οι απόψεις για το ποιο είναι καλό και ποιο κακό είναι πολύυυυ διαφορετικές. Έχω δει τόσο ανακατεμένες κριτικές που έχω χάσει τη μπάλα. Οπότε, είπα να δω μόνη μου πως είναι και να κρίνω.
Ειδάλλως, έχουμε και τις παρωδίες/χαζοmecha ρε αδερφέ...
Φεβ 29 2012 20:31
Trivia Spitting Monster → Kenny
Δεν είναι ότι δεν μ' αρέσει. Σίγουρα δεν είμαι η μεγαλύτερη φαν στον κόσμο, το εκτιμώ για την προσπάθειά του να αλλάξει ένα είδος που έχει μείνει στάσιμο εδώ και καμιά δεκαπενταετία (αν πάμε με CCS, παραπάνω αν πάμε με SL), αλλά αυτές οι βλέψεις και τα οράματα της ανθρωπότητας ως κρεατομηχανής του Kyuubei και των ομοίων του με εκμηδένιση του ρόλου της ανθρώπινης κοινωνίας... ΟΚ, fantasy είναι, αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο: να καταργούμε την κοινωνιολογία και την ανθρώπινη ευφυΐα!
Βέβαια, καταλαβαίνω που το πάει η σειρά: η πραγματική ανθρώπινη δύναμη είναι η συναισθηματική, το πόσο νοιαζόμαστε για τους άλλους, οι μικροί, σχεδόν τιποτένιοι μπροστά στο σύμπαν δεσμοί που αναπτύσσουμε μεταξύ μας, που όμως μπορούν να κάνουν τα πάντα, yada yada. Στην ουσία, η καρδιά του magical girl μένει η ίδια. Μόνο με πολύ περισσότερη ψυχεδέλεια κι ένα σενάριο που το έχει βάλει στόχο να σου χαλάσει τη μέρα! (Δεν το ήξερα τον κύριο. Συγχαρητήρια, αγαπητέ, μόλις κάνατε το εσωτερικό μου δεκατριάχρονο να κλάψει! Τώρα πάει να σκουπίσει τις μύξες της και μετά θα πάρει μερικές βαθιές, Precure-ικές ανάσες, if you'll excuse her!:))
Φεβ 29 2012 16:44
Kenny → Trivia Spitting Monster
Δεν θα διαφωνήσω με το ρεζουμέ (άλλωστε οποιαδήποτε απλοποίηση οποιουδήποτε σεναρίου είναι μοιραίο να ακουστεί γελοία), με τη μόνη διαφορά ότι εμένα το Madoka μου άρεσε. :hihi2:
Επίσης, το σενάριο το έγραψε ο Urobuchi, όχι η SHAFT.
Φεβ 29 2012 16:34
Trivia Spitting Monster → Kenny
Τι μου δίδαξαν τα anime, επεισόδιο υπ' αριθμόν 23,682:
Η Κλεοπάτρα και η Ζαν Ντ' Αρκ (μεταξύ άλλων) ήταν Μαγικά Κορίτσια που έκαναν συμβόλαιο με ένα απροσδιόριστο, τηλεπαθητικό, ανώτερης ευφυίας λευκό ων που μοιάζει με χνουδωτό ζωάκι για αντάλλαγμα να αλλάξουν την κοινωνία. Ολόκληρη η ανθρώπινη πρόοδος οφείλεται σ' ένα σκιαχτικό πλάσμα που δεν ανοίγει το στόμα του, όταν σκοτώνεται μετατρέπεται ή σε ζάχαρη ή σε κοκαΐνη και σε κοιτάει με ύφος "μπορείς να με ευχαριστήσεις αργότερα για τους εφιάλτες σου". Και βασικά θέλει [URL="http://www.youtube.com/watch?v=tiS7sCcSLUQ"]αυτό[/URL].
Αυτό είναι το ρεζουμέ της Madoka. Νιώθω λίγο σοκαρισμένη.
Άσε μας ρε SHAFT!
Φεβ 29 2012 16:24
Kenny → Tea-chan
[QUOTE=Tea-chan;567762]Gundam Seed, episode 1. Ναι, το έχω βάλει πείσμα να δω ένα mecha που θα μου αρέσει.[/QUOTE]... και πιάνεις το ένα λάθος Gundam μετά το άλλο. :hahaha:
Για μένα είναι Universal Century timeline or bust. Άντε και το Turn A.
Φεβ 29 2012 14:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται