Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Serestrum

Και που είναι το πρόβλημα, ρε τρελέ; Τον σκοτώνεις πρώτο. XD
Aug 05 2010 19:12
Photo

Serestrum → Kenny

[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6699/3546y.gif[/IMG] ξεχνας πως σχεδον παντα υπαρχει καποιος camper διπλα στο intel... XD
Aug 05 2010 19:10
Photo

Kenny → Serestrum

LOL BTW, σκεφτόμουν την εξής τακτική για ctf maps, και με το που θα γυρίσω Θεσσαλονίκη θα τη δοκιμάσω. Διαλέγεις spy, μπαίνεις cloaked στη βάση του αντιπάλου ανενόχλητος, αρπάζεις το intelligence, τρέχεις μια μέση απόσταση, και μετά πατάς το L (κάνεις drop το intelligence) και περιμένεις την άμυνα που κλασσικά έρχεται να σε σταματήσει, ένω έχεις βάλει disguise και κάνεις και καλά ότι μόλις έφτασες κι εσύ για να βοηθήσεις. Τους τσακίζεις στα backstabs, ξαναπαίρνεις το intelligence, και επαναλαμβάνεις την όλη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να βγάλεις το intelligence αρκετά έξω ούτως ώστε να το πάρουν οι teammates σου με ευκολία. Είναι πολύ δύσκολη τακτική, και λόγικα έτσι όπως παίζω spy εγώ (διάβαζε: failspy) θα φάω τα μούτρα μου, αλλά αξίζει να το δοκιμάσω. Δοκίμασέ το κι εσύ που είσαι καλός.
Aug 05 2010 19:05
Photo

Serestrum → Kenny

kukuku [IMG]http://img192.imageshack.us/img192/5763/congratulationsbyren128.jpg[/IMG]
Aug 05 2010 18:58
Photo

Kenny → Strange Loop

Άντε, την Gaga να την καταπιώ... αλλά Ρουβά ρε έκφυλε;
Aug 05 2010 17:24
Photo

Strange Loop → Kenny

Με Θαναση και Μαλαμα μεγαλωσα αδερφε... το last.fm account μου περα απο Lady GaGa και Ρουβα ειναι γεματο με αυτους..
Aug 05 2010 17:13
Photo

Kenny → Strange Loop

Άσε, σε προλάβαμε, έχω πάει και σε συναυλία του. :mafia: Θεός ο κερατάς. Τους στίχους του Αποσπερίτη να πάρεις μόνο, κρύβουν μέσα ολόκληρη κοσμοθεωρία. Και μιας και κάνεις obvious music recommendations, θα κάνω κι εγώ. Άκου Σωκράτη Μάλαμα και Νίκο Παπάζογλου.
Aug 05 2010 16:34
Photo

Strange Loop → Kenny

Ακου Θαναση Παπακωνσταντινου σου λεω αλλα με γραφεις....
Aug 05 2010 04:50
Photo

Strange Loop → Kenny

τελειωνει το καλοκαιρι.... αρχιζει να με πιανει ενα ψυχοπλακωμα.. κατα τα αλλα ποζεριαζω οσο μπορω... τωρα παω για ενα μεροκομματο σε μια συναυλια για να βγαλουμε τις βοτκες και τις μπυρες που καταναλωνουμε
Aug 04 2010 18:10
Photo

monoKenny

Αν είχες φάει ότι και εγώ δεν θα σήκωνες δάχτυλο :hihi2: Πραγματικά θεέ μου τι τσιμπούσι ήταν αυτό...Έχω να φάω έτσι μήνες, μη σου πω χρόνια...Εντωμεταξύ έχω μαυρίσει κιόλας οπότε θα γυρίσω ένα μαυριδερό χοντρομπαλάκι :Crying2:
Aug 04 2010 14:03
Photo

Kennymono

Τα hotlinks σου δεν φαίνονται. Don't be lazy, use Photobucket. :P
Aug 04 2010 13:51
Photo

Kenny → Strange Loop

Καιρό έχουμε να τα πούμε... τί χαμπάρια, ρε ποζέρι; :P
Aug 04 2010 13:12
Photo

Kenny → matassos

Καλά, δεν ήξερες το όνομα του; Τώρα το έμαθες; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; XD
Aug 03 2010 20:45
Photo

matassos → Kenny

thx για το ονομα... μπηκα και μολις καταλαβα ποιος ειναι... ο τυπος δεν ειναι απλα καλιτεχνης! ειναι θεος! κατεβαζω τορεντ με τις δουλειες του τωρα (αν και πρεπει να τις εχω ηδη τις ποιο πολες)! XD
Aug 03 2010 20:39
Photo

Kenny → matassos

Αχ αυτός ο πoύστης ο Tony Taka...
Aug 03 2010 20:31