Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → meidei

[QUOTE=meidei;416816]Έχω ίσως το απόλυτο παράδειγμα ότι έχεις ξεπεράσει τα όρια, αλλά δεν το βάζω εδώ, είναι μικρός ο κόσμος. :unlucky:[/QUOTE]Μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει. Ρίχ' το να πάνε τα φαρμάκια κάτω.
Aug 08 2010 18:11
Photo

Kenny → Strange Loop

Ποια δύσκολα, ρε μαν; :/ PS. Άσε, μου εξήγησε η Μαρία... XD
Aug 08 2010 18:09
Photo

Kennymono

Θα 'πρεπε να το είχα σκεφτεί μόνος μου. BTW, πρέπει να μου έκανες το visit #22222. Be proud. XD
Aug 08 2010 18:05
Photo

monoKenny

[U]"άπλυτες" ορισμός[/U] Hippie style τύπισες με αλλεργία στο νερό και το σαπούνι από άποψη πάντα...Τζίβες και γενικά περίεργα κουρέματα, σαλβάρια, τσάντες και πέδιλα από Μοναστηράκι...Όλο τον υπόλοιπο χρόνο αυστηρά all star σε όλες τις αποχρώσεις. Κατά προτίμηση πολλά χαιμαλιά σε χέρια, πόδια και από όπου μπορείς να κρεμάσεις κάτι...Συχνάζουν ως επί το πλείστον στα Εξάρχεια (Χασάν, Πωλείται και απέναντι στο Κούσκο και το τελευταίο τρεντ είναι το πάρκο στη Ναυαρίνου), σε επιλεγμένα vegeterian καφενεδάκια στο Γκάζι, Ψυρρή και Θησείο για ρακόμελα...Εναλλακτικά θα τις βρεις σε παντός είδους φεστιβαλ να αράζουν στα γρασίδια...Πίνουν αρκετά, σκάνε και κανα μπάφο φού και φού και φυσικά πρτιμάνε να κάτσουνε κάτω από το να κάτσουν σε καρέκλες (προφανώς επειδή οι καρέκλες είναι κατάλοιπα μικροαστικών αντιλήψεων), αποφεύγουν την τεχνολογία, συνήθως κυκλοφορούν με απαρχαιωμένο κινητό για τις βασικές λειτουργίες και κουβαλούν για αξεσουάρ ένα αρσενικό του ίδιου είδους...Επίσης αποφεύγουν το έντονο βάψιμο και είναι επιμελώς ατημέλητες... Αγαπημένοι καλοκαιρινοί προορισμοί : Αμοργός, Αστυπάλαια, Σαμοθράκη, Ελαφόνησος, Ικαρία, Κουφονήσια, Αντίπαρος και κάτι ξεχασμένα από το Θεό νησάκια με ένα κάτοικο και τρεις κατσίκες, πάντα σε camping, ελέυθερο κατά προτίμηση (γιατί τί σκατά πολέμιοι του καπιταλισμού είμαστε αν δεν κάνουμε να πλυθούμε μια βδομάδα). Θα τις δεις στα περισσότερα νησιά να κάθοντα χύμα (προσοχή πρόκειται για λέξη κλειδί) σε όποιο πλάτωμα βρούνε κρατώντας στο χέρι μια μπύρα... Οι μουσικές τους προτιμήσεις κυμαίνονται ανάλογα και με τον εκάστοτε γκόμενο από Thievery corporation ως dead can dance και από gogol bordelo και ska p σε Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα...Οι πιο μουσικόφιλες είναι στην ομάδα κρουστών του Πολυτεχνείου ενώ οι ακόμα πιο κουλτουρέ είναι σίγουρα σε κάποια θεατρική ομάδα... Θα τις βρεις κυρίως στη Φιλοσοφική ή το Πολυτεχνείο...Οι πολιτικές πεποιθήσεις κυμαίνονται ανάμεσα στο ότι να ναι, το ΣΥΡΙΖΑ και τα ΕΑΑΚ ενώ οι ακόμα πιο προχώ είναι στον αντιεξουσιαστικό χώρο...In that case θα τις βρεις σε παντός είδους καταλήψεις... Νομίζω ότι σε κάλυψα :hihi2: PS. Been there, done that :hihi2::hihi2::hihi2:
Aug 08 2010 10:18
Photo

KaiKenny

Ευχαριστώ για την πρόσκληση. :D
Aug 08 2010 07:37
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Σ' ευχαριστώ για το add =ρ
Aug 07 2010 22:50
Photo

SouLSLayeR → Kenny

Hey there, thx for the add ^_^
Aug 07 2010 21:16
Photo

Strange Loop → Kenny

θα πεσει επεξηγηση σε καποιο μελοντικο μσν... προς το παρον απο αυριο αρχιζουν τα δυσκολα για μενα..
Aug 07 2010 21:03
Photo

acid black cherry → Kenny

thakks for the add man!
Aug 07 2010 20:12
Photo

Kennyiristella

Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες...
Aug 07 2010 19:50
Photo

KennyTea-chan

No. Stop it. My brain hurts... XD
Aug 07 2010 19:48
Photo

Tea-chanKenny

Και βόδι (ηλίθιος), και γαϊδούρι (αχαΐρευτος). Δύο σε ένα. Μήπως να έλεγα γαϊδουρίσιο βόδι;
Aug 07 2010 19:24
Photo

KennyTea-chan

[QUOTE=Tea-chan;416686]Γαϊδούρι! Ε, γαϊδούρι! Βοδινό γαϊδούρι κι όλας! :burningbe3:[/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/128866389753146364.jpg[/IMG]
Aug 07 2010 19:14
Photo

Kenny → Strange Loop

Τί εννοείς "άπλυτη";
Aug 06 2010 23:33
Photo

Strange Loop → Kenny

αμα η γκόμενα δεν ειναι "άπλυτη" τι να την κάνεις....xD οι άλλες ειναι μονο για basic needs...xD
Aug 06 2010 21:08