Community Status Updates
Kenny → Kamen Tantei Zura
Το Shion No Ou για μένα ήταν ένα πολύ καλό anime που παρέμεινε πολύ καλό μέχρι το τέλος, και έχει και ένα από τα καλύτερα κορίτσια-πρωταγωνίστριες που έχω δει ποτέ. Απλά είναι λίγο περίεργο anime... shougi tournament από τη μια, crime mystery από την άλλη. Ίσως θα σου αρέσει, ίσως όχι. Δοκίμασέ το και see for yourself.
Πρέπει να κάτσω μια μέρα να φρεσκάρω τις γνώσεις μου στο shougi. Και να αγοράσω και shougi set φυσικά. >__<
Jul 31 2010 01:56
Kamen Tantei Zura → Kenny
Είναι εκεί που σου ανάβουν τα λαμπάκια, ένα πράγμα. Εντάξει, βέβαια εγώ δεν έχω δει του κόσμου τα anime σε σχέση με εσένα, όχι με αυτούς φυσικά, οπότε δεν δικαιολογούμαι τόσο. Αλλά είναι πραγματικά σπαστικό να νομίζουν ότι μόνο αυτά υπάρχουν και τίποτα άλλο.
Και όταν τους προτείνεις κάτι, κατευθείαν ''δεν αξίζουν αυτά". Ωραία, έστω, να τα σνομπάρεις, αλλά όχι και να λες ότι δεν αξίζουν γιατί είναι πχ 13 επεισόδια.
Και κάτι άσχετο, επειδή σε είχα δει να σχολιάζεις κάπου για το Shion no Ou, επειδή είναι το επόμενο που σκοπεύω να δω. Ενώ η υπόθεση μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα, έχω ακούσει και αρνητικά και θετικά σχόλια. Κάποιοι λέγανε ότι στο τέλος χαλάει, και παρεξενεύτηκα γιατί έχω ακούσει το αντίθετο. Είναι αλήθεια αυτό;
Και sorry που έγραψα τόσα πολλά~
Jul 31 2010 01:45
Kenny → Kamen Tantei Zura
[QUOTE=Zura;414845]"Βλέπεις Naruto, Bleach, One Piece; Τι; Δε βλέπεις; Τι είναι αυτά, δε βλέπεις anime εσύ."
Και όταν τους πρότεινες κάτι να δούνε "Όχι δεν είναι μεγάλο" μετά τους έδεινε με 50 επεισόδια "Όχι δεν είναι μεγάλο, δεν θα είναι καλό."[/QUOTE]Ααααααχ, tell me about it. Κι εγώ την έχω ακούσει αυτήν την ατάκα, και ξύπνησαν δολοφονικά ένστικτα μέσα μου.
Jul 31 2010 01:25
Strange Loop → Kenny
oπου σταθω και βρεθω ακουω για εξεταστικες...δεν αντεχω αλλο..
αμαν πια , αλλα θεματα δεν εχουν??
και φιξ ακομα δεν εχω πιει γιατι σε 2 μαγαζια που ζητησα δεν ειχαν και απο κανάκι απο σουπερ μαρκετ δεν ευχαριστιεμαι καμια μπυρα
Jul 30 2010 22:20
Tea-chan → Kenny
Και που λες, βλέπουμε το Wall-E με δύο φίλους μου, αγόρι και κορίτσι. Το αγόρι να μου έχει γίνει στενός κορσές και να με λέει "EVA!" κι ότι αυτός είναι ο Wall-E μου και λοιπές αηδίες μόλις εκείνη η εμφανίστηκε. Και εκεί που με αγκάλιαζε, μάντεψε ποιά σκηνή φτάνει:
Μπράβο, εκεί που η EVA πυροβολεί τον Wall-E για πρώτη φορά. Τραβήχτηκε μακρυά κι άρχισε να με βρίζει. Δε με ξανακούμπησε για το υπόλοιπο της βραδιάς. [SIZE=1]Περιττό να πω ότι εγώ κι η φίλη μου είχαμε σκάσει στα γέλια.
[/SIZE]
Isn't timing everything? :thatsit:
Jul 30 2010 21:53
Tenshi → Kenny
Damn το εκανα resize 100 x 100 το ανεβασα στο photobucket και παλι μου λεει " remote, file is too large"...
δαμν...τι μπορω να κανω?
Jul 30 2010 19:43
Kenny → Tenshi
Δεν θα μπορέσεις να το βάλεις γιατί έχει 160 pixels πλάτος.
Αν το βρεις σε μικρότερο, no problem.
Jul 30 2010 19:33
Tenshi → Kenny
αυτο να φανταστω..ΔΕΝ επιτρεπεται να το βαλω σαν αβαταρ?
[url]http://i131.photobucket.com/albums/p289/MyDyingBride_Quincy/1545.gif[/url]
Jul 30 2010 19:27
Kenny → mono
Το πιο αστείο είναι ότι ενω πηδιούνται ανταλλάσουν και δικηγορικό jargon, έτσι για το εφφέ... κάτι μου λέει ότι θα το λατρέψεις. :hahaha:
Links σε PM.
Jul 30 2010 18:14
mono → Kenny
χαχαχαχαχχαχα, δεν θέλω να μάθω πώς το βρήκες :P Και δεν στέλνεις? Έτσι για τα λολζ...
Εντωμεταξύ τώρα ξύπνησα, είμαι σαν να με χτύπησε το τρένο όμως...Είδα και το pink thread...Πολύ αποτυχημένο trolling όμως και δεν μιλάω απαραίτητα για τον OP XD
Jul 30 2010 16:32
karkas → Kenny
Καλύτερα να το έγραφες έτσι : y = a*exp(bx + c)...
[spoiler]ειλικρινά δεν είχα τι να κάνω[/spoiler]
Jul 30 2010 15:57
Kenny → mono
Λοιπόν, άκου τι βρήκα να με προσκυνήσεις... hentai manga που διαδραματίζεται σε δικηγορικό γραφείο. :hihi2:
Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να σου στείλω links.
Jul 30 2010 01:40
Kenny → matassos
Very good stuff η σημερινή sig. Στα επίπεδα της πρώτης. Πάντα τέτοια.
Jul 29 2010 13:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed