Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → didimakia

[QUOTE]Σκηνες απο [B]ανιμε[/B] που αφησανε εποχη..[/QUOTE]Και πας και postάρεις One Piece huge manga spoiler. OK, [B]ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;[/B] Κάνε ένα edit, να χαρείς, αν μη τι άλλο για να είσαι on-topic.
Sep 11 2010 08:45
Photo

Kenobi-sensei → Kenny

Να ξεκαθαρίσω ότι κάποιος κάτω από τα 20 δεν είναι αναγκαστικό να είναι ανήλικος. Δε διαφωνώ με αυτά που λές αλλά από τη στιγμή που δεν πιάστηκε δεν μπόρουμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.Το αποκλείεις τους φόνους να τους έκανε για παράδειγμα ένας 19χρονος φοιτητής ιατρικής ή κάποιος γιός ιατρού στην ηλικία 18-20,παράδειγμα λέω γιάτι καί οι 2 έχουν πρόσβαση σε χειρουργικά εργαλεία.Το πιο πιθανό είναι να είναι κάποιος ώριμης ηλικίας άλλα τίποτα δεν αποκλείουμε.Τώρα το ότι δεν μπορούσαν να το συλλάβουν οφείλεται καί στην ευφυία,αν μπορεί να το πεί κανείς, του δολοφόνου αλλά πολύ περισσότερο στο τότε περιβάλλον (σκοτεινιά,ελάχιστος φωτισμος κακόφημη περιοχή κλπ)
Sep 10 2010 19:13
Photo

Kenny → Kenobi-sensei

Κοίτα... ήταν αδύνατον ένας ανήλικος στην αγγλία του 19ου αιώνα να αποκτήσει χειρουργικά εργαλεία, και να καταφέρνει να κάνει τόσους φόνους χωρίς να μπορούν να τον συλλάβουν. Θεωρείται δε εξόχως πιθανό να ήταν άτομο υπό την άμεση προστασία της τότε κυβέρνησης.
Sep 10 2010 15:24
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

[QUOTE=Kakashi_sensei;425279] More events coming up soon! :tensai:[/QUOTE] Μια άλλη φορά λογικά :) Οκ για να τις βλέπεις και στον ύπνο σου, σε έχουν σημαδέψει αρκετά φαίνεται ο.Ο
Sep 09 2010 19:54
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Oh well, μια άλλη φορά. Καταραμένες στροβιλογεννήτριες, και στον ύπνο μου σας βλέπω!
Sep 09 2010 19:47
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Ναι, πήγα. :3 Α καταλαβαίνω -_- Καταραμένα διαβάσματα.
Sep 09 2010 19:41
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

By any chance, πήγες στο meeting χθες; Εγώ είχα διαβάσματα και δεν πήγα. >__<
Sep 09 2010 19:34
Photo

Kenny → MikamiTeru

Πρόσεχε τα spoilers σου plz.
Sep 09 2010 18:10
Photo

Erebos → Kenny

Pic of the day: [URL="http://www.bakabt.com/154499-boku-no-pico.html"][IMG]http://i54.tinypic.com/2ur5js0.jpg[/IMG][/URL] :hihi2:
Sep 09 2010 16:29
Photo

Hanzo → Kenny

Hταν απο αυτα τα posts αμεσως μετα απο μεσημεριανο σαπιο ξυπνημα :P Οντως φαινεται λιγο μπερδεμενο.Βασικα πηγα να ξεκαθαρισω την συγχηση με τα ονοματα και παιζει να τον μπερδεψα περισσοτερο τον αλλο XD! Τεσπα τωρα ισως βγαζει περισσοτερο νοημα... *goes to knock back a few coffees*
Sep 09 2010 15:06
Photo

Kenny → Hanzo

[QUOTE]@Vetus:To Densetsu no Yuusha no Densetsu ειναι το απαραδεκτο κατ εμε Legend of the Legendary Heroes. Kαμια σχεση με το logh με το οποιο δικαιολογημενα μπερδεψες τον τιτλο [/QUOTE]Έτσι όπως το έγραψες, για κάμποση ώρα νόμιζα ότι θεωρούσες το LOGH απαράδεκτο. Ρίξε κανά rewrite, να σε καταλαβαίνει ο κόσμος. :P
Sep 09 2010 14:30
Photo

Kenny → Strange Loop

Καλά, ο Καρατζαφέρης έχει πει άλλα κι άλλα, αυτό βρήκες να μου δώσεις; :hahaha:
Sep 09 2010 14:24
Photo

Strange Loop → Kenny

[QUOTE=Kenny;425242]Wow, καιρό είχα να ακούσω κάτι ΤΟΣΟ ηλίθιο από στόμα πολιτικού... [/QUOTE] [url]http://www.youtube.com/watch?v=P-elOawuDh8[/url]
Sep 09 2010 14:10
Photo

Giorgosdbz → Kenny

Κοίτα εξαρτάται την μέρα...άμα δεν έχω κάτι να κάνω λιώνω στο pc...Και προτείνω σε όλα τα άτομα (σαν και σενα) να προειδοποιηται για την διαγραφη και αλλαγη καποιου thread....Τα ποστ μου τα κανω μαζεμένα...
Sep 09 2010 13:34
Photo

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]κοιτα εχω κι αλλες δουλειες να κανω απο το να λιωνω ολη μερα στο anime.gr....[/QUOTE]Με 117 (και αυξάνονται) posts μέσα σε ούτε καν 4 μέρες που είσαι μέλος στο forum, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να το πιστέψω αυτό. Δια του λόγου το αληθές, [URL="http://www.anime.gr/forums/search.php?do=finduser&u=13577"]click here[/URL]. :hahaha: Κοίτα, υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχω αυτό το ύφος. Με ωθείς όμως στο να χρησιμοποιήσω αυτό το ύφος από τη στιγμή που σου ζητάω να κάνεις ένα απλό, εύκολο και εξυπηρετικό προς όλους πράγμα, και καταλήγουμε να ανταλλάζουμε ένα κατεβατό VMs για το αν έχω δίκιο που σου το ζητάω. Ούτε σε μένα αρέσει που χρησιμοποιώ αυτό το ύφος. Πολύ περισσότερο θα προτιμούσα να καταλάβαινες την αναγκαιότητα του να πηγαίνουν τα σχόλια σ' αυτόν που τον αφορούν και μόνον, και όχι σε όλους... και να μην κάνουμε καθόλου τούτη εδώ την (ομολογουμένως κουραστική) συζήτηση.
Sep 09 2010 13:02