Community Status Updates
Kenny → Kamen Tantei Zura
Έλα ρε, δεν είχες δει H&C; Αν το 'ξερα θα σ' έπρηζα κι εγώ. XD Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα coming-of-age romance josei που έχουν βγει ποτέ. Στη δεύτερη season γίνεται και λίγο drama, ετοίμαζε χαρτομάντηλα. Τ__Τ
Καλά, είστε θεότρελες όμως. :hahaha:
Για το group invitation, φταίει το forum skin που χρησιμοποιείς (Steel Blue υποθέτω) και δεν μπορείς να κάνεις reject. Η αλήθεια είναι ότι τα Steel skins είναι λίγο outdated, καί όχι 100% συμβατά με την έκδοση της vBulletin που τρέχουμε τώρα, οπότε εμφανίζονται διάφορα προβλήματα όπως αυτό (και γενικά είναι αδύνατο να διαβάσεις τα social group posts με Steel skin). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για λίγο το vBulletin Light Version, να κάνεις το reject που θες, και μετά να επιστρέψεις στο Steel Blue. Αν χρειαστείς βοήθεια, let me know.
[size=1]Να δω πότε θα πετάξουμε τα Steel skins και θα βάλουμε κάτι καλύτερο, χωρίς να χρειαστεί να πετάξουμε και τα banners μαζί. >__>[/size]
Sep 12 2010 12:27
Kamen Tantei Zura → Kenny
Έχει φοβερό σχέδιο :3 Και λατρεύω το colouring της *_*
Αυτό το διαβάζω ήδη, άρχισα να βλέπω το Honey and Clover. Έχει 2-3 χρόνια που η αδερφή μου με πρίζει να το δω. Και μιας και το συγκεκριμένο manga μου άρεσε, όπως επίσης και οι χαρακτήρες είπα να αρχίσω και το honey and clover. Αν και δε το βλέπω μόνη μου, ήθελε να κάνει και αυτή rewatch.
Λοοολ~ Πόσο κουλές φαινόμαστε;
Όχι, στην ίδια πόλη μένει. Συγκεκριμένα στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια. Αν και καμιά φορά όταν κάθεται με το λάπτοπ στο δικό μου το δωμάτιο, το ίδιο πράγμα κάνουμε. Ναι, ακούγεται χαζό αυτό xD Η βαρεμάρα, η βαρεμάρα.
Τώρα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, και επειδή έχω και την άλλη να της λέει ότι της την δίνει που φαίνεται. Έχω εδώ και κανένα, δυο μήνες ένα group invitation και δεν ξέρω πως να κάνω reject. xD
Sep 12 2010 12:12
Kenny → Kamen Tantei Zura
Είναι ακαταμάχητη η άτιμη... κάνει κάτι φατσούλες που σου 'ρχεται να μπεις μέσα στο manga και να τους τσιμπήσεις τα μαγουλάκια. :hihi2:
Να φανταστώ ξεκίνησες Sangatsu No Lion; Το διαβάζω κι εγώ, και μου αρέσει πολύ so far. ^^
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται: Με την αδελφή σου γιατί μιλάτε από VMs; Σε άλλη πόλη μένει; :P
Sep 12 2010 12:06
Χαχα, όντως~ η βαρεμάρα, τι να πεις 8D
Yup <3 Άρχισα να βλέπω και την άλλη της την δουλειά τώρα, μετά από το πρίξιμο που έφαγα από την αδερφή μου xD Όχι ότι είχα πρόβλημα μιας και διαβάζω το συγκεκριμένο :3 ήξερα ότι θα μου αρέσει.
Να φανταστώ σου αρέσουν οι δουλειές της αν κρίνω από τον ενθουσιασμό :8):
Sep 12 2010 11:58
Orion19 → Kenny
Κοίτα, κανένα ενδιαφέρον και σύντομο, θα έβλεπα, αλλά στυλ Naruto και One Piece που μία μάχη κρατάει 10 επεισόδια, δεν έχω την υπομονή και τη θέληση να δω πια.
Ένα που θέλω να δω μέχρι τέλος, είναι το Eden of the East. Μου άρεσε αρκετά όσο είδα και σε HD τα σπάει και οπτικά.
Sep 12 2010 00:07
Orion19 → Kenny
Πω πω ρε Kenny, μιλάμε για πολύ μεγάλο μ@λάκα. Δες το άρθρο που πόσταρα στο Kdramas. Ειλικρινά, τον σιχάθηκα πια.
Δεν είναι τόοοσο καλός πια για να δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά. Αφού αγαπάει τον εαυτό του τόσο πολύ, να ζήσουνε!
Τα άνιμε τα παράτησα εδώ και καιρό. Προς το παρόν αφήνω το χώρο avy και sig κενό μέχρι να συνέλθω απο τη Gaysha.
Άλλη φορά, πριν έχω ελπίδες για awesome works και καριέρα, θα βεβαιώνομαι οτι δεν είναι τρελό το άτομο πρώτα...
Sep 11 2010 19:48
Kenny → Orion19
Ε βάλε κι εσύ έναν χαρακτήρα anime που είναι σταθερή αξία, και δεν τρελαίνεται στα μισά της ζωής του. :hahaha:
Sep 11 2010 19:43
Vagelio → Kenny
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Kenny. Όσο για τον shounenοκλώνο, κι εμένα με ενόχλησε που ήταν μεν δεύτερος, αλλά ήταν επίσης στην κατηγορία νέων ταλέντων. Εμένα με μετέφεραν στην κατηγορία νέων καλλιτεχνών (όπου και με ξέσκισαν δύο αξιοζήλευτοι αντιπάλοι) γιατί λέει το επαγγελματικό λύκειο θεωρείται εξειδικευμένη σπουδή (και δεν του φαίνεται να σκεφτείς...). Αλλά δεν πειράζει, εφόσον κέρδισα ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό και ένα πλήρες feature στις σελίδες του περιοδικού, είμαι ικανοποιημένη.:canthelp:
Οου, γιεσσσς, καλωφάγωτα, και ένα λάπτοπ το έχω ανάγκη τώρα που θα μετακομίσω Αθήνα. Και πάλι, hontoni arigato για την υποστήριξη.:if:
Sep 11 2010 19:30
Kenny → Vagelio
Τούτη τη φορά θα σχολιάσω από τα VMs. Το κόμικ σου ήταν ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ, και ειλικρινά λυπάμαι που σε πέρασε ένας κλώνος μεταξύ Naruto, Dragonball και One Piece. Τί να πεις... Κρίμα που δεν έφτασες ψηλότερα.
Καλοφάγωτα τα 500 ευρώ, lol.
Sep 11 2010 18:41
didimakia → Kenny
Χαχα ειναι μονο για anime ε? XD
Εγω νομιζα και για manga...
Gomen
Sep 11 2010 18:27
[QUOTE] (it's OK, ούτε εγώ θυμάμαι όνομα, και μάλλον δεν αναφέρανε το όνομά της ποτέ )[/QUOTE]
Μάλλον αναφερόταν με το όνομα της ιδιοκτήτριας :3 ότι ήταν γάτα αυτηνής. Ότι ήταν η γάτα της Miyako.
[QUOTE]Ωπ, δίκιο έχεις, αφηρημάδα... αν κι εκείνο το μαύρο με τα λαγουδίσια αυτιά ούτε εγώ ξέρω από που είναι. Damn... και βιαζόμουν να βάλω την επόμενη pic. XD[/QUOTE]
Ούτε εμένα μου λέει κάτι, θα ρωτήσω κανέναν αν το ξέρει xD Να σου πω την αλήθεια ούτε αυτή από μπροστά της μου λέει κάτι. Μπορεί να είναι και η ράτσα αλλά μάλλον δεν έχω δει το anime.
Δεν πειράζει, δεν μείνανε πολλές έτσι και αλλιώς.
Λογικά, σιγά-σιγά θα τις βρούνε.
Sep 11 2010 18:18
SouLSLayeR → Kenny
Γαμώτο, αυτό θα ήθελα να το ποστάρω στην τρύπα να το βλέπουν..
Γι' αυτό βρήκα άλλη λύση :P
Sep 11 2010 09:37
Kenny → SouLSLayeR
Στην υπογραφή σου, μου αρέσει που φεύγει και η ταμπέλα μαζί. ΈΤΣΙ. ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ. XD
Sep 11 2010 09:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed