Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kenny
χαχα τι να πει η καρδιά; απλά για εμένα για να πω κάποιον otaku θα πρέπει να έχει πολύ κόλλημα με αυτό το πράγμα οπότε θα πρέπει να έχει δει και κάποιον αριθμό, και όχι μόνο με ένα anime.
Χαχα, και αν αυτό το έγραφες στο thread θα πέφτανε να σε φάνε. Δεν δέχονται αρνητική κριτική. I guess I should agree with you about the anatomy. xD
Ναι, είναι χαλαρό και περνάς και την ώρα σου ευχάριστα, να το πω. Ακριβώς, και με αυτήν την σειρά. Βασικά εγώ την τελευταία περιμένω να δω, την πρόεδρο γιατί διάβασα λίγο από το manga Και μου άρεσε. :3
Χαχα, να του πω δηλαδή αύριο; xD Χωρίς πλάκα, καλύτερα θα ήταν να του δώσει ένα αγόρι ecchi anime να δει.
Α εντάξει. Μισό~
Sep 12 2010 16:56
Kenny → exonvirus
Δεν έχω Skype, μόνο MSN... :canthelp:
Πάντως, ξαναδοκίμασε να μπεις στον Rizon, γιατί γράψανε και οι ίδιοι ότι είχαν ένα τεχνικό πρόβλημα τις προηγούμενες ώρες, το οποίο μόλις λύθηκε.
Sep 12 2010 16:07
Kenny → Kamen Tantei Zura
[QUOTE]Otaku to the bone δεν θα το έλεγα, τουλάχιστον για εμάς, έχουμε ακόμα να δούμε[/QUOTE]Σημασία έχει τι λέει η καρδιά, όχι το counter στο MyAnimeList. :P
BTW, HOTD sucks (και το manga και το anime). Προσπαθεί να συνδυάσει δύο άσχετα πράγματα (zombie flick και ecchi overload), αλλά για μένα παίρνει κάτω από τη βάση και στα δύο. Θέλεις να κάνεις καλό zombie flick, κύριε Inazuma; Βάλε στο έργο σου zombies που δεν αστειεύονται. Όποιος έχει παίξει Left 4 Dead καταλαβαίνει πολύ καλά αυτό που λέω. Θέλεις να κάνεις καλό ecchi overload; Sorry, man, αλλά πρώτα μάθε να ζωγραφίζεις ωραία τα ανθρώπινα σώματα, και μετά ξαναέλα. Και όχι, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος mangaka έχει παρελθόν στα hentai manga δεν μου λέει απολύτως τίποτα. He could REALLY use some anatomy lessons. >__>
Το Amagami από την άλλη είναι πολύ ωραίο και ευχάριστο. Δεν βλέπω για ποιο λόγο να το παρατήσει κανείς (ειδικά σε σύγκριση με το HOTD). BTW προτιμώ Kaoru και Tsukasa. ^^
Όσο για τον συμμαθητή σου, πες του να επικοινωνήσει μαζί μου... μόνο τα καλύτερα θα του δίνω. XD
Άσχετο, επειδή πολλά γράφουμε από VMs, δεν με προσθέτεις στο MSN για να τα λέμε πιο εύκολα;
Sep 12 2010 15:57
Orion19 → Kenny
Θα το κοιτάξω. Αν και δεν είμαι των futuristic συνήθως, θα το δοκιμάσω. Φαίνεται ενδιαφέρον. Thanks. ^^
Sep 12 2010 14:50
Μπορεί να την κάνει την διαφορά, έλπιζε τουλάχιστον. Από την αδερφή μου έχω ακούσει καλά λόγια πάντως, γενικά δεν το έχω ψάξει το θέμα πάντως. Για γνώμες δηλαδή.
Όχι, δεν θα βαριέμαι. Μ'αρέσει να διαβάζω γνώμες άλλων έτσι και αλλιώς.
Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι, απλά συνήθως τα γούστα μας συμπίπτουν σε αρκετά πράγματα γενικά αν και φυσικά έχουμε πάντα διαφορές. Βέβαια συνήθως βλέπω σειρές που βλέπει αυτή αργότερα, αλλά το αντίθετο δεν γίνεται συνήθως xD Καθόλου κακό ναι =p
Otaku to the bone δεν θα το έλεγα, τουλάχιστον για εμάς, έχουμε ακόμα να δούμε xD Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε και εμείς :D
Χαχα πάντως ναι εντάξει, δεν είμαστε σε αυτά τα επίπεδα. Τώρα μπαίνει και το Fairy Tail στην λίστα Naruto, Bleach, One piece. Ναι όπως είπες για τη συγκεκριμένη season, για άλλες season δεν είχα παρατηρήσει κάτι. Της μόδας για τη συγκεκριμένη season ξέρω σίγουρα για High school of the dead και το amagami(?). Το δεύτερο λογικά αρκετοί το παρατήσανε. Για το High school of the dead πάντως έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Και άλλα ecchi υπάρχουν, και ποτέ δεν είδα τόσο κόλλημα. ο.Ο
Πρόσφατα μου ζήτησε ένα παιδί από το σχολείο που έχει δει μόνο τα προαναφερθέντα (όχι αυτής της season), να του προτείνω ecchi, καθόμουν πόση ώρα και του έγραφα και η απάντηση που πήρα ήταν "Καλά θα δω το High School of The dead γιατί αυτό μου φάνηκε καλό" ενώ δεν του το πρότεινα καν xD Φαντάσου.
Έχει και άλλα ecchi αυτή τη season αλλά κανείς δεν τα δίνει σημασία xD
Sep 12 2010 14:32
exonvirus → Kenny
παλι τα ιδια λεει πως τα σερβισις ειναι νταουν...καλα ενιγουει οταν μπορεσεις αν θες κανε με αντ στο σκαιπ( το εχω στο προφ μου) να κανουμε το φοτοσοπ. :(
Sep 12 2010 13:39
Kenny → exonvirus
Πολύ περίεργο... οι servers του Rizon δεν δείχνουν να έχουν κάποιο πρόβλημα.
Κάνε αποσύνδεση και επανασύνδεση (από το Internet εννοώ) και ξαναδοκίμασε.
Sep 12 2010 13:30
exonvirus → Kenny
Δε με βαζει..λεει Couldn't look up at your host name...κλαιν μαιν..τες πα.
Sep 12 2010 13:20
Kenny → exonvirus
Για δοκίμασε να μπεις από [URL="http://www.rizon.net/index.php?do=chat"]εδώ[/URL].
Sep 12 2010 13:11
Καλά, για το Eden Of The East μην κρατάς και μεγάλο καλάθι... προσωπικά το σενάριό του με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής (μία ταινία έμεινε να δούμε, άντε μπας και το σώσει στο τέλος, αν και δεν νομίζω). Αφού το δεις, άάάμα δεν βαριέσαι, μπες στο thread του Eden Of The East και διάβασε τα posts μου, και θα καταλάβεις.
Κοίτα, απ' ότι έχω καταλάβει, και οι δυο σας είσαστε πολύ πιο πάνω από τον μέσο anime fan που σε κάθε season βλέπει Naruto, Bleach, One Piece κι άντε στην καλύτερη περίπτωση και κανά 2 anime ακόμα που είναι της μόδας τη συγκεκριμένη season. Eσείς είστε σαν κι εμένα, otaku to the bone. XD Οπότε λογικό είναι να συμπίπτουν πολλά anime που βλέπετε... δεν κακό... ^^
Sep 12 2010 13:09
Οκ μου φαίνεται~ δεν με πείραξε προσωπικά που είναι ανοιχτόχρωμο. Από το steel blue ας πούμε το χρώμα το προτιμώ xD Για κάποιο λόγο το steel blue δεν μου αρέσει πια, ενώ το χρώμα το λατρεύω. Αν και θα γυρίσω πάλι στο Steel Gold (Βασικά γύρισα).
Χαχα, τίποτα δεν έχω δει έτσι όπως πάμε xD
Όχι ακόμη, αλλά μιας και η αδερφή μου το λάτρεψε θα το δω. (θέλει να κάνει και πάλι rewatch xD) Το κατέβασε και αυτή, οπότε θα το γλιτώσω το download. Τώρα άσχετο, αλλά όλοι μου λένε ότι βλέπω ότι βλέπει η αδερφή μου Τ_Τ είναι τόσο κακό να έχεις τα ίδια γούστα με κάποιον; Τώρα κλαίγομαι xD Αν και έχω δει σειρές που δεν έχει δει αυτή.
Sep 12 2010 12:56
Kenny → Orion19
Δες οπωσδήποτε και το Eve No Jikan. Σύντομο, δεν σε κουράζει, με πολύ καλό σενάριο.
Sep 12 2010 12:55
Σ' αρέσει το vBulletin Light; Πολύ banal και ανοιχτόχρωμο το βρίσκω. :P Μόνο για ανάγκες σαν κι αυτές που προείπα το χρησιμοποιώ. Άσε που δεν έχει τα banners (αν κι αυτό αλλάζει εύκολα).
Και μιας και λέμε για Chika Umino, το Eden Of The East το έχεις δει;
Sep 12 2010 12:49
Ναι, δεν το είχα δει, δυστυχώς. Απλά για μεγάλο διάστημα δεν ήθελα να το αρχίσω γιατί είχα δει κάτι σκηνές ΟΤΑΝ το έβλεπε η αδερφή μου και σκεφτόμουν ότι δεν θα έλεγε να το δω αμέσως αφού το τελειώσει ή να το αρχίσω και εγώ τότε. Είχα δει και από την δεύτερη season οπότε πιστεύω καταλαβαίνεις -_-
Πάντως δεν είναι ότι τώρα το προχώρησα αρκετά. Η φλασιά μου ήρθε στις δώδεκα η ώρα το βράδυ. Χαχα, λολ όμως. Φαντάζομαι πόσο σας άρεσε. Και αφού έχει και καλό δράμα τότε ωραία.
Εντάξει, τώρα που έχω ακούσει καλά λόγια και από τους δυο σας, θα είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει.
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια :hahaha: :hero:
Α τώρα κατάλαβα : o (Steel Gold :hero:) Χίλια ευχαριστώ!! Πραγματικά όμως! Ευχαριστώ :3
Πράγματι το vbulletin είναι πιο ωραίο και από ότι φαίνεται και από τα λεγόμενα σου είναι καλύτερο, αλλά δεν το επέλεξα γιατί δεν είχε τα banners. xD
Χμ, λογικά θα θέλει δουλειά αυτό. Πάντως καλή επιτυχία σε αυτόν που θα αναλάβει την δουλειά.
Sep 12 2010 12:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed