Jump to content

Community Status Updates

Photo

Giorgosdbz → Kenny

κοιτα εχω κι αλλες δουλειες να κανω απο το να λιωνω ολη μερα στο anime.gr....κρητη?? δεν φαινεται και τοσο...αφου το παιζεις αφεντικο (μπορει και να σαι) σου δινει το δικαιωμα να εχεις αυτο το υφακι??...επισης κανε μια βολτα στο φορουμ και θα δεις παρα πολλα threads με πανω απο 50 σελιδες που εχουν καταληξει σε προσωπικες συζητησεις....
Sep 09 2010 12:46
Photo

Kenny → Giorgosdbz

Την πάτησες, ΕΙΜΑΙ από Κρήτη. Αν κι αυτό δεν έχει να κάνει και πολλά με το θέμα μας. Δεν θες να μου δώσεις τον ορισμό της λέξης spam με την πρόφαση ότι βαριέσαι... πες καλύτερα ότι έπεσα μέσα 100% στον ορισμό, και δεν θες να το παραδεχτείς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επαναλαμβάνεις το περί "σοβαρών θεμάτων", λες κι αυτά κατά κανόνα ξεφεύγουν της προσοχής μας και δεν κάνουμε τη δουλειά μας εκεί. Που ακόμα κι αν συμβεί (άνθρωποι είμαστε, όλο και κάτι θα μας ξεφύγει), θα χαρούμε να μας υποδείξεις που χρειάζεται να επέμβουμε και δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Τέλος, περί ύφους. Εσύ το προκάλεσες όταν έγραψες "μην το παιζετε αφεντικα...εκει που δεν χρειαζεται". Όταν αμφισβητείς τη χρησιμότητά μας και τις αρμοδιότητές μας, μην εκπλήσσεσαι που ανταπαντούμε.
Sep 09 2010 12:42
Photo

Giorgosdbz → Kenny

Κοίτα δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε τον χρόνο να σου δώσω τον ορισμό τις λέξεις σπαμ (so bored)...αν θέλεις να κάνεις σωστά την ''δουλειά'' σου να πας σε άλλα σημαντικά threads με 69 σελίδες τα οποία είναι και χρήσιμα δίνωντας πληροφορίες...το thread μαντιναδες το ανοιξα για πλακα να πουμε καμμια μαντιναδα να περασει η ωρα να ρεσπακταρουμε...κλπ (ποσο φαινεται οτι δεν εισαι απο κρητη)...όπως ξαναειπα υπαρχουν και αλλα threads με 50 σελιδες...εκει πηγαινετε...δεν εχω κατι με την δουλεια σου...απλα δεν μου αρεσει το υφακι και το εγω ειμαι αφεντικο εδω και με πανε και αν δεν σου αρεσει ξυδι...
Sep 09 2010 12:33
Photo

Kenny → Giorgosdbz

Δηλαδή ποιος είναι ο δικός σου ορισμός της λέξης spam; Ενδιαφέρομαι να μάθω. Πάντως οι περισσότεροι Internet users συμφωνούν ότι spam λέγεται οποιοδήποτε ανεπιθήμητο mail, post, και γενικά κείμενο, το οποίο εμφανίζεται ανάμεσα σε επιθυμητά mails/posts/κείμενα. Και αποτελεί πρόβλημα διότι σου παίρνει περισσότερο χρόνο να διαβάσεις αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Με άλλα λόγια μου λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να είναι ένα thread αχούρι, και ότι το να προσπαθούμε να βάλουμε τάξη είναι αλαζονεία και επίδειξη ισχύος. Πίστεψέ με, δεν έχουμε όυτε την επιθυμία, ούτε το χρόνο να κάνουμε ποζεριά επειδή είμαστε moderators. Κάνουμε αυτό που χρειάζεται να γίνει, απλά και μόνο. Αν μας βρίσκεις συχνά μπροστά σου, μάλλον εσύ κάνεις κάτι λάθος και πρέπει να το διορθώσεις. Αν δεν συμπαθείς την παρουσία μας στο forum, λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά είναι δικό σου πρόβλημα. Μπορώ με χαρά να σε διαβεβαιώσω ότι τα περισσότερα μέλη εδώ μας αγαπάνε γι' αυτό που κάνουμε. Ίσως αυτό σε βάλει σε σκέψεις.
Sep 09 2010 12:24
Photo

Giorgosdbz → Kenny

spam το θεωρείς εσύ?? ξέρεις τι είναι σπαμ...μα ελεος παιρνετα λεξεις..τρολλ,σπαμ κλπ...δεν ξερετε τι σημαινουν και τις λετε συνεχως...και να διαβασει καποιος το thread ''μαντιναδες'' τι θα αποκομοισει?...τιποτα...μην το παιζετε αφεντικα...εκει που δεν χρειαζεται....απλο...
Sep 09 2010 11:56
Photo

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]ένα θέμα το οποίο δεν είναι και το σημαντικότερο...(για πλάκα το 'βαλα)[/QUOTE]Δεν αποτελεί ελαφρυντικό κάτι τέτοιο.[QUOTE]ότι πω και κάνω να λογοκρίνεται[/QUOTE]Ουδεμία σχέση έχει αυτό που κάνουμε με λογοκρισία. Λογοκρισία θα είχαμε αν σβήναμε posts που εξέφραζαν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε. Στα 3 χρόνια που είμαι moderator εδώ, δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο ούτε μία φορά. Είναι βαριά κατηγορία, γι' αυτό πρόσεχε πριν την ξεστομίσεις. Σκοπός μας είναι απλά να διατηρούμε υψηλή την περιεκτικότητα του κάθε thread σε posts που έχουν να κάνουν με το θέμα, στο 100% αν γίνεται. Γι' αυτό και παρακάλεσα όλους να γράφουν τα (τετριμμένα σε τέτοιες περιπτώσεις) σχόλια σε VMs, και όχι στο thread. Δε νομίζω ότι ζητώ κάτι που κοστίζει χρόνο ή κόπο. Και όπως και να το δεις, είναι πολύ καλύτερο να μπορείς να διαβάσεις 15 μαντινάδες σε 1 σελίδα, παρά σε 5 σελίδες (αν αφήσουμε τα σχόλια αχαλίνωτα). Το λάθος δεν το κάνουμε εμείς οι moderators. Αυτή τη δουλειά την κάνουμε εδώ και χρόνια, και πίστεψέ με, ξέρουμε να την κάνουμε σωστά. Το λάθος το κάνετε εσείς τα απλά μέλη που δεν είστε έμπειροι με τους διάφορους διαύλους επικοινωνίας που προσφέρει ένα forum, και δεν ξέρετε πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε τον έναν και πότε τον άλλο. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε συνηθίσει από παλιά να γράφετε τα πάντα σε threads. Πλέον τα forums έχουν εξελιχθεί. Πλέον υπάρχουν και τα VMs, τα οποία χρησιμεύουν όταν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον το οποίο αφορά μόνο τον ίδιο, και όχι τους άλλους 300 που διαβάζουν το thread. Και τον ίδιο εξυπηρετείς, μιας και θα του εμφανιστεί notification οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσει, και τους υπόλοιπους που δεν χρειάζεται να διαβάσουν κάτι εκτός θέματος που δεν τους αφορά. Το αστείο είναι ότι νομίζεις πως τα έχω βάλει μαζί σου ενώ έχω ήδη επέμβει μία φορά στο thread των μαντινάδων για να το σώσω από spam άλλων.
Sep 09 2010 11:43
Photo

Giorgosdbz → Kenny

Ωραία εσύ όμως σχολιάζεις ένα θέμα το οποίο δεν είναι και το σημαντικότερο...(για πλάκα το 'βαλα)...Άλλα και άλλα θέματα τα οποία είναι και χρήσιμα τα αφήνετε να προχωρήσουν σε προσωπικές συζητήσεις....φτάνει πλεον με τα ''αφεντικά'' αυτού του σίτε....Μπήκα επειδή μου αρέσουν τα ανιμες και για να ανταλλάξω απόψεις...άμα είναι όμως ότι πω και κάνω να λογοκρίνεται ή να σβήνεται με τέτοιες δικαιολογίες καλύτερα να φύγω
Sep 09 2010 10:42
Photo

KennyRevan

Ανέκαθεν.
Sep 09 2010 09:45
Photo

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]άλλα και άλλα θέματα...καταλήγουν σε άσχετες συζητήσεις[/QUOTE]Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ούτε εκεί είναι επιθυμητό.
Sep 09 2010 09:43
Photo

RevanKenny

[IMG]http://www.stormmovie.net/blog/wp-content/uploads/2010/01/Success-Kid-INTERNET-SERIOUS-BUSINESS-300x300.jpg[/IMG]
Sep 09 2010 00:56
Photo

Giorgosdbz → Kenny

πειράζει δηλαδή αν ξεφύγουμε λίγο??...άλλα και άλλα θέματα...καταλήγουν σε άσχετες συζητήσεις και σας πειράζει αυτό...δηλαδή έλεος...
Sep 08 2010 22:58
Photo

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]2. Επιτρέπονται μόνο posts που περιέχουν μαντινάδες. Μην φορτώνετε αυτό το thread με posts που το μόνο που περιέχουν είναι σχόλια του τύπου "έγραψες", "έσκισες", "είσαι άρχοντας" κτλ. Για τέτοια σχόλια, πηγαίντε στο profile του εκάστοτε χρήστη και αφήστε του ένα VM.[/QUOTE]Για κάποιο περίεργο λόγο δεν διάβασες το παραπάνω, κι ας το έγραψα στο thread σου. Ή αυτό, ή το διάβασες και δεν το τηρείς. Να χαρείς, κάνε μου τη ζωή λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη, και ακολούθα αυτόν τον κανόνα. Ευχαριστώ.
Sep 08 2010 22:49
Photo

GhostPrince → Kenny

αααααα..τοσο παλιο? -_-...:beaten:*gomen*:emptyonexg1: XD
Sep 07 2010 16:44
Photo

Kenny → GhostPrince

Το thread που είναι 2 χρόνων δεν το πρόσεξες; T__T
Sep 07 2010 16:40
Photo

Hyuuga_Nikorasu → Kenny

ναι αυτο ακριβως σκεφτομουν και εγω, καλο θα ηταν να το κανεις