Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiKenny

This one: [URL]http://myanimelist.net/anime/6946/Mudazumo_Naki_Kaikaku:_The_Legend_of_Koizumi[/URL] Καλά ό,τι νά'ναι, καμιά σχέση το όνομα, αλλά το βρήκα τελικά. Κούρνιαζε σ' ένα φάκελο misc μέσα στον εξωτερικό δίσκο. Παίζει να το έχεις δει και να σε μπέδεψα΄λόγω του τίτλους οπότε. XD
Sep 14 2010 13:39
Photo

KennyKai

[QUOTE]από την άλλη όμως θα ήταν κάπως ουτοπικό να τις αφήνανε όλες να ολοκληρωθούν[/QUOTE]Μα αν δεν τις κόβανε, αυτές οι σειρές θα ήταν και λιγότερες στον αριθμό. Think about it... Ο λόγος που είναι πολλές είναι επειδή στο WSJ τις αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Αν άφηναν μία από αυτές να ολοκληρωθεί, δεν θα είχαμε να λέμε για την πληθώρα των τίτλων που κοπήκαν άδοξα. Απλά θα αναγκάζονταν να διώχνουν προτάσεις για νέες σειρές, διότι όλες οι θέσεις θα ήταν γεμάτες. Βέβαια δεν τρέφω αυταπάτες, το κάνουν γιατί ο κράχτης "new series" πουλάει... όλοι τρέχουν να δουν τι μέρος του λόγου είναι η νέα σειρά. Αλλά και πάλι, προκαλούν frustration στους fans της σειράς που κόβεται, και in the long run δεν καταφέρνουν και καμία αύξηση πωλήσεων με αυτό το συνήθειο. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στο WSJ είναι τόσο σκληροί με τις νέες σειρές. Αυτό το OVA που λες με ενδιαφέρει, δεν πρέπει να το έχω δει. XD
Sep 14 2010 13:26
Photo

didimakia → Kenny

Yup,yup! Ο αγαπημενος μου ειναι το μωλακι! Ποσο αστειος παιζει να ειναι? οχι πες μου... Over 9000? XD
Sep 14 2010 13:13
Photo

Kenny → didimakia

Νόμιζα ότι το ήξερες... πάντως ναι, πλάκα έχει. Ένας κι ένας είναι όλοι εκεί μέσα. XD
Sep 14 2010 13:05
Photo

didimakia → Kenny

Νο no no you missunderstood :P και μην με γραφεις temeeeee σε ρωτησα κατι :P
Sep 14 2010 12:59
Photo

KaiKenny

Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος απλά θα βρίζεις που το κόψανε, αλλά δε θα χάσεις, έχει πολύ γέλιο. Τώρα, σε όλα αυτά που είπες δεν μπορώ να διαφωνήσω, από την άλλη όμως θα ήταν κάπως ουτοπικό να τις αφήνανε όλες να ολοκληρωθούν. Φαντάσου να είχες στο bottom σειρές που δεν έλεγαν με τίποτα, δεν είχαν βαθμολογίες και δε βελτιωνόταν και οι mangaka να τις συνέχιζαν για τουλάχιστον 1-2 χρόνια χωρίς να λένε έτσι κι αλλιώς. Ούτε κι αυτό θα τους βόλευε. Κατά τα ψέματα, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν κάτι που δεν πουλάει ακόμα κι αν θυσιάσουν 500 φανς αν είναι να βρούνε κάτι που θ' αρέσει σε 1500. Γιατί πολύ απλά αυτό μετά θα τους φέρει πολύ περισσότερα χρήματα. Αυτή είναι δυστυχώς ή φιλοσοφία της και δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Επίσης το λέω συχνά, αν δεν εξαφανιστούν σιγά-σιγά Naruto, Bleach και One Piece δεν πρόκειται να σιάξει έστω και λίγο η SWJ γιατί όλοι πάνω με την λογική "Αφού αυτό είναι έτσι, και έχει πολλούς αναγνώστες, είναι καλό. Άρα για να είναι όλα τα άλλα καλά, πρέπει να είναι όλα έτσι". Κι ακόμη κι αν όταν το λέω όλοι είναι έτοιμοι να πετάξουν ντομάτες, δεν είναι τυχαίο που το Fairy Tail έπιασε. Είναι απλά το One Piece του Weekly Shonen Magazine, δύο volumes έχω διαβάσει μόνο βέβαια, αλλά οι ομοιότητες στους χαρακτήρες και στο όλο σκηνικό με χάλασαν αρκετά. Δεν είναι άσχημο, αλλά ούτε και original όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Τώρα, αυτό που είναι το πιο ηλίθιο απ' όλα είναι ν' αλλάζει κάτι ΜΠΑΣ και τραβήξει κοινό χωρίς να το θέλει ο ίδιος ο mangaka, αν γράφεις κάτι που δεν σου αρέσει και δεν το ευχαριστιέσαι ο ίδιος δεν έχει νόημα κι εκεί είναι πιο αρχίζουν να χάνουν την ουσία τους πολλές σειρές. Άσχετο, χθες βγήκε το Enigma μεταφρασμένο. Ο πρωταγωνιστής δεν έλεγε και [s]πολλά[/s] τίποτα. Είχα από δίπλα του μια από τις γνωστές-άγνωστες cheerleader που θέλουν τον πρωταγωνιστή και τον βαράνε με το πιο ξενοκοιτάξει χωρίς να λένε τίποτα, η ιστορία δεν έχει πολύ ομαλή ροή και γίνεται ενδιαφέρον μόνο προς τις τελευταίες σελίδες. Παρόλα αυτά σαν ιδέα θα μπορούσε να εξελιχθεί καλά αν δουλευτεί καλύτερα γιατί ο "κακός" της υπόθεσης φαίνεται ενδιαφέρον. Επίσης έχεις 4-5 χαρακτήρες που δεν έχουν δείξει καν τι ρόλο βαράνε. Κάτι τέτοια πάντως με κάνουν να κλαίω σειρές σαν το Yotsuya που από την αρχή η ροή τους ήταν υπέροχη. Μακάρι να διορθωθεί αν το πάνε για εβδομαδιαίο. Χμ, θα το μπέρδεψα. Ήταν ένα ova... ή ona, δε θυμάμαι, με έναν κουλ τύπο με πεταχτά μαλλιά (σχετικά μεγάλο) που έπαιζε mahjong. Δεν το έχω δει, θυμάμαι μόνο μια σκηνή που πετούσε ένα ελικόπτερο από πάνω ενώ παίζανε, κάτι τέτοιο. XD
Sep 14 2010 12:58
Photo

Kenny → didimakia

Is this the I-wish-Oda-dies fanclub? Count me in!
Sep 14 2010 12:55
Photo

KennyKai

Το Pretty Face δεν το έχω διαβάσει ακόμα, επειδή ξέρω ότι έχει τέλος του ποδαριού, και δεν ξέρω αν θα το αντέξω. Πάντως εγώ θα σου πω ότι γι' αυτήν την κατάσταση φταίει το ίδιο το WSJ και όχι το κοινό του. Το κοινό στο κάτω-κάτω μπορεί να είναι και ηλίθιοι. Βασικά, όχι μπορεί, [B]είναι[/B] ηλίθιοι, σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Το ίδιο ισχύει άλλωστε για τα περισσότερα fanbases, it's not such a big deal... και σίγουρα δεν φταίνε αυτοί που είναι ηλίθιοι. Το WSJ φταίει γιατί [B]τους δίνει δύναμη που δεν τους ανήκει[/B]. Πάει ο κακόμοιρος ο mangaka να πει μια ιστορία, κι ενώ σε σχεδόν κάθε άλλο περιοδικό τον αφήνουν να την πει, στο WSJ το μέλλον της σειράς εξαρτάται από τις ψήφους μερικών εκατομμυρίων βλαμμένων ανήλικων... το αποτέλεσμα είναι να μπαίνει fanservice εκεί που δεν ταιριάζει, να έχουμε perpetual power ups, να γίνεται επίμονη χρήση όόόοόλων των shounen στερεοτύπων (μη τυχόν και δουν κάτι διαφορετικό τα καμάρια μας, θα νιώσουν σαν ψάρια έξω από το νερό) και γενικά να βιάζεται και να παραμορφώνεται η ιστορία κόντρα στη θέληση του storyteller, απλά και μόνο για να ταιριάζει στα γούστα της πλειοψηφίας, Ε αυτό για μένα υποβαθμίζει την αξία των περιεχομένων του περιοδικού, κι ας λένε οι πορωμένοι fans ό,τι θέλουν. Ειλικρινά δεν τους καταλαβαίνω εκεί πέρα στο WSJ. Προσπαθούν να χτίσουν ένα περιοδικό το οποίο θα περιέχει μόνο hits. Καταρχήν, δεν γίνεται. Απλά μαθηματικά. Πάντα κάποια manga θα πουλάνε περισσότερα από τα άλλα. Αυτοί εκεί πέρα κόβουν τις σειρές που είναι τελευταίες στην κατάταξη, άσχετα με το πόσο πουλάνε, απλά και μόνο "επειδή δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις υπόλοιπες". Well hey, geniuses, πάντα κάποια σειρά θα βρίσκεται στην τελευταία θέση στο περιοδικό σας, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακή. Δεύτερον, ποιο είναι το νόημα; Δεν παίζει να αυξηθούν κι άλλο οι πωλήσεις του WSJ, ήδη ο καθένας και ο σκύλος του το διαβάζουν στην Ιαπωνία. Τρίτον, [B]δεν χρειάζεται να είναι όλα "hits"[/B]. Κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να τους πει ότι υπάρχουν και shounen αναγνώστες με ελαφρώς διαφορετικές προτιμήσεις σε story, characters κτλ. Μπορεί να είναι μικρότερη αγορά, αλλά έχουν κι αυτοί το δικαίωμα να διαβάζουν μια σειρά που απευθύνεται σ' αυτούς. Και στο κάτω-κάτω τί κερδίζουν που κόβουν σειρές με το τσουβάλι; Αφού σπάνια τους τυχαίνουν mega-hits anyway. Τζάμπα λοιπόν κάθονται και κόβουν τον έναν αντικαταστάτη-του-προηγούμενου-"would-be-a-hit" μετά τον άλλο. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να αφήσουν κάποιο από αυτά να ολοκληρώσει την ιστορία του, και θα είχαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια αποτελέσματα από πλευράς πωλήσεων. On second thought though, ίσως να είχαν και ελαφρώς καλύτερα αποτελέσματα, μιας και θα προλάβαινε να χτιστεί ένα σταθερό fanbase και γι' αυτή τη σειρά. Αυτό που κάνουν τώρα είναι ΚΑΙ ανόητο, ΚΑΙ άσκοπο, ΚΑΙ ζημιογόνο για ένα σωρό ιστορίες που έχουν potential, και ποτέ δεν τις αφήνουν να το φτάσουν. Τα είπα και ησύχασα. :smokingg: [SIZE="1"]PS. [URL="http://kinma.takeshobo.co.jp/"]Το Kindai Maajan είναι περιοδικό με mahjong manga.[/URL] XD[/SIZE]
Sep 14 2010 11:56
Photo

Mad_HatterKenny

καλα θελω να δω τι φατσα της Tymoshenko οταν τα δει αυτα:hahaha:
Sep 14 2010 00:45
Photo

KennyMad_Hatter

Ε, εντάξει, η μάχη με τον Mengele ήταν επική. :P Speaking of Tymoshenko, δες [URL="http://www.youtube.com/watch?v=7KUFSH6Ht0k"]τι βρήκα στο κανάλι του Kindai Maajan[/URL]... δεν έχουν το θεό τους, λέμε, μέχρι και σε dakimakura τη βγάλανε. :hahaha:
Sep 14 2010 00:17
Photo

Mad_HatterKenny

Μπροστα στον γιγαντα που λεγετε Koizumi, η tymoshenko μου περασε απαρατηρητη xd
Sep 13 2010 23:51
Photo

KennyMad_Hatter

Σχετικό είναι αυτό... η Yulia Tymoshenko στο Mudazumo δε νομίζω να σε χάλασε. :P (Ναι, σήμερα είμαι σε σπαστικό/corrector mode, try to bear with me. :hihi2:)
Sep 13 2010 23:40
Photo

Mad_HatterKenny

Μιας και μιλαμε για sports, ειδα το legendary gambler tetsuya. Ωραιο δε λεω, αλλα το epicness του akagi δε το εφτανε. [SIZE=1]also too many women....mahjong is supposed to be a man's bussiness.[/SIZE]
Sep 13 2010 23:30
Photo

KennyMad_Hatter

Τουλάχιστον το mini-golf δεν πιάνει τόσο χώρο όσο το κανονικό... άρα είναι λιγότερο ξιπασμένο. :P
Sep 13 2010 23:09
Photo

Mad_HatterKenny

[SIZE=1]mini golf=godlike[/SIZE] [SIZE=1]εξαφανιζομαι[/SIZE]
Sep 13 2010 22:48