Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ha ha ha! Tο παστίτσιο θα με σώσι παραπάνω από μία φορές δηλαδή!
Apr 15 2011 11:17
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Μην το λες... αν ο άλλος έχει μέσα σημαντικά έγγραφα από τα οποία κρέμεται η επιχείρησή του, όχι 500, 5000 θα δώσει για να του το φτιάξεις... εκβιασμός, I know, αλλά κάπως πρέπει να εκμεταλλευτούμε κι εμείς τις γνώσεις μας για να βγάλουμε το ψωμί μας. :mafia: BTW, don't worry, αν χρειαστείς εσύ ποτέ κάτι με το PC σου, θα σου κάνω φιλική τιμή... μου μαγειρεύεις ένα παστίτσιο και είμαστε πάτσι. :hihi2:
Apr 15 2011 00:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

MAWHA ha ha ha h ah a ja j a γκουχου, γκουχ...αχεμ, τα evil laughs είναι δύσκολο πράγμα, το πάμε άλλη μία? Αλλά κι εσύ όχι 500...κάντο 100 ^^
Apr 15 2011 00:50
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

WHAT? 60€ για ένα ψωροformat που το κάνω για πλάκα; Δηλαδή για ανάκτηση δεδομένων πρέπει να ζητάω 500€ και βάλε... :hihi2:
Apr 15 2011 00:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

A καλά! Αυτό το τελευταίο να λέγεται! Ένας τύπος είχε πάρει 60€ μόνο και μόνο για ένα format φαντάσου να κάνεις και κάτι πιο περίπλοκο!
Apr 15 2011 00:42
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Δεν φταις εσύ. :P Εγώ το υπενθυμίζω επίτηδες στον εαυτό μου, για να ανασκουμπωθώ και να τον φτιάξω μια μέρα νωρίτερα. (Τέτοιες εμπειρίες πρέπει να τις κάνω επάγγελμα. Έχω να βγάλω πολύ χρήμα...)
Apr 15 2011 00:39
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Oh snap! Sorry δεν ήθελα να φέρω κακιές αναμνήσεις στο μυαλό....
Apr 15 2011 00:36
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Βασικά, ευχαρίστως να το ξεκινούσα αμέσως, αλλά... βρίσκεται κι αυτό στον σκληρό δίσκο που έχει brickάρει, μαζί με όλα τα άλλα manga. :damn:
Apr 15 2011 00:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ah, OK then, κατανοητό το ότι δεν σχολιάζεις! Καλά, το πρέπει είναι βαρύ...αν σ'αρλεσει κάτι...αλλιώς ασ'το...πολλά αποωσιωποιητικά σήμερα...
Apr 15 2011 00:30
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Δεν το έχω διαβάσει ακόμα το Gamaran. I know I should. :emptyonexg1:
Apr 15 2011 00:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Aha! Kenny you lurker! Post ακόμα δεν έχεις κάνει! ...αλλά ειλικρινά όταν το έγραψα με βγήκε τόσο φυσικό! :3
Apr 15 2011 00:17
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE]Sorry για τον αδερφίστικο χαιρετισμό αλλά είμαι γυναίκα και δε θέλω να ρίξω manry tears of joy-I prefer to frolic xD[/QUOTE]I LOL'd. :hihi2:
Apr 15 2011 00:16
Photo

magicofantasy → Kenny

Τhanks ειμαι otaku ετσι δεν θα μπορουσα να λειψω.... Μεχρι τωρα ημουν μονο στο φορουμ του manga fox μεχρι που ανακαλυψα επιτελους το .aNiMe//GR...
Apr 14 2011 16:30
Photo

Kenny → magicofantasy

Δυναμική είσοδος στο .aNiMe//GR... you have my attention. Καλωσήλθες στα μέρη μας. ^^
Apr 14 2011 16:21
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Αεροπλάνα, για την ακρίβεια. Αν και σκέφτομαι να τα κόψω, τουλάχιστον το Πάσχα και καλοκαίρι που έχει καλό καιρό, και να κατεβαίνω με τρένο+πλοίο. Τα εισητήρια της Aegean είναι φωτιά, και Ολυμπιακή δεν εμπιστεύομαι. >__<
Apr 14 2011 16:04