Jump to content

Community Status Updates

Photo

AnelisKenny

Είναι γιατί κατά βάθος είσαι n00b (και δεν αγόραζες μάνγκα) :P Το είχε πάρει παλιά μια κοπέλα που ήξερα και μου το είχε δανείσει, δεν χάνεις και πολλά. Πριν από 6-7 χρόνια πάντως, η Comics One έβγαζε αρκετούς τίτλους, σε ψιλο-οκ εκδόσεις, και νομίζω ακόμα μπορείς να βρεις τεύχη τους.
May 19 2011 17:08
Photo

KennyAnelis

LOL, δίκιο έχεις.[QUOTE]English Publisher ComicsOne (2 Volumes - Complete)[/QUOTE]Πάντως πρώτη φορά την ακούω αυτήν την εκδοτική, και έχει κλείσει κιόλας. :P
May 19 2011 16:15
Photo

AnelisKenny

[QUOTE]Όσο για το Onegai Teacher, δεν έχει μεταφραστεί ακόμα το manga[/QUOTE] ...Κάνεις λάθοοοοοοος :P Έχει εκδοθεί στα αγγλικά, και είναι και απαίσιο.
May 19 2011 15:41
Photo

Kalamaris → Kenny

Oταν τα παρει......sob
May 19 2011 12:55
Photo

Kenny → Kalamaris

:hahaha: Ευκαιρία να διαβάσεις κι εσύ μερικά. Δεν μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν.
May 18 2011 23:33
Photo

Kalamaris → Kenny

ΟΧ με ολα αυτα που της εστειλες θα ειναι καθηλομενη ολο το τριμηνο(και ηθελα να την βαλω να δει τον αρχοντα των δαχτυλιδιων σε ολες τις υπαρκτες εκδοσεις.....sniff)
May 18 2011 21:20
Photo

Maya-chanKenny

Wow. Αυτό είναι υλικό για μήνες, όχι αστεία! Τελειώνω σε λίγες μέρες εξετάσεις κι αρχίζω. Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου. :)
May 18 2011 20:57
Photo

KennyMaya-chan

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: [B]Ecchi + comedy/romance/slice of life (mostly shounen)[/B] Ane Doki Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai Good Ending Hammer Session! Hatsukoi Limited Midori No Hibi Mx0 Sankarea Saru Lock Subete ni Iya Girl Sun-ken Rock [B]Ειδική ενδιάμεση κατηγορία[/B] Rosario To Vampire To LOVE-ru (και τα δύο είχαν άθλια anime που αδικούν το source material) [B]Ecchi + drama/romance/other (mostly seinen)[/B] Eden No Ori Hoozuki No Shima Koi Wo Suru No Ga Shigoto Desu Mirai Nikki Nae Ga Yuru Nemureru Hoshi Remote Sakuranbo Syndrome Sensen Spike Hills Velvet Kiss Όλο και κάποιο σημαντικό θα ξεχνάω, αλλά πάρε αυτά για αρχή, και όταν ξεμείνεις μου ξαναλές. :P
May 18 2011 20:40
Photo

Maya-chanKenny

Εντάξει, πάρε όσο χρόνο θες. :P Θα ξεκινήσω με αυτά και βλέπουμε.
May 18 2011 20:29
Photo

KennyMaya-chan

Ε πες το κι εσύ ότι ψάχνεις για ecchi [B]manga[/B]... όταν μου ζητάνε recommendations το μυαλό μου πάει by default σε anime. :P Πάντως το Futari Ecchi (το manga) δεν είναι άσχημο στην αρχή. Εγώ θα έλεγα ξεκίνα να το διαβάζεις, και όποτε νιώσεις ότι "you had enough", παράτα το. Όσο για το Onegai Teacher, δεν έχει μεταφραστεί ακόμα το manga (και δε νομίζω να γίνει ποτέ, όλοι το anime βλέπουν). Λοιπόν, επειδή το θέμα ecchi manga το έχω σπουδάσει πανάθεμά με, δώσε μου λίγο χρόνο, θα επιστρέψω με δεύτερο VM γεμάτο τίτλους (να 'χεις να διαβάζεις ένα καλοκαίρι XD).
May 18 2011 19:24
Photo

Maya-chanKenny

I see. Κρίμα γιατί σαν περιγραφή ακουγόταν πολύ καλό. Έλεγα ότι είχα βρει κάτι να ξαναρχίσω επαφή με τα manga. Μιας και στα ecchi είσαι ειδικός θα ακούσω τη γνώμη σου και θα ρίξω μια ματιά στο OT. Αν ξέρεις και κάνα άλλο καλό τώρα για το καλοκαίρι θα σου ήμουν ευγνώμων. :)
May 18 2011 19:18
Photo

KennyMaya-chan

Σαν OVA 4 επεισοδίων καλό είναι, σαν manga 49 (και αυξάνονται!) τόμων τραβάει πολύ χωρίς λόγο. Πάντως tbh έχω δει και καλύτερα ecchi... Onegai Teacher για παράδειγμα.
May 18 2011 19:11
Photo

Maya-chanKenny

Kenny-san, χρειάζομαι τα φώτα σου! Ξέρεις αν είναι καλό το Futari Ecchi?
May 18 2011 18:53
Photo

Kenny → Serestrum

Περίμενα να φορέσεις Witcher setάκι, αλλά κι αυτό δε με χαλάει. XD
May 18 2011 15:27
Photo

KaiKenny

In Spynny-sensei we trust with faith we follow :hero: :kakaka: Κανόνας για sprying #1: Πάντα θύμιζε στα θύματά σου πως καραδοκείς να μην παίρνουν αέρα.
May 16 2011 15:28