Community Status Updates
Kenny → mono
Τρισάγια, ευχέλαια, φυλαχτά... μέχρι και τάμα στην Παναγία της Τήνου έχω σκεφτεί να κάνω.
Μήπως να πάω να μονάσω καλύτερα; :hihi2:
Όσο για MSN, περίμενε να το εγκαταστήσω κι αυτό. Τα λέμε σε λίγο.
Jun 04 2011 14:15
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Ωπ, τι έχουμε εδώ; Νέα convert στη θρησκεία του SKET Dance; Allow me to join. :hihi2:
:hypno: Διάβασε SKET Dance....
Jun 01 2011 11:40
Namida → Kenny
Πάντα νόμιζα ότι το σετάκι σου ήταν από κάποιο μουσικό μάνγκα. Το ξεκίνησα και γω μετά από πρόταση της Iri, πολύ καλό
May 29 2011 23:27
Kenny → Kalamaris
:mafia::mafia::mafia::mafia::mafia::mafia::mafia:
Nothing personal, pal. Κατασκοπεύω τους πάντες, όλη μέρα, ΚΑΘΕ μέρα.
May 29 2011 14:54
Kalamaris → Kenny
Δεν μου λες..πως ειναι δυνατον ΚΑΘΕ φορα που μπαινω να εισαι μεσα??/Με κατασκοπευεις??
May 29 2011 13:59
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Muawhahahahaha!
Σοβαρά τώρα, είχα ψιλοαπελπιστεί, αφού λέω, μόνη μου γράφω, κανείς δεν το διαβάζει αρα σιγά μην το φάει κανείς το spoil...αλλά ξέχασα τον lurker moderator xD
May 29 2011 13:37
Kai → Kenny
Ναι, όντως αυτοί πρέπει να είναι οι πιο σαδιστές χρήστες, χάνεις τον ύπνο σου, τρελαίνεσαι από την αγωνία.
Από την άλλη υπάχρουν και οι μαζοχιστές φανς οι οποιοί γράφουν διαρκώς ότι δεν τους αρέσει κάτι άλλα συνεχίζουν ακάθεκτοί χωρίς να αναφέρουν τους λόγους. Στοίχημα ότι δεν το κάνουν επειδή απλά δεν θέλουν να σχολιάσουν πώς και τι, απλά είναι το μόνο έμμεσο κάλεσμα προς τους σαδιστές φίλους μας που αναφέρθηκαν παραπάνω.
Αχ, τίποτα δεν όμως ξεπερνάει (και δε σταματάει) όμως το Post Count Freak που ως μοναδικό σκοπό έχει να γεμίσει αυτήν την υπέροχη μπλε μπάρα κάτω από το username του. Έχει τα χαρίσματα όλων όσων έχουν αναφερθεί ως τώρα και τα συνδιάζει ταυτόχρονα με μια τάση αφαιρετικότητας, γράφοντας όσο πιο λίγα μπορεί για να μη κουράσει τους γύρω του και τον εαυτό του.
May 29 2011 13:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed