Community Status Updates
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Δεν ήρθες σήμερα. :(
Τουλάχιστον έλα αύριο. :P
[B]Edit:[/B] Για συζήτηση είναι το thread του KHR, αλλάξτε του τα φώτα, λέμε. XD
Jun 12 2011 21:56
zade → Kenny
[URL]http://anime.gr/forums/showpost.php?p=506355&postcount=326[/URL]
^Τhat is the answer you are searching for. Trust me. I never fail on stuff like BATMAN.
Jun 12 2011 09:52
Serestrum → Kenny
ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ~~
μου ηρθε λιγο νετ ξαφνικα... δεν ξερω για ποσο μπορει να αντεξει... Π_Π
Jun 11 2011 13:53
Kai → Kenny
Εξαρτάται. 1-2 φορές κάτι πήγε στραβά κι αργήσανε είναι η αλήθεια, συνήθως όμως κάνουν το πολύ 8-10 μέρες. Ισχύει ότι έρχονται σε ξεχωριστά πακέτα (ποτέ δε μου έρθει κάτι σκισμένο ή τσαλακωμένο btw) και επειδή τα ελληνικά ταχυδρομεία σκίζουν μάλλον, αν πάρεις 3 ας πούμε, τα 2 μπορεί να σου έρθουν μαζί και το 3ο μετά από 2-4 μέρες, άγνωστοι οι λόγοι. Επίσης εδώ [I]πλέον[/I] αφήνουν μόνο χαρτάκι για παραλαβή από τα ταχυδρομείο.
Jun 10 2011 19:48
Kenny → Kai
Πρόκειται να κάνω την πρώτη μου παραγγελία μέσω The Book Depository. Αν δεν σου είναι κόπος, λύσε μου δύο απορίες. Πρώτον, πόσες μέρες κάνουν να φτάσουν; Δεύτερον, ισχύει ότι κάθε βιβλίο έρχεται σε ξεχωριστό δέμα;
Jun 10 2011 18:03
Kenny → Kalamaris
Δυστυχώς δεν ξέρω. Ας ελπίσουμε μια μέρα να μεταφραστούν και τα υπόλοιπα βιβλία, να μπορούμε να διαβάσουμε τη συνέχεια.
Jun 10 2011 17:54
Kalamaris → Kenny
Για αλλη μια φορα σε βρισκω μεσα>(seriously can i call you big brother ;p).Τελειωσα τα 12 βασιλεια και εμαθα φυσικα οτι δεν τελειωνει η ιστορια γιατι δεν εχουν κανει ανιμε τα τελευταια 3 βιβλια.Εχεις καμια ιδεα τι ακριβως γινεται μετα?
Jun 10 2011 16:38
Kenny → Wild Monkey
Γενικά, αν κάποιο post έχει ακάλυπτο spoiler, πατήστε κατευθείαν το report button. Το συγκεκριμένο thread ομολογουμένως δεν το παρακολουθώ μιας και δεν παρακολουθώ τη σειρά, οπότε αν δεν με ενημερώσει κάποιος, εγώ δεν μπορώ να ξέρω πότε χρειάζεται να επέμβω.
Jun 10 2011 12:48
iristella → Kenny
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/638/d9af8fc9b6e54e516983df0.jpg/][IMG]http://img638.imageshack.us/img638/4817/d9af8fc9b6e54e516983df0.jpg[/IMG][/URL]
Jun 09 2011 14:44
Kenny → Kai
Κι εγώ! Οποιοδήποτε παιχνίδι και να δώσεις στον Kaiji, μπορεί να το κάνει θεαμάτικο! Είναι μοναδική ικανότητα. :hahaha:
Καλά, εμείς να δεις πως λιώσαμε. Αργότερα είπαμε κι άλλα, όπως Kaiji Σκορ 4 (ο αντίπαλος έχει τριάδες παντού), Kaiji Othello (ο Kaiji έχει μείνει με ένα λευκό κομμάτι) κτλ κτλ. Οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες. :hahaha:
Σκεφτόμαστε να στείλουμε mail στον Fukumoto με όλες τις ιδέες. Θα έχει να γράφει για χρόνια. :hahaha:
Jun 09 2011 11:23
Kai → Kenny
Mόνο Ναυμαχία δεν τον βάλατε να παίξει τον Kaiji :hahaha: έλιωσα. Για να πω την αλήθεια, αν τα έπαιζε όλα αυτά που λέγατε, όχι μόνο θα τα έβλεπα, αλλά θα πήγαινα να διαβάσω και το manga. :hahaha:
Jun 09 2011 09:40
Kamen Tantei Zura → Kenny
Απλά ήθελα την καλύτερη ευκαιρία να κάτσω να γράψω και εγώ κατεβατό :P Αλλά δεν ήμουν σίγουρη αν θα βγει κατεβατό xD
[spoiler] Αρχικά να πω ότι φυσικά δεν κατάλαβα χριστό από τα raws που είδα, αλλά το ότι τέλειωσε το manga με τη σκηνή στο μπάνιο μου άρεσε πάρα πολύ.
Όσο για το υπόλοιπο, προσωπικά, δεν με ενδιέφερε τόσο μα τόσο πολύ το romance :P Αν και σίγουρα σε κάποια φάση ήμουν "κατάλαβέ το επιτέλους ρε βλάκα ότι είναι αυτή" και αφού σ'αρέσει. Εμένα περισσότερα δεν μου άρεσε που έγινε σαν harem manga το Yankee, αφού κάθε μία που πεταγόταν ήθελε στο τέλος τον Shinagawa. What the hell, δηλαδή, μαγνήτη είχε το άτομο;
Να είμαι ειλικρινής, εκείνο το πονηρό κλείσιμο του ματιού με έκανα κάπως να γελάσω :P Αν και είναι το παράπονό σου που δεν έγινε τίποτα μεταξύ σου. Συμφωνώ πάντως εν μέρη με το rant -σεντόνι σου. Δεν θα γινόταν και τίποτα αν τους έβαζε μαζί ή τίποτα τέτοιο.
Αλλά είναι και πρωτότυπο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα :)
Σίγουρα σε απογοητεύει, και λες "γιατί;;;" αλλά αν το σκεφτείς και από την άλλη πλευρά.
Πάντως για το παρελθόν της Adachi νομίζω ότι θα δείξει λίγα-τουλάχιστον λίγα πράγματα- σε κάποια φάση. :)
[/spoiler]
Jun 08 2011 14:39
Kenny → Brook The Pirate King
Ευτυχώς που το post σου στο Pandora Hearts το πρόλαβα νωρίς.
Πρόσεχε τα spoilers! Θανάτους και λοιπά μεγάλα γεγονότα πάντα τα κρύβουμε.
Jun 08 2011 13:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed