Community Status Updates
Maya-chan → Kenny
Ναι, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ακριβώς αυτό το συναίσθημα που το κάνει ωραίο. 'Οταν υπάρχει χημεία, υπάρχει και μια ατμόσφαιρα που "καλύπτει" το αηδιαστικό κομμάτι. Ακόμα και στις περιπτώσεις που το πνίγουν στο μελόδραμα βρε αδερφέ, είναι αλλού το focus. Η ίδια η πράξη ωμή και σκέτη είναι... σαν να πίνεις σκέτο λάδι. Βάλε και το ότι εδώ οι χαρακτήρες φέρονται σαν sex bots και να την η this is wrong αίσθηση.
Βέβαια εδώ δένει ωραία με το υπόλοιπο πακέτο, οπότε δεν με πειράζει. Αλλού έχω δυσκολευτεί να το καταπιώ.
(η κουβέντα εδώ είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα anime/manga. δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή καμιά χώρα/εποχή που οι άνθρωποι να μην παρουσίαζαν έστω και λίγο παρανοϊκά το sex στη λογοτεχνία. οπότε ναι, let's leave it here. :P)
May 25 2011 22:05
Kenny → Maya-chan
Κοίτα, δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο στα manga αυτό που κάνει ο Inio-sensei. Σκηνές ωμού sex θα βρεις και σε άλλα manga... ακόμα και σε shoujo. Βέβαια εκεί το δραματοποιούν του κερατά, λες και οι γυναίκες δεν θέλουν ποτέ sex στη ζωή τους.
[Εδώ χωράει μια τεράστια κουβέντα περί του τι πρότυπα περνάνε τα manga στους μικρούς ιάπωνες/γιαπωνέζες. Από τη μία στα shounen το sex προβάλλεται ως Ο Ύψιστος Σκοπός Της Ζωής Και Των Πάντων™... αλλά η πράξη η ίδια απεικονίζεται σπανιότατα (έως ποτέ). Αντιθέτως στα shoujo δεν διστάζουν να δείξουν sex.. αλλά σχεδόν πάντα (για να μην πω τελείως πάντα) θα είναι Το Μεγάλο Κακό Που Αν Σου Τύχει Θα Σε Σημαδέψει Για Όλη Σου Τη Ζωή™. Αλλά ας την κάνουμε άλλη φορά αυτήν την κουβέντα. :P]
Πάντως οφείλω να διαφωνήσω. Το συναινετικό, συναισθηματικό sex μεταξύ δύο νεαρών ανθρώπων είναι από τα πιο ωραία θεάματα που υπάρχουν. Απλά στο παρόν manga δεν υπάρχει συναίσθημα, η πράξη γίνεται μηχανικά σχδεόν, για να ικανοποιήσει άλλες παρανοϊκές ανησυχίες.
May 25 2011 20:58
Maya-chan → Kenny
I see. Δικό μου λάθος τότε γιατί μέχρι τώρα σκεφτόμουν τους όρους ως καθαρά δείκτες ότι το manga περιέχει nudity/sex. Ακόμα κι έτσι δεν περίμενα τόσο ωμά, κι αν δεν ήταν ο Asano θα το παράταγα. Το αληθινό sex δεν είναι στα 10 πιο ωραία πράγματα που μπορεί να δει κανείς.
> <
May 25 2011 20:45
Kenny → Maya-chan
IMHO, το έργο αυτό δεν περιγράφεται από όρους όπως ecchi ή hentai, παρά το ότι δείχνει σκηνές sex explicitly. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ριζική διαφορά στην εκτέλεση και στο στόχο. Εδώ η πράξη αποδίδεται ωμή, χωρίς εξωραϊσμούς, και δεν έχει σκοπό το titillation του αναγνώστη.
May 25 2011 20:35
Maya-chan → Kenny
Μπράβο της τότε, λαγωνικό όχι αστεία.
Παρεμπιπτόντως, τι θα πει, παράτα τα ecchi? Αυτό δηλαδή τι είναι? :P (well, εκτός αν μετραέι για hentai).
May 25 2011 20:27
Kenny → Maya-chan
To give credit where credit is due, η Ειρήνη μου το έμαθε κι εμένα. Ταχύτατη πάντως, σήμερα μόλις το μεταφράσανε οι Kotonoha. :P
May 25 2011 20:18
Maya-chan → Kenny
Do want. Do so fucking want. Το αρχίζω αμέσως αλλά πρώτα για το αρχείο να πω ότι μόλις το είδα σκέφτηκα να ανοίξω thread μόλις το διαβάσω. Φεύγω λίγο από τον υπολογιστή, γυρνάω, κοιτάω στο Manga Γενικά και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=500570#post500570"]τι βλέπω[/URL] πάνω πάνω? XD
May 25 2011 19:59
Kenny → Maya-chan
Παράτα τα ecchi για λίγο... νέο manga από τον Asano Inio... ^^
[url]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=44134[/url]
May 25 2011 17:27
Kenny → Serestrum
Μ' αρέσει που ο G-man τον περίμενε στο συγκεκριμένο σημείο. :hahaha:
May 24 2011 22:48
Kai → Kenny
:kakaka: Νομίζω παίζει ένα τέλη Ιουνίου. Θα βάλω τη Βάγκε να μου θυμίσει να σε ρωτήσω αν θα πας. (so you won't trust me blindly :kakaka:) .
Το Yankee-kun aka Flunk Punk Rumble θυμόμουν ότι είχε βγει επειδή η μικρή έπρηζε τότε τον ιδιοκτήτη του Comic's Cave (αχ, ωραίες εποχές) να της το φέρει, αλλά δεν ήρθε ποτέ. Δεν πρόλαβε να κάνει αρκετά level up για να τα καταφέρει να τον πείσει. [I]Flunk Punk Rumble, ευφάνταστος τίτλος, δεν μπορείς να πεις.[/I]
Δεν μου ήταν γνώριμη σαν εταιρία πάντως, μιας και τσεκάρω συνήθως τι βγάζει τι μόνο για τίτλους που με ενδιαφέρουν, αλλά θα ήθελα να την τσεκάρω κάποια στιγμή στο μέλλον. Έχω ανοίξει αρκετά μέτωπα όμως και δεν ξέρω κατά πόσο με παίρνει αυτό το διάστημα. [I]Γλυκοκοιτάζω το Aphorism πάντως, οπότε δεν ξέρω αν θα πρέπει να πω "καλά που μου το έδειξες" ή "γιατί μου το έδειξες"[/I].
Την έκδοση τους Hellsing της Dark Horse την έχω δει στα γρήγορα λόγω της Fallen, μιας και το αγοράζει, αλλά γνώμη δεν έχω. Έχω δει όμως να τη συγκρίνουν αρκετά με την Del Rey, από την οποία ναι μεν δεν έχω δει πάρα πολλές δουλειές, αλλά ότι έχω δει μου φάνηκε οκ ([I]Ναι συμπεριλαμβάνονται 2 volumes του Fairy Tail που είχε πάρει η Βάγκε, μπορώ να πω πως πιο πολύ εντύπωση μου είχε κάνει η δουλειά τους παρά το manga, μιας και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα δουλειά από τα χεράκια τους[/I]), οπότε φαντάζομαι ότι η Chuang Yi θα έχει ακόμα καλύτερη ποιότητα, μεταφραστικά τουλάχιστον.
:hahaha: Καλά, είδες το fail και δεν είπες τίποτα; Καλά που μπήκε στο profile μου στο άσχετο δηλαδή.
May 24 2011 08:58
Kenny → Kai
Ε εντάξει, όλο και κάποιο meeting θα γίνει, μου το δείχνεις εκεί. Θα κρατάω κι εγώ τα raw manga μου για κόντρα. :kakaka:
Όσο για την Chuang Yi, έχει όντως πολλά (καλύτερα να εμπιστεύεσαι το [URL="http://www.mangaupdates.com/publishers.html?id=252"]mangaupdates[/URL] γι' αυτές τις δουλειές, BTW), και απ' όσο ξέρω έχει και άψογη ποιότητα. Για παράδειγμα, η Teachan, που είναι φανατική του Hellsing, έχει πει ότι προτιμά τους τόμους Hellsing της Chuang Yi από τους αντίστοιχους της Dark Horse. Κάτι λέει αυτό, πιστεύω.
Πάντως για να πω και την αλήθεια, από σπόντα πρόσεξα το Afterschool Charisma. Αρχικά ασχολήθηκα με την Chuang Yi επειδή είναι ο μοναδικός εκδοτικός οίκος που έχει μεταφράσει το Yankee-kun To Megane-chan στα αγγλικά... αλλά ακόμα κι αυτοί το έχουν on indefinite hold στους 3 τόμους. Fukou da. :unlucky:
[size=1]Και ναι, διάβασα την αρχική σου απάντησή στο δικό σου profile αλλά περίμενα να τη μεταφέρεις για να απαντήσω. :kakaka:[/size]
May 23 2011 23:15
Kai → Kenny
Από Viz και δεν το μετάνιωσα καθόλου μα καθόλου!![I] Long post loading... με edit γιατί σε λυπήθηκα.[/I]
Aπό Chuang Yi είναι πιο φθηνό σίγουρα και η αλήθεια είναι πως όταν τα είδα στο bookdepository, εκτός του ότι μπερδεύτηκα στην αρχή, μου έκανε εντύπωση που υπήρχε από δύο εκδοτικές. Δεν το σκέφτηκα και πολύ με τις τιμές, με τράβηξε πολύ περισσότερο το προσεγμένο logo της Viz και το γεγονός ότι είχε μια μικρή έκπτωση XD [I](καημένο θύμα του marketing, που έπεσες με ένα logo και μια δήθεν έκπτωση, θα πεις).[/I] Παρόλα αυτά έμεινα όταν το έπιασα. Μιας και έχω ξαναπάρει από Viz -[I]αν και μάλλον όποτε βλέπω Viz Signature-Ikki Comix θα ξέρω ότι η έκδοση θα είναι πιο προσεγμένη[/I]-δεν το περίμενα. Είδες το thread, να μην τα αναφέρω όλα. Αλλά Colored pages; Δεν ήξερα καν ότι παίζει κάτι τέτοιο σε αγγλικές εκδόσεις. :kakaka: Θα σου έλεγα να σου το δείξω να πειστείς, αλλά πού να σε δω, so trust me blindly;
Και μιας και καθυστέρησα να πατήσω το post message επειδή ξεχάστηκα με το online store της Chuang Yi έριξα μια ματιά και απόρησα. Όχι μόνο που έχει αρκετους τίτλους που δεν ήξερα ότι έχουν γίνει licensed ([I][B]Aphorism[/B][/I], Defence Devil, really? My ANN failed me ή τα μυωπικά μου μάτια χειρετέρευσαν; ) έχουν και πολλούς τίτλους που έχουν γίνει licensed και από άλλες εταιρίες και μάλιστα γνωστούς. Παίζει ότι παίρνει license για Κίνα να το βγάζουν και στα αγγλικά από εδώ και πέρα; Ας αναλάβει τουλάχιστον καμιά από αυτές που ξεμείνανε από tokyopop γιατί με έχει αφήσει σε 2 σειρές με -1 volumes για να ολοκληρωθούν!!!:roar: Παρόλα αυτά στο bd δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα διαθέσιμο από αυτούς πλέον (what happened?) και θα ήθελα κάποιο review για καμιά έκδοσή τους να ξέρω αν είναι οκ οι εκδόσεις τους για να την έχω υπόψιν.
[I]-Ναι, οκ, είχα απαντήσει στο δικό μου profile, fail-[/I]
May 23 2011 22:30
Kenny → Kai
Ερώτηση περί Afterschool Charisma, επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ να το αγοράσω:
Από [URL="http://www.viz.com/product?id=9147"]VIZ[/URL] το αγόρασες, ή από [URL="http://www.chuangyi.com.sg/new2/ecatalogtitle.php?title=After+School+Charisma"]Chuang Yi[/URL];
May 23 2011 17:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed