Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiKenny

Έλα μωρέ, είναι που είσαι τακτικός πελάτης και κάνουμε 1 μέρα για να σου επιλέξουν το καλύτερα διατηρημένο αντίτυπο, 1 μέρα για να τσεκάρουν αν ήταν όντως το καλύτερο, 1 μέρα για να τα πακετάρουν όσο πιο προσεχτικά γίνεται, 1 μέρα για να τους δώσουν τις ευλογίες τους να φτάσουν έτσι όπως έφυγαν και την 5η μέρα το στέλνουν κι εσύ όλο παράπονα είσαι. [spoiler] Το Σαββατοκύριακο δεν πιάνεται στις εργάσιμές τους, γι' αυτό καθυστέρησε στην πραγματικότητα. :kakaka: [/spoiler] Btw, έλεος, συνήθισα 1 μήνα στον meeya και δεν μου κολλάει να διαβάσω σε online reader τώρα (=_=)'' Ξέρω-ξέρω, αυτή τη στιγμή γελάς χαιρέκακα.
Aug 10 2011 19:48
Photo

KennyKai

Η νέα μου παραγγελία (placed από τις 5 του μήνα, dispatched [B]σήμερα[/B] μόλις, όσο πάμε και χειρότερα δηλαδή): Ikigami v01 Yotsubato v02 Biomega v02-03 20th Century Boys v03 Gengaku Picasso v01-03 (complete) <-- αυτό BTW πρέπει να το διαβάσεις, απλά αριστούργημα Ας ελπίσουμε να φτάσουν πριν αρχίσει η εξεταστική.
Aug 10 2011 19:17
Photo

jiohnis → Kenny

Σήμερα το έβαλαν !!! Χθες δεν υπήρχε , i swear , το τσέκαρα !!! Έχουν λίγο παράξενο site πάντως οι A-team . Κοιτάζω πάντως να τα βρίσκω πρώτα από την πηγή ! Thanks for the tip anyway !!! :D
Aug 10 2011 17:43
Photo

Kenny → zennith666

[QUOTE=zennith666;519545]Ενώ ξεκίνησα με shounen/action/fantasy και έλεγα ότι δεν θα μου άρεσε κάτι άλλο ανακάλυψα μια κλίση που έχω στα romance... οπότε άρχισα rosario+vampire. Κάτι μου λέει ότι θα το λατρέψω.:awww:[/QUOTE]Kαλή διασκέδαση σου εύχομαι (και welcome to romance/ecchi :P), αλλά οφείλω να το πω... το anime του R+V δεν πιάνει μία μπροστά στο manga. Είναι αισχρό, το υποτιμάει. Ετοιμάσου να πιάσεις το manga μετά το anime, μη σου πω να το διαβάσεις από την αρχή. Θα καταλάβεις γιατί σου τα λέω αυτά.
Aug 10 2011 11:07
Photo

Kenny → jiohnis

[QUOTE=jiohnis;519537]Oh yeah , σε όλους έχει αρχίσει να την δίνει !!! Το 79 μόνο σε raw το έχω βρει ![/QUOTE]Αυτά παθαίνουν όσοι διαβάζουν τα manga τους από online readers. :P [url]http://www.ipitydafoo.com/[/url] <- A-Team website
Aug 10 2011 10:25
Photo

Adventurer → Kenny

Χαχα, απιστευτο! Τελικα υπαρχουν manga για τα παντα! Βαζω να κατεβουν ηδη :) Με την ευκαιρια ηθελα να σε ρωτησω, μιας και σε μια βδομαδα απολυομαι, εσυ απο ποτε θα εισαι ευκαιρος για... τα γνωστα μας ξενυχτια;
Aug 09 2011 11:41
Photo

Kenny → Adventurer

[url]http://www.mangaupdates.com/series.html?id=20017[/url] You can thank me later. (:
Aug 09 2011 10:39
Photo

Kenny → God Clande

Kenny είμαι και στο msn. ;) (Βρε κακό που έχουμε πάθει με τα κωλοπρογράμματα της Microsoft...)
Aug 09 2011 00:40
Photo

God Clande → Kenny

Νάσσσπω! στείλε μου πριβέ το όνομα που έχεις στο msn, να σε βρώ να σε κάμω αν είναι από τους φίλους του πούτιν αδδ.
Aug 09 2011 00:08
Photo

God Clande → Kenny

putin: connecting people xD
Aug 08 2011 23:36
Photo

acid black cherry → Kenny

χιχιχι ναι εχω ακομα στοκ μερικα μεχρι να βγει και η ταινια (αν και βλεπω τις πιθανοτητες να λιγοστευουν) και να εμφανιστουν και αλλα XD η sig κανονικα ειναι animated αλλα δεν μπορω να την κανω να μικρυνει σε kb, τεσπα καλη ειναι και ετσι. ναι πρεπει να δεις το Samurai Jack ειναι κορυφαιο κρατα το καβατζα στο δισκο και καποια στιγμη ξεκινα και πιστευω θα κολλησεις και θα το τελειωσεις γρηγορα.
Aug 06 2011 23:55
Photo

Kenny → acid black cherry

Μ' αρέσει που ποτέ δεν ξεμένεις από setάκια Aku. Keep it up. ^^ Κάποια μέρα πρέπει να το δω κι εγώ το Samurai Jack...
Aug 06 2011 23:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Oh, Kenny! Motorhead! Το λατρεύω αυτό το τραγούδι :D Και είμαι σίγουρη ότι και ο Izaya θα το απολάμβανε αρκετά το συγκεκριμένο! Χα χα! Να σαι καλά σ'ευχαριστώ! Πολύ μ'αρέσουν αυτά τα setάκια, να ναι καλά η Kai!
Aug 05 2011 08:27
Photo

Kenny → God Clande

Τι να πω... Τον Putin τον έχεις στο MSN; Αν είναι πες του να κάνει group chat με σένα και μένα μέσα. Εγώ είμαι 24/7 connected.
Aug 04 2011 21:26
Photo

God Clande → Kenny

μου βγάζει έναν αλλά δν ξέρω ε΄΄αν είσαι εσύ. σε έχει κάνει?
Aug 04 2011 19:51