Community Status Updates
Kenny → zennith666
Δε σε φοβάμαι εσένα, για να ξεπέταξες το R&V μέσα σε λίγες μέρες, πάει να πει ότι είσαι power reader. XD
Επίσης, κάθε ένα από τα manga που σου έγραψα είναι ένα-κι-ένα διαλεχτά (και ζουμερά, αν με πιάνεις :P). Όλα τα καλύτερα σου έδωσα, πρέπει να τα δοκιμάσεις τουλάχιστον. :P
Aug 22 2011 00:15
zennith666 → Kenny
E σού είπα θα μου δώσεις δουλέια για ένα αιώνα... Τα τρία πρώτα είναι και famous θα τα δω σίγουρα(το ένα το είδα όπως ξέρεις) τώρα για τα υπόλοιπα επειδή αργώ συνήθως να ξεκινώ καινούριες σειρές δεν σου ύποσχομαι ότι θα τα δώ όλα(τα βλέπω και ιδρώνω)!!!!!! XD
Πάντως έχω δίκιο που σε λέω sensei !!!!
Aug 22 2011 00:12
Kenny → zennith666
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
[B]PRIORITY LIST[/B] (αυτά τα διαβάζεις πριν οτιδήποτε άλλο):
To LOVE-ru (+ To LOVE-ru: Darkness)
Rosario To Vampire
Nozoki Ana
Από κει και πέρα... πραγματικά σταχυολογώ αυτή τη στιγμή, θα μπορούσα να σου δώσω τα δεκαπλάσια.
Ecchi + comedy/romance/slice of life (mostly shounen):
Ane Doki
Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai
Good Ending
Hammer Session!
Hatsukoi Limited
Imori 201
Kagami No Kuni No Harisugawa
Midori No Hibi
Mx0
Nana To Kaoru
Sankarea
Saru Lock
Subete ni Iya Girl
Sun-ken Rock
Ecchi + drama/romance/other (mostly seinen):
Eden No Ori
Hoozuki No Shima
Koi Wo Suru No Ga Shigoto Desu
Kono S Wo, Mi Yo!
Mirai Nikki
Nae Ga Yuru
Nemureru Hoshi
Remote
Sakuranbo Syndrome
Sensen Spike Hills
Velvet Kiss
Anyway, αυτά για την ώρα. Όταν ξεμείνεις από υλικό, εδώ είμαστε να σου δώσω κι άλλα. :P
Aug 22 2011 00:04
Kenny → zennith666
D'oh, νόμιζα ότι σε είχα προσθέσει... anyway, fixed. :P
Όσο για περισσότερα ecchi manga, give me five minutes και επανέρχομαι με αναλυτική λίστα... XD
Aug 21 2011 23:50
zennith666 → Kenny
Bέβαια είμαι παραπονεμένος που δεν με έκανεs accept ως friend :'( (εκτώς αν έκανα πατάτα και δεν ήρθε ποτέ). Πάντως το δικαιολογώ δεν αξίζω ακόμα να μπώ στους φίλους σου είμαι πολύ αρχάριος ως otaku.Που θα μου πάει όμως εσένα έχω sensei θα μάθω!!!!!:P
Aug 21 2011 23:46
zennith666 → Kenny
Αστα γάματα σου είπα ότι διαβάζω γρήγορα(νομιζώ),φαντάσου ότι δεν είμαι σπίτι σε ιντερνετ καφέ είμαι κάθε βράδυ(σχεδόν) ,στην μαμά δεν έχω ιντερνετ και pc στο σπίτι :'(. Πάντως έχω πεθάνει στα γέλια με την Ruby στο τελευταίο manga (mazoxist... XD ).Απλά είναι πόρωση το manga από τα λίγα που βάζω στα αγαπημένα μου. Πέσε κάμια συμβουλή Kenny sensei γιατί ντρέπομαι να δω elfen lied(αν το λεω σωστά) sto νετ ΧD.
Aug 21 2011 22:45
Kai → Kenny
Κι εγώ ευχαριστώ που μου το θύμησες γιατί το είχα αφημένο και δεν είχα μπει στον κόπο να κάνω update από ένα σημείο και μετά στο MAL (δεν θυμάμαι καν γιατί). *up-to-date πλέον* Χαίρομαι που σ' άρεσε.
Aug 21 2011 22:38
Kenny → Kai
Just to let you know... μέχρι χθες είχα το Usogui απλά στα "υπ' όψην". Σήμερα ξεκίνησα να το διαβάζω, και έχω κολλήσει άσχημα. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ MANGA. Σε ευχαριστώ που μου το πρότεινες. Τώρα έχω άλλο ένα manga επιπέδου Akagi να διαβάζω.
Aug 21 2011 20:25
Kenny → zennith666
Το έφτασες κιόλας up to date; :P
Διότι αν όντως το έφτασες up to date, έχω κι άλλα θεϊκά ecchi να σου δώσω. ^^
Aug 21 2011 07:14
zennith666 → Kenny
Τελικά είχες δίκιο για το manga τελείως διάφορετικο και με άφησε άφωνο ... χέρομαι που είναι ongoing αλλά είναι μηνιαίο κλαπς :'( ...
Aug 21 2011 03:28
Anelis → Kenny
Awww so moe!
Δεν έχω μπει καθόλου γιατί δεν έχω πατήσει σπίτι μου, αλλά μιας και είσαι online θα κάνω επιτόπου ένα login. Έτσι, για τα όμορφά σου μάτια :P
Aug 18 2011 22:37
Kenny → Anelis
Έκανα add το νέο σου MSN address αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να σου μιλήσω. Ή το MSN μου τον παίρνει, ή δεν μπαίνεις ποτέ στο MSN, ή με γράφεις. T__T
Aug 18 2011 22:33
Kenny → Kai
Μόλις παρέλαβα... ξανά, τον 1ο τόμο του Yotsubato. Ήταν αυτός που είχε αργήσει πολύ κι έτσι τους είχα πει να μου το ξαναστείλουν. Τελικά έφτασαν και οι δύο στα χέρια μου. Αν θυμάμαι καλά ενδιαφέρεσαι να το αγοράσεις. Αν θες, στο πουλάω 6 ευρώ.
Aug 17 2011 12:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed