Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → God Clande
Επειδή το έχω πάθει και με άλλους... try to add me. Δηλαδή σβήσε και τα 3 που βλέπεις και πρόσθεσέ με manually.
Αύγ 04 2011 19:40
God Clande → Kenny
den jerw kan an eisai esy vsk... sigoura me exeis kanei emena? mhpws na me janakaneis h kati tetoio...
Αύγ 04 2011 19:38
Kenny → God Clande
Σε έκανα request, αλλά μία φορά. Γιατί με βλέπεις τρεις φορές; :terror2:
Αύγ 04 2011 18:58
God Clande → Kenny
με έχεις κάνει request στο msn? βρήκα τρεις [email]waytoomanyfiles@yahoo.co.uk[/email]...
Αύγ 04 2011 18:41
Kenny → Fallen_Mpougatsa
[youtube=vqtNGkSzh1o]Motorhead - The Ace Of Spades[/youtube]
Με αφορμή το νέο setάκι. Με γεια BTW. ^^
Αύγ 04 2011 18:37
Kenny → Cassiel
Kαταρχήν, το ότι βρίσκονται μέσα σε spoiler tags δεν αλλάζει το γεγονός ότι φορτώνουν τα thumbnails... σε Firefox τουλάχιστον (αν και δε νομίζω να διαφέρει για άλλους browsers). Έπειτα, το θέμα δεν είναι τόσο το συνολικό μέγεθος της σελίδας σε MB (νομίζω βγαίνει γύρω στα 2 MB, αν και θέλω να το ελέγξω ξανά), όσο η καταπόνηση της browser cache, που χρειάζεται να δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις μνήμης μαζί. Ο δικός μου ο Firefox πχ, που ήδη από μόνος του είναι φορτωμένος με 20-τόσα tabs, παραλίγο να τα φτύσει όταν μπήκα στο thread. Γι' αυτό λέω ότι ίσως θα ήταν καλύτερα η πρώτη σελίδα να περιέχει μόνο event menu με links. Ο χρήστης θα διαλέγει το event που τον ενδιαφέρει και θα μεταφέρεται σε σελίδα που περιέχει μόνο τις εικόνες αυτού του event. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα forum threads δεν βολεύουν και τόσο για τέτοιες δουλειές. Θες custom ιστοσελίδες.
Αύγ 04 2011 17:42
Cassiel → Kenny
Γι'αυτό τον λόγο τα έχω βάλει σε spoiler buttons και thumbnails να μην φορτώνουν οι φώτος και γίνετε χαμός:).Έτσι απλά ανοίγει κανείς ότι θέλει να δει και το βλεπει, και αν το θέλει και σε καλύτερη ανάλυση κάνει κλικ πάνω στην εκάστοτε εικόνα. Χώρια που λόγο thumbnails δεν κινδυνεύει να σβηστεί το imageshack account μου μιας και δεν τους λιώνει το bandwidth.Προσωπικά δεν μου πέρνει πάνω από 15 δευτερόλεπτα να φορτώσει όλο το θέμα και δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό μιας και δεν έχει κανείς πλέον 56Κ αλλά ADSL2+ των πολλαπλών MBs:)
Αύγ 03 2011 20:42
Kenny → Cassiel
Ναι, για το χρήστη το έλεγα. Σκέφτομαι μήπως υπάρχει κάποιος πιο efficient τρόπος, δηλαδή να διαλέγει ο χρήστης ποια thumbnails θα δει, αντί να φορτώνουν όλα μαζί κάθε φορά.
Αύγ 03 2011 20:16
Cassiel → Kenny
Εννοείς για τον χρήστη από την άποψη ότι θα πρέπει να περιμένει μερικά λεπτά να φορτώσουν κάπου 5000 thumbnails; Δεν έχει κάποια επίπτωση στο server/bandwidth σας εφόσον τα φορτώνει όλα από το imageshack σωστά ή λάθος το χω;
Αύγ 03 2011 18:52
Kenny → Cassiel
Done. Αυτό το thread έχει αρχίσει και γίνεται επικίνδυνα "βαρύ", πάντως.
Αύγ 03 2011 18:44
eyl → Kenny
μπα, είμαι κάτι όπως την mugi, όχι όπως mitsu/mio, yui/azusa/ui/nodoka/κ δεν συμμαζευεται.
αν μπορείς να με περιμένεις θα απαντήσω. αυτή τη στιγμή είμαι στο μέσω μετακόμισης, κ πριν ήμουν στο μέσο εξεταστικής κ με τόση ζεστη δεν κάνει να σκέφτεσαι για θεούς. όταν επιστρεψω πίσω κύπρο το σαβ/κυρίακο εκέι που θα έχω κ κάποιον να προσπαθεί να με πείσει τον δεκαπενταυγουστο να πάω εκκλησία, εκεί θα σου απαντήσω. έχω κάποια μικρά πραγματάκια να αναφέρω, μιας κ αυτό "Τι γίνεται αν κάποιος υποστηρίζει ότι ναι μεν υπάρχει θεός που πυροδότησε το Big Bang, αλλά από τότε έχει επιλέξει να μείνει απολύτως αμέτοχος σε οτιδήποτε συμβεί στο σύμπαν;" δεν με βρίσκει να διαφωνώ.
Αύγ 03 2011 10:53
Kenny → eyl
Κρίμα, και θα είχαμε το πρώτο yuri action στο thread. :P
(BTW, δεν απάντησες στο προηγούμενο VM... μάλλον σε κούρασα. :P)
Αύγ 03 2011 08:39
eyl → Kenny
ευτυχώς δεν θύμωσες! μάλλον δεν θα πάρω καμία. i'm not into marriage and i'm not really into girls either ... αλλα ένα kyouko χαμστεράκι να τρώει pocky θα ήταν :kawaii:
καλύτερα καμία! ευχαριστώ που ρώτησες!
Αύγ 02 2011 21:52
Kenny → eyl
Επειδή όντως δεν μπορώ να σου δώσω και τις δύο (rules are rules :hot:), να σου δώσω την Kyouko, τη Sayaka, ή καμία;
Αύγ 02 2011 21:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται