Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiKenny

:kakaka: Δε γυρίσαμε ακόμα, δροσιζόμαστε με καλοκαιρινές βροχές στο χωριό, αλλά μιας και θα επιστρέψουμε σε 1 βδομάδα από τώρα να το κανονίσουμε (Nα φέρω κι εγώ τα Afterschool Charisma). Μιας και το πρότεινες δε γλιτώνεις. Νααααιιι... Είναι από αυτές της Jump που δε σε κάνουν να κάνεις επανωτά facepalms και γενικά ο Kano πιστεύω το έχει σ' αυτό το κομμάτι. Και στο Mx0 και στο Pretty Face (μιλώντας για τις μεγάλες σειρές του) δεν μπορώ να πω ότι είχε μέσα κοπέλα που μου την έδωσε (βασικά ούτε και στα μικρά) και οι πρωταγωνιστές του είναι πάντα πολύ συμπαθητικοί... οκ, μια εξαίρεση 1 που ήταν απλώς εντάξει. Άμα το κόψουν και αυτό θα είναι για σκότωμα αλλά δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πια στη Jump. Δεν είναι ακόμα στα rankings αν δεν κάνω λάθος, αλλά για να το έχουν τόσο ψηλά το προωθούν και μάλλον έχει καλή ανταόκριση για την ώρα. Βασικά όταν είχα παραγγείλει 2 ίδια novels μου τα είχαν δέσει μαζί και ήταν μεγαλούτσικο το πακέτο αλλά ναι, το είχαν αφήσει μέσα την πολυκατοικία. Οπότε αν το φοβάσαι καλύτερα να κάνεις 2πλη. Από την άλλη πάντως τα δέματα μόνο μια φορά μου είχαν έρθει μαζί και τα άλλα μου ερχόντουσαν με διαφορά μερικών ημερών 1-1, πρέπει να είχαν βαρεθεί να με βλέπουν στο ταχυδρομείο. Αφού μία με είχε μάθει και δε μου ζητούσε ταυτότητα. :canthelp:
Aug 02 2011 19:33
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Οκ, πάλι καλά να μην νομίζει ότι τον ξέχασα πάλι. (Όχι βέβαια ότι η μνήμη μου είναι φοβερή - το αντίθετο θα έλεγα). Καλώς σε βρήκα :D Νέο release; Ωωωω! δεν θα μπω στον πειρασμό να το κατεβάσω τώρα στο χωριό ή να το διαβάσω. Γιατί μετά θα θέλω και άλλο και δεν λέει :P Όταν επιστρέψουμε θα το διαβάσω :kakaka: (καταραμένη μέρα πότε θα έρθεις :if:). Α μια χαρά δηλαδή! Σου τράβιξε το μάτι. Χαίρομαι :) Χαχαχα αυτά είναι. Δεν είναι ωραίος χαρακτήρας ο R-kun? Πραγματικά όταν το άρχισα μου φάνηκε τόσο διαφορετικός από ότι διάβαζα και έτσι τον λάτρεψα. Και ναι έχω από τότε να διαβάσω άλλο manga εκτός από κάποια που διαβάζω ό,τι και να γίνει. Το ίδιο χαίρομαι και εγώ :) Και άλλα άτομα να το διαβάζουνε. μουαχαχαχα-χαχαχα :hehehe: Βέβαια δεν έχει πολλά chaps μεταφρασμένα και λογικό είναι να μην μπορείς να σχηματίσεις μια πιο δυνατή γνώμη. :)
Aug 02 2011 19:29
Photo

Kenny → RaiD3n

Υποθέτω αναφέρεσαι σ' αυτό:[QUOTE=RaiD3n;518360][QUOTE=Kenny;518353]Θα μπορούσατε να του το είχατε ζητήσει ευγενικά με ένα VM.[/QUOTE] εΧΩ την εντύπωση ότι με δουλεύεις λίγο;[/QUOTE]Πώς γίνεται να σε δουλεύω όταν δεν απευθύνομαι καν σε σένα;
Aug 01 2011 13:27
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Καλώς την! :kakaka: Δεν πειράζει που άργησες να απαντήσεις, το φαντάστηκα ότι θα ήσασταν στο χωριό. ^^ Λοιπόν, ήταν λίγο περίεργη υπόθεση το Kyuukyoku Choujin R... ναι μεν είχα δει το avatar σου αλλά δεν είχα ιδέα από που είναι. Τις προάλλες λοιπόν, εκεί που βολόδερνα στο Manga-Updates, το πετυχαίνει το μάτι μου (πριν 10 μέρες είχε νέο release BTW), και ξεκίνησα να το διαβάζω ανυποψίαστος... προχωράω μερικές σελίδες, και ξαφνικά... "Ωχ! Ο τύπος από το avatar της Zura! XD". Ομολογώ ότι μου αρέσει πολύ so far. I'm glad I bumped into it. :kakaka:
Jul 31 2011 20:22
Photo

KennyKai

Καλώς τες, καλώς τες! :kakaka: Άμα είναι να βρεθούμε και για κανά καφέ μέσα στο καλοκαίρι (να σου δείξω και το Yotsubato :kakaka:). Στο θέμα μας τώρα... ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ BRO ΕΙΝΑΙ Η SATOMI; Ούτε 5 κεφάλαια, και ήδη την έχω λατρέψει όσο ελάχιστους female characters. Γι' αυτό τον πάω τον Kano. Οι χαρακτήρες του δεν είναι archetype ανδρείκελα. Έχουν κάτι το special ο καθένας τους. Εν προκειμένω, πρώτη φορά βλέπω κοπέλα πρωταγωνίστρια σε manga του WSJ να καταλαβαίνει από την αρχή και σε τέτοιο βαθμό τον πρωταγωνιστή, και να είναι με το μέρος του. Ειδικά όταν κάνανε το brofist ήθελα να κάνω κι εγώ brofist την οθόνη. :hahaha: Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος, και με τους χαρακτήρες, και με το σενάριο (πανέξυπνα τα gimmicks με τους καθρέφτες). ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ TOP 10. Άμα κοπεί κι αυτό πριν την ώρα του, I'm gonna choke a bitch. :roar: Όσο για το Yotsubato, έκανε 8 ημέρες να έρθει τη δεύτερη φορά. Μάλιστα, επειδή αυτό ταξίδευε μόνο του, μου το αφήσανε στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε αντίθεση με τα άλλα 4 που παρέλαβα 4-σε-1 στο ταχυδρομείο. Κι αναρωτιέμαι τώρα... το Watchmen, που είναι ένας τόμος, αλλά χοντρός, βαρύς και hardcover, θα μου το αφήσουν κι αυτό στην είσοδο; :terror2: Καλύτερα να μην το αγοράσω σκέτο.
Jul 31 2011 20:10
Photo

KaiKenny

Μια χαρά μου φαίνεται το manga και μπορώ να πω ότι το διασκεδάζω πάρα πολύ (ναι κάψιμο, internet cafe ίσα-ίσα για να κατεβάσουμε τα νέα updates στα manga, πιάνει ως τώρα... από το τίποτα). Βασικά, πριν εμφανίσει νέους χαρακτήρες είναι πολύ νωρίς για να πω ότι θ' αντέξει (μακάρι ν' αντέξει και να δει κι αυτός ο άνθρωπος καμιά σειρά του σε anime) -δεν έχω διαβάσει ακόμα το 4ο chapter- οπότε ελπίζω να το παλέψει όσο μπορεί. Επίσης το ST&RS τρώγεται αρκετά από τις καινούργιες σειρές της Jump, δεν περίμενα να με κρατήσει αρχικά να πω την αλήθεια. Επίσης, yey for Yotsubato ([I]!![/I]) αλλά καλά, 20 Ιουλίου έφτασε, πόσο καιρό το περίμενες; [I]V That για τον λόγο που δεν απάντησα νωρίτερα, διακοπές.[/I]
Jul 31 2011 19:37
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα, αλλά για κάποιο λόγο το ίντερνετ καφέ δεν μου δείχνει ότι έχω σχόλια στο προφίλ μου. αν ήμουν θεσσαλονίκη θα απαντούσα νωρίτερα. Ωραίαααα! και άλλο θύμα μόνο και μόνο από το σετάκι :hiding_something: ποιος θα είναι ο επόμενος; υποθέτω ότι σου άρεσε το μάνγκα :thatsit: και ότι συνέχισες να το διαβάσεις και δεν έμεινες απογοητευμένος. προσωπικά το λάτρεψα ακόμη και αν δεν είχε πολλά μεταφρασμένα. ειδικά τους χαρακτήρες του. αλλά είναι και την κουλή ιστορία του. κατέληξα μέχρι και την ταινία του να δω σε raw ακόμη και αν δεν καταλάβαινα τίποτα. έτσι απλά μόνο και μόνο για να την δω. ελπίζω να το συνέχισες και να σου άρεσε. και πάλι συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα.
Jul 31 2011 19:23
Photo

Kalamaris → Kenny

Kαι φυσικα μην ξεχνιομαστε...τον κωλο της δασκαλας.
Jul 30 2011 23:01
Photo

Kenny → Kalamaris

Εγώ πάντως προτίμησα τα "βουνά" της Shion με τη σαντιγί. ^^
Jul 30 2011 22:05
Photo

Kalamaris → Kenny

Μπα προτιμησα τον συνδυασμο keichi,satoshi,γιαουρτι:puke:
Jul 30 2011 21:56
Photo

Kenny → Kalamaris

Πλάκα μου κάνεις τώρα; Δε σ' άρεσε η Rika που καθάριζε τα τζάμια με τον κώλο της; :lol:
Jul 30 2011 20:41
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Kenny

χαχαχα έλεος ρε που το πρόσεψες. Τουλάχιστον είμαι περήφανος που έχω ελληνικό username. Αν και αυτό σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω log in απο το ps3
Jul 30 2011 14:16
Photo

Kenny → Kρεμμυδοιππότης

Το username σου χρειάζεται διαλυτικά. Κάθε φορά που το βλέπω το σκέφτομαι.
Jul 30 2011 13:52
Photo

Kenny → God Clande

Πρόσθεσέ με στο MSN. ;)
Jul 29 2011 10:56
Photo

KennyMaya-chan

ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ BAKUMAN; Πώς την παλεύεις; :terror2: Και ναι, συμφωνώ με το παμπόνηρη. XD Η Natsuki έκανε στρατηγικές κινήσεις για να ξεμυαλίσει το αγαπημένο της shota... :P αλλά μπορούμε να την κατηγορήσουμε γι' αυτό; Nope. She loved him after all. :moeee: (Έχουμε και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7489"]thread για το Ane-Doki[/URL], άμα θες πέρνα να γράψεις τις εντυπώσεις σου... κι άμα δε βαριέσαι, διάβασε και τα δικά μας σχόλια. Έπεφτε χαβαλές στο λίγο διάστημα που ήταν ongoing. :P)
Jul 28 2011 18:40