Community Status Updates
Kai → Jorg
Tην άλλη βδομάδα θα πω και στη Zura να κάνουμε ένα ομαδικό ντου να τους δείξουμε, the right way to do it.
Mar 03 2011 23:26
Jorg → Kai
Ε ναι ψιλοβαρέθηκα να ακούω όλο: ωραίο chapter, Yamamoto/ Hibari/... FTW κτλ κτλ Μπορούμε να μπούμε εμείς οι τρεις μέσα να το ξεσκίσουμε στην ανάλυση. :hahaha: Εντωμεταξύ το σχέδιο, ειδικά για εβδομαδιαίο, είναι φανταστικό!
Το ερώτημα είναι πότε πρόλαβε να γίνει έτσι; Όταν αποκαλύφθηκε το τελευταίο κομμάτι του παρελθόντος μια χαρά μου φάνηκε. Μήπως το μυαλό του δεν άντεξε την αλήθεια;
Όσο για το κάστρο rofl! Εκεί που έψαχναν τους Shimon να πούνε: Υπάρχει ένα κάστρο στο νησί, λέτε να είναι εκεί; Μπα... XD
Mar 03 2011 23:01
Kai → Jorg
Νομίζω πως το είχα ξαναδείξει σε μια φάση από μακριά, αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Άλλωστε τι σόι μυστικό κρυσφήγετο ήταν. Πολύ μυστικό, ολόκληρο κάστρο.
Πάντως όταν τους έδειχνε σε διαδρόμους και σε δωμάτια φαινόταν ότι δεν ήταν μικρό το μέρος, αλλά όχι και τόσο.
Ναι ρε, λες και έπαιρνε ναρκωτικά όσο δε το βλέπαμε και ταυτόχρονα έτρωγε και πλύση εγκεφάλου. "Must... kill... Tsunayoshi" Τι μας λες βρε παιδί μου, πρώτη φορά το ακούμε :hahaha:
Πάντως δε σε βλέπω στο thread του Reborn! δεν άντεξες τελικά; Βαρέθηκες; Τι έγινε; Να κάνουμε ένα μόνο για εμάς και να πάρουμε και τον Napster για παρέα.
Mar 03 2011 22:44
Jorg → Kai
Μόλις το τέλειωσα. :P
Άντε μπαίνει και άλλος στην παρέα.
Εγώ έριξα πολύ γέλιο με τον τρόπο που το ανέφερες. XD Εντωμεταξύ ο Enma πως έγινε έτσι...; Κανονικότατο τέρας. XD Και το εννοώ, πως κατάφερε και έγινε έτσι; Από τον θυμό του ή μήπως έβαλε το χεράκι του ο Spade. Το κάστρο πάλι που βρέθηκε; Υπήρχε από πριν στο νήσι; Και πως δεν το είχα παρατηρήσει; :hahaha:
Mar 03 2011 22:34
Kai → Jorg
Περιμένω και τον Napster να γράψει για το καίνούργιο, αλλά είπα να τιμήσω πρώτα το συνηθισμένο μου θύμα. You shall never escape.
Καλά ε, εκεί που ο Spade ήταν σε μια φάση 'Κανονικά είμαι πολύ πιο γαμάτος, δε φταίω εγώ που το θηκάρι μου δε μ' αφήνει' έριξα πολύ γέλιο. Και ο Hibari από την άλλη 'δε με χέζετε; Πάω για ύπνο'. Μου θύμησε παλιές εποχές και μου άρεσε. Οκ ο Yamamoto γύρισε στον εαυτό του. Θέλω να δω τι παίζει με τον Byakuran όμως.
Nice η τελευταία σελίδα! Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια σκηνή, σε αυτό το ύφος εννοώ. Να δούμε τι θa γίνει στο επόμενο και πότε θα μάθουμε τι παίζει με τoν Iemitsu.
Πάτησα και ένα ποστ στο άκυρο καθώς έγραφα κατά λάθος. Nice, βέρι νάις.
Mar 03 2011 22:29
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Εμείς έχουμε μια Μαρία στην τάξη, που θέλουν να τη φωνάζουν [b]μόνο[/b] Μάρω, αλλίως τα παίρνει. XD Ναι και εγώ από animeplanet. Ναι και εγώ πιο πολύ για να με βρίσκουν το κάνω, αλλά σε μερικά forum το έχουν πάρει οπότε πρέπει να επιλέξω άλλο.
Feb 26 2011 16:22
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Χα χα, όντως το Μαρία κάτι το κάνεις αλλά να σε πω ότι δε μ'αρέσει? Μαρία σκέτο! ^^ Αχα, από animeplanet! Κι εσύ από κεί δεν είσαι? Εννοώ θυμάμαι κάποιον από κει με το ίδιο user και να φανταστώ κι εσύ -όπως κι εγώ- χρησιμοποιείς το ίδιο username παντού (εγώ το κάνω για να μη με μπερδεύουν και να με βρίσκουν εύκολα :))
Feb 26 2011 15:49
Jorg → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;472741]Ώρα να συστηθώ κι εγώ! Γειά σας, με λένε Μαρία και είμαι 20 χρονών. Πω πω, μου φαίνεται ή όλες Μαρίες είναι πια? Έχω διαβάσει πολλά post μ'αυτό το όνομα. Α ναι, επίσης αν και δε μπορώ να πω ότι δε μου αρέσει πάντως με ενοχλεί που έχω το πιο κοινό όνομα που υπάρχει. Αλλά τι να κάνω, πάλι καλά να λέω που δε με βγάλανε Μαρίκα...[/QUOTE]
Τουλάχιστον εσείς μπορείτε να το αλλάξετε κάπως (Μάρω, Μαίρη).
Το Γιώργος αν το αλλάξεις θα σε πάρουν με τις πέτρες. :hihi2:
Welcome! ^^ Από animeplanet, σωστά;
Feb 26 2011 14:15
Kai → Jorg
Εγώ από την άλλη δεν ήξερα τι να σχολιάσω κι αν θα έπρεπε να σχολιάσω. Από τη μια, οκ, δεν περίμενα να το γυρίσει έτσι, ότι ο Cozart έζησε, από την άλλη χαλάστηκα που για άλλη μια φορά, στην πραγματικότητα όλα πήγαν καλά. Πλέον ο Daemon είναι ο μόνος που βγάζει λίγο μαφία εκεί μέρα.
Τώρα για τον Yamamoto μιας και το ανέφερες αυτή η μπερδεμένη προσωπικότητα μου φαίνεται λίγο fail, μιας και είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που τον έχουμ συνηθίσει. Αλλά επειδή είδαμε ότι έβαλε ο Byakuran το χεράκι του για να γίνει καλά, ελπίζω να έβαλε το χεράκι του και πουθενά αλλού μπας και γυρίσουν λίγο τα πράγματα. Ελπίζω να μην χάσει ο Daemon από τον Yamamoto και μόνο ή να μας το γυρίσει πάλι κάπως.
Feb 25 2011 14:53
Jorg → Kai
Πραγματικά όυτε εγώ το περίμενα. Η φάτσα, δε, του Daemon όταν ανακάλυψε ότι ο Cozart ήταν ζωντανός, priceless! Για τον yamamoto δεν ξέρω τι να πω... από τη μια γελάει για αυτά που έγιναν και από την άλλη είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Daemon... double personality? XD
Πάντως φαίνεται ότι έχει αυτοπεποίθηση και ανυπομονώ να δω πως θα καταλήξει.
Feb 25 2011 14:50
Napster → Jorg
Thank you! Το avatar και η profile pic μου αρεσουν [B]παρα πολυ[/B] αλλα για καποιο λογο η υπογραφη δεν μου αρεσει και τοσο. Μπορει να την αλλαξω αμα βρω καλυτερη. :P
Feb 24 2011 23:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed