Community Status Updates
Jorg → Tenshi
Ναι μια χαρά.
Μπα, σχετικά χαλαρά αυτές τις μέρες, αν και έχει πέσει μεγάλη βαρεμάρα (περιττό να πω ότι του σχολείου τα βιβλία ούτε που τα ανοίγω XD). Μια φορά τη βδομάδα θα βγω σίγουρα.
Feb 19 2011 13:54
Tenshi → Jorg
Χεχεχε!!!
Σε ευχαριστώ πολύ mate!!
Εσύ τι λέει όλα καλά?
Βγαίνεις καθόλου έξω ή έχει πέσει πολύ διάβασμα?
Feb 19 2011 13:49
Kai → Jorg
Το dual blade μ' άρεσε πολύ κι εμένα, θα δούμε και νέες κινήσεις. Και για να ξέρει ότι τον γιάτρεψε ένας παλιός γνωστός του, ακα ο Byakuran πρέπει ο 9ος όχι μόνο να έχει βάλει καθαρά το χεράκι του σ' αυτό, αλλά να του εξηγήσανε και ΠΑΡΑ πολλά. Μόλις ήρθε και ήξερε ότι αντιμετωπίζει "φάντασμα" που βαράει και δέρνει.
Καλά, δε νομίζω και η Adel να τη βγάλει καθαρή, αλλά πράγματι LOL. Και κανονικά, αφού θεωρήσανε τον Kaoru χαμένο, αφού η Adel είχα χάσει ήδη, θα έπρεπε να φέρουν 2 κομμάτια αναμνήσεων. Εκτός κι αν τα βάλανε μαζί, γι' αυτό μας το έκοψε στο καλό.
Άντε, να δούμε και το Reborn! ν' αναβαίνει στα rankings σιγά-σιγά που πλησιάζουν να βαθμολογηθούν τα κάπως καλύτερα, γιατί πολύ χαμηλά ήταν τελευταία.
Feb 19 2011 11:04
Jorg → Kai
Όντως, το chapter ήταν επικότατο. Και εγώ πίστευα ότι εκείνη τη στιγμή θα τον φάνε τον Kozart, αλλά απ᾽ ότι φαίνεται θα κάνει καμιά τσ@τσιά ο Daemon (πάλι) για να τον σκοτώσει.
Βασικά εμένα μου άρεσε πολύ το στυλ του Yamamoto. Dual-Blade Samurai FTW! XD Το περίμενα να σου πω την αλήθεια.
Και, όντως, άρχιζε να θυμίζει λίγο mafia με τις συνομοσίες και τα battle tactics.
Εντωμεταξύ, η Adel έχει χάσει τόση ώρα και τον Kaoru βρήκαν να πάρουν, που μόλις έχασε. XD
Φαίνεται το πολύ espresso τους πείραξε.
Feb 19 2011 10:52
Kai → Jorg
326
[spoiler]
Καλά, το τελευταίο chapter epic. Θυμίζει επιτέλους μαφία με τις αναμνήσεις που έδειξε. Αν και η τελευταία σελίδα μου έκανε εντύπωση, δεν ξέρω τι έγινε μετά, αν και πιθανόν μετά από αυτό ο Spade πήγε στον 2ο.
Τελείωσαν και οι Vedice με το break τους. Άντε να δούμε τι θα κάνει και ο Yamamoto, ο οποίος μόνο Yamamoto δε μου έβγαζε για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω γιατί. Ίσως επειδή για πρώτη φορά τα είχε πάρει όλα τόσο εύκολα; XD
M' άρεσε πολύ το chapter πάντως.
[/spoiler]
Feb 19 2011 10:42
Kai → Jorg
Majin Tantei Nougami Neuro (φυσικά, αν είναι να επιλέξουμε ανάμεσα σε manga και anime, επιλέγουμε το manga XD)
Feb 17 2011 20:11
Jorg → Kai
Βασικά και τώρα υπάρχουν πολλά στη λίστα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αργήσω να τα τσεκάρω λόγο έλλειψης ελεύθερου χρόνου, οπότε είναι out για κάποιο καιρό. XD Ναι άσ᾽ τα. Να δω τι θα κάνω και του χρόνου που δίνω πανελλήνιες... στἐρηση θα πάθω. XD
Αυτό να λέγεται. Εδώ από τον χειμώνα, που ήταν αρκετά fail, άρχησα 4 σειρές. Να δω στην άνοιξη τι θα κάνω...
Feb 12 2011 17:24
Kai → Jorg
XD Και περισσότερο χρόνο να είχες πάω στοίχημα ότι θα ήθελες κι άλλο. Σχολείο, ε;
Yup, δυο μήνες μόνο. Κι αυτή η άτιμη η Άνοιξη είναι γεμάτη καλές σειρές, εκεί είναι που δε θα μένει χρόνος.
Feb 12 2011 17:10
Jorg → Kai
XD Εντάξει όχι και τόσα πολλά. Μάλλον θα πήγαινε καλύτερα: ο ελεύθερος μου χρόνος παραείναι περιορισμένος για να προστεθεί και άλλο στην λίστα.
Καλά από τη μια σελίδα που μου έδωσες, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου αρέσει. Άντε, δύο μήνες έμειναν...
Feb 12 2011 17:05
Kai → Jorg
:hahaha: Να φαναστώ θα περιμένουν καμιά 100αριά στην ουρά.
Πάντως δες το, το κόβω στα γούστα σου, οπότε δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Feb 12 2011 16:07
Jorg → Kai
:hahaha: Αυτά είναι! Must για εμένα. Θα έπιανα και το manga, αλλά η λίστα μου παραείναι μεγάλη για να προστεθεί και άλλο. XD
Feb 12 2011 15:50
Kai → Jorg
Και για να μη σε χάσουμε από πελάτη, για να δεις πόσο καμμένος είναι ο κύριος που το γράφει. Έχει βάλει τον εαυτό του σ' ένα chapter του manga και κρίνει και τον ίδιο του τον πρωταγωνιστή και μάλιστα σχετικά στα πρώτα chapters του XD. Έτσι για να πάρεις μια ίδεα.
[URL]http://www.mangafox.com/manga/sket_dance/v03/c024/10.html[/URL]
Feb 12 2011 15:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed