Community Status Updates
Night Wizard Seal → Jorg
Θα έρθεις Αθήνα ρε αλάνι;! Που θα μείνετε; Αν περάσετε από το παλιό Mall, πες τίποτα :P
Ανοίχτηκε και ένα καινούργιο βέβαια πιο κοντά στο κέντρο.
Mar 16 2011 20:36
Kai → Jorg
:hero: Είμαστε τοσο awesome που κανένας δε θα μπορούσε να μας το αρνηθεί.
Mar 13 2011 15:40
Jorg → Kai
Οκ, ο Kenny μας έδωσε το ελεύθερο. Να το επαναλάβουμε και την επόμενη εβδομάδα άμα είναι. :hahaha:
Mar 13 2011 13:03
Jorg → Kenny
Χαχα, το ξέρω ρε συ, πιο πολύ για πλάκα το έλεγα. Πάντως όντως είναι σαν να το έχουμε κάνει block. :hahaha: Τις προηγούμενες εβδομάδες έβλεπες το thread να γεμίζει με comment της μίας πρότασης και τώρα βλέπεις ολόκληρες εκθέσεις από 3-4 άτομα. XD
Mar 13 2011 13:02
Kenny → Jorg
Βρε σεις... δικό σας είναι το KHR thread για να συζητάτε όσο θέλετε... δώστε του να καταλάβει. :hihi2:
Mar 13 2011 02:05
Kai → Jorg
Lol, τώρα που το λες όντως. :hahaha:
Αν μας πληρώνανε για κάθε γορά που χρησιμοποιούσαμε αυτό το emoticon μια χαρά χαρτζιλίκι θα βγάζαμε.
:himitsu: Μια χαρά κρατάμε.
Mar 12 2011 14:23
Jorg → Kai
:hahaha: Αν είναι δυναμόν! Έχουμε κάποιο support από το BfL τουλ. XD
Τα καταφέραμε! Γεμίσαμε μια σελίδα με VMs που αρχίζουν με hahaha emoticons. XD
Mar 12 2011 14:08
Kai → Jorg
:hahaha: Ο άτιμος ο didi παρακολουθεί, αλλά δε φιλοτιμήθηκε να κάνει support
Mar 12 2011 13:57
Robin-Chwan → Jorg
Εγω να δεις. Μου αρεσει πολυ να φτιαχνω sets αλλα δεν μπορω να αλλαζω και συνεχεια (ηδη αλλαζω πολυ συχνα). Θα κρατησω αυτο για λιγο καιρο και μετα θα κανω καποιον απο τους αλλους (δεν εχω αποφασισει ακομα ποιον)
Mar 12 2011 08:38
Jorg → Kai
:hahaha: Πάντως είναι σαν να γράφω έκθεση. Γράφω όσο πιο πολλά μπορώ. XD
Mar 12 2011 00:02
Kai → Jorg
:hahaha: Και ταυτόχρονα ανεβάζουμε σημαντικά το δικό μας με κόπο. I do like the whole idea. Και τώρα attaaaack, σειρά μου να απαντήσω :roar:
Mar 12 2011 00:00
Jorg → Kai
[quote]"Δεσε το thread, be a sadist!"[/quote]
:hahaha:
Και εγώ να σου πω την αλήθεια. Καταστρέφουμε τις increase-post-count ευκαιρίες των μελών. I like it.
Mar 11 2011 23:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed