Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Mad_Hatter

Thankies. :)
Mar 26 2011 17:58
Photo

Mad_Hatter → Jorg

[URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5975"]toaru majutsu no index ^^[/URL]
Mar 26 2011 17:37
Photo

Jorg → Mad_Hatter

Από που είναι το awesome σετάκι σου;
Mar 26 2011 17:30
Photo

Kai → Jorg

Ναι, αν και το anime το έχω ακόμα στο μισό κι εμένα μου το θύμισε κάπως, ο πρωταγωνιστής είχε φάση, φαίνεται ενδιαφέρον από την αρχή με καλές προοπτικές, οπότε δεν ήθελε και πολύ.
Mar 22 2011 16:36
Photo

Jorg → Kai

First of all, thanks που με σκέφτηκες. ^^ Just read it. Μου θύμισε αρκετά soul eater, μάλλον επειδή το setting "ανθρωποι που μεταμοργώνονται σε όπλα δεν το βλέπεις πολύ συχνά". Είχε πολύ ωραία δικά του στοιχεία όπως τα abilities του weapon και σε μια από τις τελευταίες σελίδες που έλεγε ότι δεν έχουν διαφορές από τα τέρατα. Έχει πολλές δυνατότητες να γίνει ένα αξιόλογο shounen imo. Ναι με το καλό να βγουν και άλλα chapters να ανοίξαμε κανένα thread να το κάψουμε. :hahaha:
Mar 22 2011 15:38
Photo

Kai → Jorg

[COLOR=white]Φυσικά και μου αρέσουν, I will check.[/COLOR] [COLOR=white] [/COLOR] [COLOR=white]Ιδέα δεν έχω, αλλά όταν το διάβαζα είπα 'Αυτό να το δώσω στον Jorg', βέβαια μετά το ξέχασα και καλά που είδα την υπογραφή. Δεν έχω ιδέα κάθε πότε θα βγαίνει, αλλά το scanlation group είναι αρκετά ενεργό απ' όσο είδα στο baka-updates. Πάντως είχε Status: 0 Volumes (Ongoing), οπότε πρέπει να είναι γενικά φρέσκο-φρέσκο.[/COLOR] [COLOR=white][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=white]:hahaha: Άντε ν' ανοίξουμε thread να το γλεντάμε μόνοι μας, αν σου αρέσει, όποτε βγαίνει το chapter.[/COLOR] [COLOR=white] [/COLOR] [COLOR=white] [/COLOR] [/COLOR]
Mar 22 2011 12:53
Photo

Jorg → Kai

Great, πιστεύω ότι δεν θα σε απογοητεύσει. Ειδικά αν σου αρέσουν οι ανατροπές. Διάβασα λίγο από το noragami. Μου άρεσε ιδιαίτερα το σχέδιο (μου θύμιζε και Code: Breaker κάποιες στιγμές) και έχει πρωτότυπο σενάριο. Το μυαλό μου είναι λίγο άστα να πάνε, είναι αργά, έχω και αύριο σχολείο, οπότε θα το τελειώσω άυριο. Ξέρεις κάθε πότε βγαίνει chapter;
Mar 21 2011 23:47
Photo

Kai → Jorg

Ι will, πιθανόν μόλις φτάσω up-to-date στο Gamaran, έχω όρεξη για λίγο fantasy αυτές τις μέρες και γι' αυτό θα πάνε αυτά που περιμέναν στη σειρά λίγο πίσω Και btw, τσέκαρε το Noragami, μιας και μου ήρθε φλασιά, ένα chapter έχει βγάλει μόνο, φρέσκο-φρέσκο, τώρα που είναι στην αρχή, νομίζω θα σ' αρέσει, είναι στα γούστα σου.
Mar 21 2011 23:13
Photo

Jorg → Kai

Άρχισε το! Τα σπάει! Μάλιστα έχω λόγο που άλλαξα σετάκι... :hiding_something:
Mar 21 2011 23:09
Photo

Kai → Jorg

:nanteee: Είδα τη sig και τώρα θέλω ν' αρχίσω το manga, λυπήσου μας!!!
Mar 21 2011 23:07
Photo

Jorg → Napster

Xaxa, Pandora Hearts. Anime 25 episodes, manga ongoing (κλασικά πράγματα :P).
Mar 21 2011 22:38
Photo

Napster → Jorg

Κλασικα πραγματα. Απο ποιο Anime/Manga/Game ειναι το setακι σου? :P
Mar 21 2011 22:26
Photo

Zoro → Jorg

Ναι Berserk εγώ προτιμούσα να παραμείνει με το παλιό στοιχείο να σου πω την αλήθεια. Ας έφτιαχνε νέο team, αλλά με το κλίμα που είχαμε με την Band of the Hawk. Εκείνο ήταν που imo ξεχώριζε την σειρά, αλλά oh well δεν είναι αυτό που χαλάει την σειρά τόσο, μια χαρά είναι ακόμη, απλώς τα release dates το σκοτώνουν, όπως θα ξέρεις. Σύντομα θα βρεθείς κι εσύ σε αυτή την κατάσταση, αν και πιστεύω ότι κι εσένα δεν θα σε καίει τόσο να δεις τι γίνεται παρακάτω στο σημείο που είναι atm. Πιο κει πιστεύω αν το παίξει καλά μπορεί να δημιουργήσει ένα καλό suspense, αλλά προς το παρόν δεν χαλιέμαι, όποτε βγει θα το διαβάσω και μετά το αφήνω στην άκρη μέχρι την επόμενη κυκλοφορία. :P Ωχ, έχεις πολλά to watch με το OP στην μέση; Bad Combo XD Πάντως επειδή είχα πετύχει παλιά ένα post σου που σε είχαν χαλάσει οι εμφανίσεις κάποιον χαρακτήρων στην Skypiea (knight, pegasus κλπ) να ξέρεις, αν και λίγο έως πολύ θα το έχεις παρατηρήσει, ότι από τον Oda σπάνια έως ποτέ θα δεις cool χαρακτήρα εμφανισιακά, το trademark του είναι να τους κάνει όσο πιο bizarre/γελοίους γίνεται... οπότε προετοιμάσου για τέτοιους κάθε φορά και που ξέρεις, ίσως σε εκπλήξουν περισσότερο κάποιοι. :hahaha: Ήδη τα έπαθα με το νέο πλοίο που θα αποκτήσουν πιο κει, είχε δείξει μια σκηνή όπου οι χαρακτήρες ονειρεύονταν πως θα είναι και σκέφτονταν ένα γαμάτο πλοίο και μετά αυτό που απέκτησαν ήταν... well, ok καλό αλλά καμία σχέση με αυτό που ήθελα, ήταν καθαρά Oda-ικό. XD Οπότε από ένα σημείο και πέρα το συνήθισα και παρακολουθώ την σειρά κυρίως για ιστορία, φαντασία και εξελίξεις. Πάντως κακά τα ψέματα, αλλά κάποιους cool χαρακτήρες τους έχει βάλει imo, κι ας μην έχουν 100% τέλεια εμφάνιση (zoro, robin, admirals, smoker, crocodile κλπ). Μμμ εμένα πάλι το aniwatch περνάει μια filler περίοδο atm, τελευταία δεν είχα πολύ χρόνο (διαβάσματα/υποχρεώσεις) και όρεξη (damn games xd) για anime, πέρα από τα βδομαδιάτικα manga. Ελπίζω να την ξαναβρώ σύντομα να κάνω κάνα catch up. :P
Mar 18 2011 17:59
Photo

Jorg → Zoro

Haha I was ready for that! :hahaha: Ούτως ή άλλως τα ήθελε ο κ*λος μου. Τα ανέφερα και τα δύο. XD Λοιπόν Berserk έχω τελειώσει αισίως το 25ο volume και πάω για το 26ο. Αν και με παραξένεψε αυτή η αλλαγή σε πιο fantasy στοιχείο, δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε. Ειδικά αυτή η ομάδα που έχει δημιουργηθεί καθώς και τα νέα όπλα τους μου άρεσε σαν στοιχείο αν και ξεφεύγει κάπως από το Berserk που είχα συνηθίσει. Τώρα OP έχω μπει στο Skypiea, αλλά κάθε τρεις και λίγο ξεκινάω άλλα άνιμε και το παρατάω. :hahaha: Ελπίζω να καταφέρω να το τελειώσω κάποτε. Το θέμα δεν είναι ότι φταίει αυτό, αλλά εγώ μαζεύω υπερβολικά πολλά plan to watch... τεσπά αυτά. Εσύ κανένα νέο;
Mar 18 2011 14:27
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Θα περιμέεεεενω
Mar 18 2011 09:56