Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Jorg
Thanx dude, hope you liked! ;)
Ναι ήδη και πριν το time skip τον σύγκρινα με Guts, οπότε φαντάσου τώρα... τουλ όμως έχουν διαφορετικό μάτι χαμένο! Όμως έχουν και κάτι κοινό, τους πάω και τους 2! Το θέμα είναι ότι τελευταία και οι 2 είχαν "σκουριάσει" δυστυχώς, αλλά ο Zoro πια ξαναέγινε cool στα τελευταία chaps (εξού και η "επιστροφή" στο παλιό name), ο Guts πάλι... πιστεύω χρειάζεται κάποιες στρώσεις μπογιάς να επιστρέψει στις παλιές του δόξες, να δω πότε θα του δώσει και αυτουνού κάνα power up o Miura!
Και θενξ για τις ευχές!! OP & Berserk που βρίσκεσαι δλδ; (you played with fire & got burned :D)
Μάρ 18 2011 00:26
Jorg → Night Wizard Seal
Χαχα μια χαρά δηλαδή. Και εμάς μόνο σήμερα έριξε κάτι ψυχάλες. Κατά τα άλλα έχουμε πολύ καλό καιρό και λογικά μέχρι να έρθουμε θα έχει γίνει ακόμα καλύτερος (στην Αθήνα).
Μάρ 17 2011 23:32
Night Wizard Seal → Jorg
Και που λες Jorg, ο καιρός όλο και καλυτερεύει στην Αθήνα. Πριν είχαμε τα χόνια, αλλά τώρα μπαίνει για τα καλά η άνοιξη, οπότε θα χαλάσει το mood μόνο αν πέσετε σε κακόκαιρη μέρα :P
Μάρ 17 2011 23:24
Jorg → Zoro
Ωπ! Αλλάξαμε σετάκι; Πρέπει να το τελειώνω αυτό το OP. :hahaha:
btw ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο νέος Zoro είναι αντιγραφή του Guts.
W-w-wait! Και όνομα άλλαξες... Αχ αυτά τα fanboy, ποτέ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν... XD
Also, αν και αργοπορημένα, χρόνια πολλά!
Μάρ 17 2011 21:41
Kai → Jorg
Φτου ρε! Κι εγώ μάλλον κατα τις 9 θα είμαι πίσω. Να πω στη Vage να κάνει πρώτη το ντου αν δεν προλάβουμε. Άντε να δούμε τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα!
Μάρ 17 2011 15:00
Jorg → Kai
Θα το έκανα αλλά, εκτός από το 4.30 με 6.30 μάθημα που έχω σήμερα, μου έβαλε ο φυσικός 7 με 9, οπότε μόνο μετά αν μπορέσω.
Έχω απορία πάντως να δω τι θα κάνουν οι άλλοι. Θα συνεχίσουν το ίδιο βιολί, θα γράψουν κάτι παραπάνω ή δεν θα πατήσουν στο thread; :hahaha:
Μάρ 17 2011 14:23
Kai → Jorg
My dear partner in crime, όταν με το καλό βγει το νέο chapter, ας ελπίσουμε σήμερα, αν έχεις όρεξη [s]σφύρα[/s] γράψε μια για να ξέρουμε ότι ξεκινάει το έγκλημα :kill4u:
Μπορεί να είμαι για μάθημα εκείνη την ώρα, αλλά θα τιμήσω την πρόσκλησή μόλις επιστρέψω :hahaha:
Μάρ 17 2011 14:09
Jorg → Night Wizard Seal
[quote]Επίσης, κάτι άσχετο, ο Yasu στο Fuyu no Maboroshi, δεν είναι ΣΑΝ την Χρόμ από το KH;[/quote]
Χαχα ακριβώς! Αλλά επειδή είναι άντρας είπα να τον παρομοιάσω με τον Mukuro, όπως και ένα comment στο youtube. XD
Μάρ 16 2011 20:51
Jorg → Night Wizard Seal
Α ok then. Περιμένω για το πρόγραμμα...
btw σου έγραψα στο black hole, μόνο και μόνο για να ακουστεί η γνώμη μου. :P
Μάρ 16 2011 20:43
Night Wizard Seal → Jorg
Όταν μάθεις περισσότερα πές μου γιατί εγώ μένω Βόρεια προάστεια :P
Μάρ 16 2011 20:41
Jorg → Night Wizard Seal
Ω ναι! Σε ένα ντιβάνι "κάτι" hotel. XD
Ok. Αν είναι να κανονίσουμε καμιά συνάντηση και με τον Lethal Mike.
Μάρ 16 2011 20:39
Night Wizard Seal → Jorg
Επίσης, κάτι άσχετο, ο Yasu στο Fuyu no Maboroshi, δεν είναι ΣΑΝ την Χρόμ από το KH; :P
Μάρ 16 2011 20:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται