Community Status Updates
Night Wizard Seal → Jorg
Εε δεν ακούω μόνο Buck-Tick. Ακούω, Versailles, Janne Da Arc, Acid Black Cherry, D, Onmyouza, SID, MUCC, Malice Mizer, Inugami Circus Dan, Kagrra και πολλές άλλες μπάντες, άγνωστες και μη (Gazette, Rentrer en Soi, Amadeus...) etc etc etc.
Τώρα μου κατέβηκαν αυτά... Ξεχνώ αρκετά.
Apr 05 2011 20:30
Jorg → Night Wizard Seal
Α καλά τότε. XD
Εγώ πρώτο τετράμηνο 18 φυσική και μαθηματικά και 16 Τεχνολογία. Φυσική του είχα γράψει 17,5 δεν συμμετείχα και πολύ στο μάθημα άρα οκ. Μαθηματικά με αδίκησε πιστεύω. Του έγραψα 18,2 του συμμετείχα κιόλας. Τεχνολογία ας μη σχολιάσω. :hihi2:
Το θέμα με την φυσική είναι ότι στα ιδιαίτερα έχουμε σταματήσει της β λυκείου από τον Νοέμβρη και είμαστε στην γ (μιας και της β είναι εντελώς άχρηστα). Τα έχω ρίξει στον κόκορα στο σχολείο, οπότε πρέπει να ανοίξω και λίγο βιβλίο, να πάρω κανέναν βαθμό. XD
Πάντως μπράβο για τους βαθμούς και ακόμα πιο πολύ που τους πήρες χωρίς βοήθεια.
Also, για να αλλάξω λίγο το θέμα, οι Janne da arc είναι οι μόνοι που μου αρέσουν όλα τους τα τραγούδια. Εσύ πια άλλα συγκροτήματα ακούς (εκτός από buck-tick :P)
Apr 05 2011 20:05
Night Wizard Seal → Jorg
Σιγά ρε συ. Εξετάσεις ρουτίνας. Διατροφικές και τέτοιες μακακίες :P
Το σχολείο πάει εξαιρετικά. Παρασκευή φεύγουμε για Λευκάδα, μετά κλείνουμε για Πάσχα και είμαστε μεσα στην τρελή χαρά. Η κατεύθυνση πάει εξαιρετικά και σε βαθμούς και χωρίς το φροντηστήριο έχω κάνει τρομερή πρόοδο.
Στο πρώτο τετράμηνο έβγαλα 18,5 και κατεύθυνση Αρχαία 18, Λατινικά 20 και Αρχές Φιλοσοφίας 20. [SIZE=1]Στο δεύτερο πιστεύω ότι θα γίνει και το 18 στα Αρχαία 20 :P.
[SIZE=2]Εσύ; :hihi2:[/SIZE]
[/SIZE]
Apr 05 2011 19:54
Jorg → Night Wizard Seal
A ok then. Sorry αν φάνηκα αδιάκριτος.
Το σχολείο πως πάει; *έχει όρεξη για κουβέντα XD*
Apr 05 2011 19:46
Night Wizard Seal → Jorg
Ιατρικοί λόγοι. Θα χρειαστεί να κάνω μια εξέταση και το αλκοόλ δεν συνιστάται :P
Apr 05 2011 19:42
Jorg → Night Wizard Seal
Ναι ρε πλάκα έκανα. Από που και ως που όμως δεν σου επιτρέπεται;
Apr 05 2011 19:35
Night Wizard Seal → Jorg
No really, i am not allowed to drink alchool. Άσε που δεν μ'αρέσει καθόλου. :P
Thank you, thank you ^_^
Apr 05 2011 19:21
Jorg → Night Wizard Seal
Έτσι έλεγαν και άλλα παιδιά. :P
Λευκάδα, ε; Καλό ταξίδι. ^^
Apr 05 2011 19:18
Night Wizard Seal → Jorg
Γι'αυτό εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δε βάζω αλκοόλ στο στόμα μου :P
Αυτήν την Παρασκευή ξεκινάμε για Λευκάδα(4ήμερη). ^_^
Apr 03 2011 23:31
Jorg → Night Wizard Seal
Εεε, δεν φταίω εγώ που μας πήγαν τότε. Πάντως όντως γινόταν της κακομοίρας και δεν ήταν απόγευμα.
Βασικά κάποιες στιγμές που μου έμειναν. Είχαμε πάει την Παρασκευή σε μια ταβέρνα-like με ζωντανή μουσική. Είχε πάει 12 και οπότε καταλαβαίνεις. Πρωταπριλιά! Δύο φίλοι μας μας είπαν ότι η καθαρίστρια βρήκε ένα από τα ποτά που είχαμε κρύψει στον κάδο, το είπε στους καθηγητές και αυτοί είπαν ότι μια μέρα αποβολή την βάγαμε σίγουρα. Βάλαν και στο κόλπο μια καθηγήτρια. Είχαμε χεστεί όλοι μας. Ο ένας προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει μια λύση, ο άλλος ήταν έτοιμος να κλάψει και εγώ ενώ είχα αγχωθεί δεν το έδειχνα και έκανα βόλτες μες στην ταβέρνα σκεφτώντας άσχετα θέματα.
Λέω μια στιγμή εγώ είναι πρωταπριλιά, φαντάσου να μας κάνουν καμιά πλάκα. Μετά από λίγο πάμε με έναν φίλο μου έξω και μου λέει ότι πρέπει να μας κάνουν πλάκα για διάφορους λόγους.
Το σχέδιο τους είχε πολλές τρύπες.
Πρώτον είπε ότι θα φάμε αποβολή όπως τον Π. που τον είχα πιάσει και αυτόν με ποτά. Το θέμα είναι ότι δεν τους έδωσαν αποβολή, αλλά μόνο του τα κατάσχεσαν.
Δεύτερον λέω στο ένα παιδί "Α ναι! Επίσης καλή πρωταπριλία ρε!" και άρχισε να σχηματίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα άλλο παιδί πήγε να στείλει στον πατέρα του, του είπαν ότι είναι πλάκα και άρχισε να γελάει κ.α.
Εκείνο το βράδυ, οι καθηγητές μας είπαν να πιούμε όσο θέλουμε και τα 3/4 των μαθητών, μη σου πω και περισσότερο, έγιναν τύφλα. Ακόμα και παιδιά που ούτε καν θα φανταζόσουν ότι θα έπιναν. Εμείς βέβαια είχαμε γίνει τύφλα στο πλοίο οπότε δεν μπορουσαμε να πιούμε, και συγκεκριμένα εγώ και ένας άλλος φίλος μου, μόνο στο πλοίο του ερχομού ήπιαμε.
Πάντως είχε άπειρη φάση να βλέπεις καθηγητές και μαθητές τύφλα. XD
Επίσης την πρώτη μέρα κλείσαμε πάνω από 12ωρο χωρίς φαΐ.
Ναι ρε ήταν πολύ ωραία και πραγματικά στεναχωριέμαι που γύρισα γιατί ξέρω τι με περιμένει (διάβασμα, διάβασμα και διάβασμα). Υπήρχαν βέβαια και οι κακές στιγμές στην εκδρομή, αλλά γενικά περάσμαε πολύ ωραία. Εσείς θα πάτε καμιά εκδρομή;
Apr 03 2011 23:25
Night Wizard Seal → Jorg
Πες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι. Εγώ ούτως ή άλλως δε θίγομαι, Αθηναίος δεν είμαι, οπότε κανένα πρόβλημα :P. Το Σάββατο κατα τις 9 πέρασα από το Mall εγώ δυστυχώς.
Επίσης, είναι η χειρότερη μέρα και ώρα, Σάββατο απόγευμα να πας στο Mall. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Πουθενά και για κανένα λόγο :P
Σαν εκδρομή σ'άρεσε γενικά;
Apr 03 2011 22:51
Jorg → Night Wizard Seal
Μια χαρα ρε μαν. Πρέπει να ήταν αυτό στο Μαρούσι, δίπλα στο οάκα. Τώρα δεν ξέρω και την Αθήνα, αλλά ούτως ή άλλως εγώ μόνο αυτό ήξερα.
Δεν ξέρω, πρέπει να μου φάνηκε υπερβολικά μεγάλη πόλη η Αθήνα. Και όχι μόνο σε μέγεθος.
Όλοι οι άνθρωποί εκεί ήταν τρελοί, με το συμπάθειο κίολας. :P
Και στο mall που πήγαμε, από το "Που θα πάμε να φάμε" καταντήσαμε να λέμε "που θα βρούμε να φάμε". Ούτε για καφέ δεν βρήσκαμε.
Τώρα βασικά δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Γίνε πιο συγκεκριμένος να ξέρω από που να αρχίσω. XD
Apr 03 2011 22:47
Night Wizard Seal → Jorg
Πώς τα πέρασες ρε μεγάλε στην Αθήνα; Για πε, για πε. Σε πιο Mall πήγατε τελικά;
Apr 03 2011 21:07
Kai → Jorg
Seriously, πολύ παρέα με τον Oda κάνεις. Και σου είπα, κόψε τις βόλτες με το ιδιωτικό jet στην Ιαπωνία, δεν ακούς! Δηλαδή σε επηρεάζει τόσο πολύ που λες τρελά πράγματα, άκκου εκεί, ολόκληρη μάχη και να μη βάλεις τα ιδιωτικά σου μαχητικά jet να πυρπολήσουν τα καράβια του εχθρού για να τελειώνεις μια ώρα νωρίτερα. Πολύ πατροπαράδοτο σε έκανε, δε σε γνώρισα έτσι :if: Πού είναι εκείνες οι μέρες, που ανέβαινες αγέρωχος στο Gundam σου και οδηγούσες τον στόλο σου νικηφόρα προς τον εχθρό και όταν ερχόταν η ώρα για μάχη κοίταζες στα μάτια τον εχθρό και έβγαζες το dying will σου και προστάτευες τους nakama σου :nanteee: ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥ;
Mar 29 2011 21:52
Jorg → Kai
Χρειάζεται ολόκληρη στρατηγική αγαπητή μου, την οποία πραγματοποιούσα από [s]τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου[/s] την Δευτέρα.
Μάζεψα nakama με τους οποίους, μετά από [s]έτη[/s] μια μέρα εκπαίδευσης, αποκτήσαμε super δυνάμεις. Έχουμε πληροφορίες ότι ο καπετάνιος έχει μια ομάδα από elite assassins, οι οποίοι, όλως τυχαίως, είναι ακριβώς όσοι οι nakama μου.
Η εξέλιξη της μάχης είναι αβέβαιη.
[spoiler]Maybe not. Ο gunner μου θα νικήσει τον gunner τους, ο ξιφομάχος θα νικήσει τον ξιφομάχο τους, το κορίτσι της ομάδας μου θα νικήσει το κορίτσι της ομάδας τους κ.ο.κ. Στη συνέχεια θα συναντηθώ face to face με τον καπετάνιο, ο οποίος παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο σκοτείνο και οδεινηρό παρελθόν μου. Οι σκοτείνες προθέσεις του για την κατάκτηση του θαλασσόκοσμου αποκαλύπτονται (παραδόξως, από τον ίδιο) και ακολουθεί ανάλυση των μυστικών ultra special awesome super δυνάμεων του. Όσο κατώτερες και να φαίνονται οι δικές μου, τελικά είναι πολύ ανώτερες από τις δικές του και μετά από μια μάχη 274913837 επεισοδίων καταφέρνω να νικήσω. Πέφτω λιπόθυμος και το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι είμαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι με όλους τους nakama μου πάνω από το κεφάλι μου να με ρωτάνε αν είμαι καλά. Προσπαθώ να σηκωθώ, αλλά καθώς το κάνω συνειδητοποιώ ότι πονάω (στα πλευρά)....
Θα έλεγα και άλλα, αλλά αρκετά σε κούρασα. XD[/spoiler]
Μη δίνεις σημασία. Το excitement της εκδρομής. :hahaha:
Mar 29 2011 21:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed