Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Για το λεωφορείο, ισχύει το ίδιο :P Όταν εννοώ σπιτάκια, εννοώ κάτι σαν σουίτες που ήταν ανά πέντε ενωμένες. Μόλις άνοιγες την πόρτα έβγαινες έξω στη φύση :P.
Apr 12 2011 14:41
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Λολ, ναι για το λεπτομερή ανάλυση. XD Όταν εννοείς σε σπιτάκια, τι εννοείς; [quote]Να φανταστείς στην τελευταία διανυκτέρευση κοιμήθηκα στο δωμάτιο της κολλητής μου[/quote] Ώπα!!! :hahaha: Και εγώ τώρα μια εβδομάδα έχει περάσει από την εκδρομή και πραγματικά μου λείπει! [quote]Ο κολλητός μου είχε πάρει μια πιπίλα από τη μικρή του αδερφή και σκόπευε να μου τη βάλει στον ύπνο και να ξυπνήσω με αυτήν στο στόμα[/quote] Το ίδιο έκανε ένας φίλος μου, αλλά με προφυλακτικό. XD Τελικά όλοι βρεθήκαμε με ένα προφυλακτικό στη μούρη (το ίδιο) εκτός από ένα παιδί που πρόλαβε να ξυπνήσει. Also είχε πολύ φάση η στάση με την οποία κοιμόμασταν στα λεωφορεία. Σου λέω πολύ γέλιο. Δύο φίλοι με κοιμόταν με τα κεφάλια τους στριμμένα στον άλλον, σαν ζευγαράκι ενώ ένας άλλος με το κεφάλι τέρμα πίσω και το στόμα ορθάνοιχτο. XD
Apr 11 2011 22:32
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

*Ξεκινάει με το νούμερο 3* Πριν λίγο γύρισα. Έκανα ένα μπανάκι και κάθομαι για λίγο στο pc. :P Περάσαμε πολύ ωραία. Η εκδρομή έληξε αισίως. Οι συνοδοί ήταν πολύ καλοί και μαζί μας και γενικά με την όλη ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Ανεχτικοί και με χιούμορ. Το ξενοδοχείο ήταν 5άστερο,μέναμε σε σπιτάκια, οπότε ήταν πανεύκολη η μετακίνηση τα βράδια και επίσης ήμασταν 2 βήματα πριν από τη θάλασσα. Να φανταστείς στην τελευταία διανυκτέρευση κοιμήθηκα στο δωμάτιο της κολλητής μου :P(Πριν κοιμηθούμε βρήκαμε και μια πεθαμένη σαυρίτσα στα σκεπάσματα :hahaha:Ή θέα ήταν εξαιρετική, τα μέρη που επισκευτήκαμε ήταν πολύ όμορφα και το φαγητό(ειδικά έξω) ήταν πολύ νόστιμο. Παράπονο δεν έχω, μια χαρά πέρασα. Κολυμπήσαμε και στη πισίνα και γλεντήσαμε και κοιμήθηκα μόνο 10 ώρες συνολικά και και και... Τέλος, είχαμε άπειρες σκηνές γέλιου, ιδίως με τα φιλαράκια μας. Ο κολλητός μου είχε πάρει μια πιπίλα από τη μικρή του αδερφή και σκόπευε να μου τη βάλει στον ύπνο και να ξυπνήσω με αυτήν στο στόμα. Στο τέλος κατέληξε αυτός με την πιπίλα στο στόμα και με μια πολύ αστεία φωτογραφία στα χέρια(όχι από μένα, από την ευγενική χορηγία του δίδυμου και του άλλου φίλου μου :P. Τότε που το έκαναν εγώ κοιμόμουν). Και διάφορα άλλα ωραία. ΥΓ. Εννοείς "[I]λεπτομερή ανάλυση[/I]" :P:P:P
Apr 11 2011 21:32
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Ok μόλις γυρίσεις από την εκδρομή. 1. Ξεκουράσου 2. Κάνε catch-up τα ongoing anime/manga 3. Δώσε λεπτομερής ανάληση για το πως πέρασες στον Jorg. XD
Apr 10 2011 13:05
Photo

didimakia → Jorg

Βεεεεβαια! Το δικο σου ειναι επισης πουλ ωραιο. Ειδικα η sig ^^
Apr 09 2011 20:20
Photo

Jorg → didimakia

Your new set is so awesome!!! Ao no Exorcist?
Apr 09 2011 17:54
Photo

Jorg → Kai

Βαριέμαι τώρα να το βάζω. XD Μην ανυσηχείς όμως! Μόλις το κάνω, θα σε ειδοποιήσω πάραυτα! Ήταν το rage που κοίτεται μέσα μου, όχι εγώ. Παρόλες τις προσπάθεις να το συγκρατήσω, δεν τα κατάφερα, και τελικά έγινε released. :hahaha:
Apr 09 2011 16:41
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Καημένε, το καλό που σε θέλω να προλάβω να βαθμολογήσω. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά και ή είσαι από κάτω στην ίδια σελίδα ή πηγαίνεις και τα ποστάρεις τα σετ σου χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Παίζει να σε έχω βαθμολογήσει το πολύ μία φορά, πάντα με προλαβαίνουν. :hahaha: Ε, μα. Και τελικά ο στόχος σου δεν κράτησε παραπάνω από 5', να μην πω λιγότερα. Και μάλιστα τι συζητήσεις ε; Το thread για το ποια είναι υπερεκτιμημένα anime, άλλαξε σε 'Αν είναι υπερκτιμημένα τα OP, Bleach, Naruto'. Nice, γιατί ποτέ δεν ξαναείδαμε τέτοια συζήτηση, κάποιοι έπρεπε να μας ανοίξουν το θέμα.
Apr 09 2011 15:13
Photo

Jorg → Kai

Θα κάνω κάποιες αλλαγές πρώτα, γιατί δεν μου πολυαρέσει και μετά θα το βάλλω. :hahaha: Δεν την παλεύω, το ξέρω. Δεν φταίω εγώ, τα post με προκαλούν. XD
Apr 09 2011 10:08
Photo

Kai → Jorg

Και πού θα μου πάει, θα το προλάβω το set όταν θα μπει στο rate. Ρε αθεόφοβε, το γράφεις και μετά από λίγο Total Posts 667 xD
Apr 08 2011 23:55
Photo

Jorg → Kai

Thankies. ^^ Σκέφτομαι να το κρατήσω λίγο καιρό, αν και δε το βλέπω (για τα posts μιλάω XD).
Apr 08 2011 23:51
Photo

Kai → Jorg

Naaaaaisu!! Και με γεια! Lol, για τα 666 posts!
Apr 08 2011 23:50
Photo

Jorg → Kai

Done! Την υπογραφή όπως πάντα ξεκολώνομαι να την κάνω (πιάστηκε το χέρι να βγάλω τόση ώρα το άσπρο bg) και πάντα μου βγαίνει μάπα. Έκανα και μια βλακεία με τις κουκίδες... Τεσπά.
Apr 08 2011 23:40
Photo

Jorg

[s]666 posts f*cking yeah![/s] Ναι....
Apr 08 2011 23:33
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Άντε, έτσι bravo. Πάντως ν' αρέσει που έπρεπε να δεις αυτό για να σιγουρευτείς ότι δεν πάω καλά, I failed me. Χμμμ, μου άρεσε αυτό με τα γράμματα απο δίπλα πολύ και τους κύκλους, αλλά θα προτιμούσα να το δω σε αποχρώσεις άσπρου-μάυρου. Give it a try, νομίζω θα είναι πιο στρωτό το αποτέλεσμα.
Apr 08 2011 23:23