Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Jorg → Kai
Με συγχωρείς Kai που σε πρόσβαλα. :hahaha: Σου υπόσχομαι, δεν θα επαναληφθεί.
Και τώρα θέλω γνώμη.
[spoiler][IMG]http://i920.photobucket.com/albums/ad42/Gyoru/sket_dance_banner.png[/IMG][/spoiler]
Να την αφήσω έτσι τη sig ή να βγάλω το χρωματιστό;
Απρ 08 2011 23:14
Wild Monkey → Jorg
Νομίζω πως σε συμπαθώ τελικά μικρέ Jorg. Άντε, λέω να σου μάθω καναδυο κόλπα με το Keyblade.
Απρ 08 2011 22:14
Kai → Jorg
:hahaha: Ε, όχι και δεν πάω καλά, μιλάς σε fanartard, όποιος φάκελος έχει κάτω από 100 εικόνες δεν είναι καν φάκελος. Δε θέλεις να δεις τι αποθηκεύω σε σειρές που τα fanarts είναι πολλά, πίστεψέ με. Yet, χαίρομαι που σου αρέσανε, από βδομάδα που θα κάνω update στα fanarts του Sket, μιας και έρχονται οι πολυπόθητες διακοπές, ό,τι άλλον φάκελο θες ζήτα, δεν έχω πρόβλημα να ανεβάζω.
Απρ 08 2011 19:34
Jorg → Kai
[quote=Kai]Σχεδόν τίποτα δεν έχει βέβαια[/quote]
Οκ, μπορώ να πω, με σιγουριά πλέον, ότι δεν πας καλά! :hahaha:
Δεν ξέρω πια να πρωτοδιαλέξω! Thanks you so much!!! :)
Απρ 08 2011 19:05
Kai → Jorg
Πάντως τις έσβησα από το φάκελο καλού κακού. Παίζει να μην έπαιρνες και spoiler αλλά καλού κακου. Όχι τίποτα άλλο, σε βλέπω να κάνεις ήδη επίθεση στο manga μέσα στο Πάσχα
Εδώ και ο φάκελος. Σχεδόν τίποτα δεν έχει βέβαια, αλλά ίσως σε βολέψει καμία
[URL]http://www.mediafire.com/?mg7fdmkvrgldtcr[/URL]
Απρ 08 2011 18:55
Jorg → Kai
Κοίτα, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα spoilers. :hahaha: Thanks! ^^ Πάντως αν έχεις ασπρόμαυρη, θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Απρ 08 2011 13:23
Kai → Jorg
Dat, μπορώ να σου στείλω εικόνες το απόγευμα, αλλά να καθαρίσω τον φάκελο από τα spoilers πρώτα αν θες.
Όχι ότι έχω και πολλές
Απρ 08 2011 13:18
Jorg → Kai
Comeback succeed! Also, δεν βρίσκω κάνα καλό Switch avatar ρε γ@μώτο. Υπογραφή έχω βρει πάντως ωραία.
Απρ 08 2011 13:07
Kai → Jorg
:hahaha: Εγώ έγραφα σ' εσένα κι εσύσε μένα. Καλά κάνεις και κολλάς, έτσι σε θέλω. Do want new set και θέλω να το βαθμολογήσω. Δεν πα να παίξω και στην ίδια σελίδα!
Απρ 08 2011 12:49
Jorg → Kai
Όχι παίζουμε! :hahaha: Ο μόνος λόγος που δεν αρχίζω το manga είναι ότι περιμένουν και άλλα στη σειρά. Ετοιμάζω Set. XD (Ξέρω πολύ νωρίς, αλλά πορώθηκα)
Απρ 08 2011 12:46
Kai → Jorg
:if: I'm moved to the extreme. Έγινες και επισήμως Sket dance pal, you are da man.
Απρ 07 2011 23:34
Night Wizard Seal → Jorg
:P:P:P Πούλα με για το Gintama :P
Πρέπει κάποτε να το αρχίσω κι εγώ.[SIZE=1][SIZE=2]:hihi2:[/SIZE][/SIZE]
Απρ 05 2011 20:39
Jorg → Night Wizard Seal
Το ξέρω βρε. :P Συζήτηση να κάνουμε. XD
Καλά σε αφήνω γιατί βλέπω Gintama!
Απρ 05 2011 20:36

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται