Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Jorg → Kai
Μετά από άνιμε χαρακτήρα και ψωμί, τώρα βγαίνω και σε άνιμε! I rule. :8):
Δε θα αργήσω να γίνω και studio. So much waiting. :3
Μάι 23 2011 10:42
Kai → Jorg
:hahaha: Epic σαρδαμ της Zura χθες. "Ο Ao no Exorcist έγραψε στο στο Jorg!"
Πρέπει να σε πληροφορήσω πως έχεις γίνει anime και ο Rin το βλέπει ανελλειπώς.
Μάι 23 2011 10:32
Kai → Jorg
:hahaha: H πλάκα είναι πως ούτε και η ίδια τρελαίνεται για το συγκεκριμένο απ' ό,τι κατάλαβα.
:hot: Μα ναι, το θυμόοοοομουνα. Απλά σε τσέκαρα να δω αν κατέβηκε, αυτό ήταν. Ελπίζω το δικό σου plan to read να είναι πολύ καλύτερο από το δικό μου γιατί όσα μπαίνουν αραχνιάζουν για τα καλά μέχρι να μπούνε στο currently reading :kakaka:
E, ναι. Μα γιατί να γίνω high level όταν υπάρχουν άλλοι γκαντέμιδες τριγύρω, είναι πιο διασκεδαστικό να τα ρίχνεις σε άλλους για την γκαντεμιά σου. :kakaka:
Μάι 22 2011 08:26
Jorg → Kai
Πες της "Μείνε εσύ με το Are you Alice και άσε εμένα να απολάμβανω το Pandora Hearts μου" :hahaha:
Τώρα που είπες για updates, το noragami ακόμα να κάνει. XD
Μα το Afterschool charisma είναι ήδη στο plan-to-read list. Εσύ μου το είχες προτείνει και σου είχα πει ότι κατέβαινε (τώρα προφανώς έχει κατεβεί :hahaha:).
Ναι χρειάζεσαι αρκετό practice ακόμα. Αλλά εσύ θες να μείνεις low level, ε; Οπότε άκυρο. XD
Μάι 21 2011 23:45
Kai → Jorg
[QUOTE]Mα τον μεγάλο Bread[/QUOTE] :hahaha:
Ναι-ναι, αυτό ακριβώς. Και όχι τίποτα άλλο, δεν μπορούσα να την ψήσω να διαβάσει το manga, σκεφτόταν να δει το anime, αλλά αν δει το anime μετά δε θα μπορώ να σχολιάσω αυτά που δεν καλύπτει. Oh, teh drama δηλαδή "Διάβασέ το-διαβασέ το-είναι έτσι είναι αλλιώς κι εγώ δεν το περίμενα" - πολύ σάλιο. Στο τέλος φτάσαμε σε συμφωνία δηλαδή. Ευτυχώς που το άλλο δεν είχε πολλά chapters και δεν κάνει και συχνά updates απ' όσο κατάλαβα.
Την ψήνω και για Afterschool Charisma - Ω! Μα τυχαία το ανέφερα! Θα το βάλλεις στα plan to read είπες, ε; Χαίρομαι.
[QUOTE]
me ψήθηκε
[/QUOTE] :hahaha: 2/2
1/3? Nice, είμαι low level γκαντέμο, δεν χρειάζεται ν' ανησυχώ πλέον, θα κοιμηθώ με τη συνείδησή μου ήσυχη το βράδυ.
Μάι 21 2011 19:32
Jorg → Kai
Και όχι μόνο. :P
Ναι και εγώ έχω πάθει σοκ με τους συνειρμούς μου. Το ήξερα ότι τα σπάω, αλλά όχι και τόσο πολύ. Αρχίζω να ανησυχώ για τους υπόλοιπους γύρω μου. :hero:
Μια χαρά κάνεις που τα λες. Απλά μην περιμένεις ανταπόκριση. :P [size=1]πλακίτσα[/size]
Δηλαδή η αδερφή σου είχε διαβάσει το Are you Alice και όχι το Pandora Hearts!? Μα τον μεγάλο Bread!
Όντως πολύ ωραίο το Rurouni Kenshin είδικα τώρα που άρχισε να σοβαρεύει (48 chapter είμαι τώρα). Καλά εγώ όπου ακούσω καλή κριτική και ωραία υπόθεση πηγαίνω. XD Το σχέδιο του είναι όντως γαμάτο και αφού έχει να κάνει και με samurai, me ψήθηκε.
Also
[spoiler]:hahaha:
Δεν το έβαλα σε όλο το ποστ και δεν μπορούσα να μην το κάνω.[/spoiler]
Α και εντάξει με το μάθημα, δεν με έπιασε αδιάβαστο. Και ούτε θα κατεβώ, οπότε 1 στα 3.
Εντάξει, δεν είναι τίποτα το ανησυχιτικό. Θα σου περάσει. :hahaha: [size=1]Ω για δες, τελικά το έβαλα.[/size]
Μάι 21 2011 19:19
Kai → Jorg
:tensai: Φυσικά και είχε αξία. Νομίζω πως ο Σπιρτούλης θα ήταν πολύ περήφανος για εμένα.
Αυτοί είναι συνυρμοί! Αλλά πλάκα-πλάκα γιατί καλύτερα έτσι μιας και έτσι παίρνεις ευκολότερα απόφαση να αρχίσεις κάτι από το να το βάλεις μαζί με άλλους τόσους τίτλους στο "plan to read" να χαίρεται απλά που μπήκε για χρόνια.
Μιλώντας για τίτλους με παρόμοια θεματολογία και μιας και το θυμήθηκα. Πρόσφατα διάβασα το "Are you Alice?", [I]συμφωνία με την αδερφή μου να διαβάσει εκείνη το Pandora Hearts και να διαβάσω εγώ αυτό βλέπεις[/I]. Βασικά, πέρα από το κοινό concept, καλύτερα να ξαναδιάβαζα το Pandora Hearts από την αρχή. Δύσκολα έσωζε κάποια πράγματα, ενδιαφέρον δεν ήταν και πολύ, οι περισσότεροι χαρακτήρες δεν λένε και πολλά και το σχέδιο ενώ δεν είναι άσχημο για κάποιον λόγο με εκνεύριζε υπερβολικά. Η πλάκα είναι ότι το άρχισα με τις καλύτερες διαθέσεις, δεν ξέρω αν φταίει αυτό. And here I am, ακόμα και μετά από τόσες μέρες και παρότι έχει βγάλει μόνο 17, αν θυμάμαι καλά, chapters ως τώρα, έχοντας μια βαθιά επιθυμία να το θάψω. Τι με νοιάζει θα μου πεις; :hahaha:
Συγκριτικά μιλώντας πάντα μεταξύ των δύο ήταν μάπα και ήθελα να πω τον πόνο μου. :unlucky:
Επίσης πολύ καλό το Rurouni Kenshin, πολύ καλύτερο από το anime του προφανώς. Μου μένουν 3 volumes για να το τελειώσω και μπορώ να πω ότι θα μου λείψει όταν τελικά γίνει. Για το Vagabond έχω ακούσει πολλά λόγια, αλλά από κάτι εξώφυλλα που έχω δει πρέπει να έχει πολύ γαμάτο σχέδιο.
Μάι 21 2011 15:30
Jorg → Kai
:hahaha: Σε λίγη ώρα έχω μάθημα, οπότε κάτσε να δούμε.
Εννοείτε. XD Από τα "Πότε θα βγει το επόμενο;, Ωραίο επεισόδιο/chapter, Πολύ cool ο τάδε" είχε κάποια αξία. XD
[quote]χεχεχε και κακακα.[/quote]
:hahaha:
3 μέσα σε μια μέρα. Και σε τέτοια φάση:
Διάβαζα Rurouni Kenshin και λέει κάπου "μπλα μπλα Rurouni μπλα μπλα".
TL note: Rurouni=Vagabond.
Α ναι ήθελα και το Vagabond να διαβάσω. *goes to download*
:hihi2:
Μάι 21 2011 12:11
Kai → Jorg
:hahaha: Ε, όχι. Δηλαδή, θα μου βγει το όνομα στο τέλος, ήδη άρχισε!
:tensai: Ναι, το δικό μου ήταν pointless με στυλ!
:hahaha: Το Anime.gr είναι το καλύτερο μέρος για να κάνεις τον ξερόλα, so me likes. Επίσης κατά βάθος το ευχαριστιέμαι πολύ, χεχεχε και κακακα.
Καλά, θα μου έκανε εντύπωση αν μου έλεγες το αντίθετο. :hahaha: Πόσα πρόσθεσες πάλι;
Μάι 21 2011 11:06
Jorg → Kai
:hahaha: [size=1](για να μην ξεχνιόμαστε)[/size]
Ρε δεν παίζει! Με πέρνει το πρωί ο φίλος μου τηλέφωνο, ενώ κοιμόμουν, και μου λέει ότι δεν μπορεί να κατεβεί σήμερα! XD
Δεν ξέρω αν θα κατεβώ, αλλά όπως και να' χει... two more to go! XD
Ε ναι ρε, αν δεν κάνεις και λίγο χαβαλέ πως θα αντέξεις εδώ μέσα. Θα νιώθεις αποξενωμένος. Τουλάχιστον το δικό σου ποστ ήταν αστείο, δεν ήταν εντελώς ponintless όπως τα περισσότερα εδώ.
Καλά εμένα όλο και αυξάνεται η manga-want-to-read list μου. Δόξα το Θεό, θα έχω κάτι να ασχολούμαι για πολύυυυυυυυ καιρό. XD
Μάι 21 2011 10:46
Kai → Jorg
:hahaha: Δεν μπορείς να πεις, ρώτησα και νταν στη μέρα χωρίς να κοιτάξω πρώτα, από 21 σε 21. Μακάρι. Είχα βρει πολλά μαζεμένα και τώρα μου κακοφαίνεται βλέπεις.
Α, ωραία, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να αποιδειχθεί ότι φέρνω γρουσουζιά, nice.
Αυτό το forum ΔΕ σε εμπνέει να κάνεις μόνο σοβαρά posts από τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι ισχύει πως In Rome, do as the Romans do to have more fun.
Μάι 21 2011 00:18
Jorg → Kai
Ε... δεν γίνεται μόνο σοβαρά posts. XD
Ναι σώθηκες τώρα. :hahaha: Στο mangareader είχε στις 21 τελευταίο update (Πέμπτη) οπότε να περιμένεις αναλόγως (μπορεί να μεταφραστεί [s]αύριο[/s] σήμερα, μπορεί και μέχρι την επόμενη Πέμπτη). :P
Έχω στις 2 μάθημα (υποτείθεται πρέπει να πάω διαβασμένος) και μετά λογικά θα κατεβώ κέντρο.
Τώρα, αμα με πιάσει αδιάβαστος ο καθηγητής, αμά δεν μπορούν να κατεβούν οι φίλοι μου ή άμα γίνει κάτι κακό κατά τη διάρκεια της βόλτας, θα δείξει. :hahaha:
Μάι 21 2011 00:06
Kai → Jorg
:unlucky: Μιας κι εσύ ξέρεις, με την ευκαιρία, το Pandora Hearts περίπου ποια μέρα του μήνα βγάζει chapter;
Και για να μην ξεχνιόμαστε :hahaha: (<-) το προηγούμενο vm στάλθηκε στις 00:00 ΧD ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που σου "μίλησε" το Σάββατο, αν είναι γκαντέμικη η μέρα, δε θα φταίω εγώ :kakaka:
Μάι 20 2011 23:56
Kai → Jorg
Thanks :hahaha: αν εξαιρέσουμε ότι το heart θα έπρεπε να είναι heart's αλλά έχασα το αρχείο του photoshop και θα χρειαστούν αλχημείες για την διόρθωση.
Όσο για το post, καταλαβαίνω ότι η persona μου πρέπει να είναι πολύ σπαστικιά, but I had to do it! XD
Μάι 20 2011 23:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται