Community Status Updates
Kai → Jorg
Χαχαχα. το περίμενα.
Κοίτα, πλέον επειδή πάντα έρχεται και ανακοινώνει κάποιος ότι βγήκε το chapter δεν μπαίνω στο κόπο ν κοιτάξω. Αφού το κάνουν που το κάνουν έχουν γίνει πλέον το rss μου. Περίμενα ότι αυτός θα ήταν ο λόγος though, οπότε αυτή τη βδομάδα, αν βγει Πέμπτη όπως έβγενε πρώτα γιατί τώρα μας το καθστερούν, κοίτα να γράψεις. Αν δεν γράψεις εσύ δεν γράφω κι εγώ, βαριέμαι :hahaha:
Do more, τώρα που έγινε η αρχή θα πέσει περισσότερο brainwashing.
May 25 2011 10:24
Jorg → Kai
Ναι εννοείτε. Ο Trollzaya έπρεπε εδώ και καιρό να γίνει internet meme. Σε λίγα χρόνια θα αναγνωριστεί η αξία του.
Ναι, δεν ξέρω. Μου έριξαν την διάθεση τα one line comments, μάλλον. Πρέπει να το προλαβαίνουμε από νωρίς το thread μου φαίνεται. Τη στιγμή που βγαίνει το καινούριο chapter, να το διαβάζουμε γρήγορα-γρήγορα και να πάμε αμέσως να απλώσουμε τα σεντόνια μας, ενώ όλη την υπόλοιπη εβδομάδα να κάνουμε εξάσκηση στη γρήγορη πληκτρολόγηση. :hahaha:
Also mission accomplished. Ελπίζω να έχει θετικά αποτελέσματα. :P
May 25 2011 10:19
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Διάβασε Reborn, διάβασε Reborn, διάβασε Reborn etc etc... /mind-control mode
Όλα αυτά που είπε η Kai. Και σου μιλάει Mukuro fan, that is. Έχεις να δεις κάτι επικές σκηνές και ατάκες από Mukuro... μη σου λέω. Και άφησε την Kai με τον Gokudera της.
May 25 2011 10:14
Kai → Jorg
H πιο epic σκηνή στο original είναι εκεί που κλείνει το ματάκι. Παρόλα αυτά ο Izaya πήρε το trolling και το παρουσίασε ως τρόπο ζωής οπότε του άξιζε το ανάλογο βίντεο.
:hahaha: Μια χαρά οι stalking abilities αλλά στο thread δεν έγραψες αυτή τη βδομάδα. Όχι ότι με χάλασε, βαριόμουν κι εγώ να σχολιάσω.
May 25 2011 09:44
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Wow ho ho! Όντως, δεν αποτυχαίνουν ποτέ! Δεν πρόλαβα να το πω στην Kai! xD Αλλά καταλαβαίνω :D Και ναι, η Kai το κατάφερε μετά από πολύ ψήσιμο και υπομονή και μπορώ να πω πως χαίρομαι που το κατάφερε!
xD Έτσι, σεντόνια, σεντόνια, κανένα spoiler αφού έτσι θα ναι! [S]Εδώ εγώ κάνω συζητήσης μόνη μου σε thread που δε γράφει κανείς, αυτό θα με σταματήσει?[/S] :kakaka:
May 24 2011 22:10
Jorg → LuluChan92
[QUOTE=LuluChan92;500397]Ο βιαστής θα βίωνε ένα gang rape για παράδειγμα.[/QUOTE]
That made me lol. :hahaha:
May 24 2011 22:03
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Τι βλέπω, άρχισες Reborn (my stalking abilities never fail :tensai:); Τα κατάφερε τελικά η Kai. :hahaha: Μόλις τελειώσεις (και το manga) σε περιμένουμε στο ανάλογο thread για [s]nerves breaking[/s] [s]πάπλωμα σεντονιών[/s] συζήτηση.
May 24 2011 21:33
Jorg → Kai
I know, too old, αλλά μην ξεχνάμε και τα original. :P
[url]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T3n0vBcW5fc[/url]
EDIT: Κάτι έχει πάθει και δεν μου εμφανίζει το youtube video όταν βάλω τον κωδικό. -.-
May 24 2011 21:26
Kai → Jorg
:hahaha: I know what you mean. Την πρώτη φορά είχε μπει τουλάχιστον 20 φορές στο repeat και κάθε φορά που το βλέπω χτυπάει πάντα και repeat. Trollzaya owns.
May 24 2011 18:35
Jorg → Kai
Ρε έχω κολλήσει με το βίντεο λέμε! Το βλέπω και το ξαναβλέπω συνέχεια! :hahaha:
Izaya ownage FTW λέμε!
May 24 2011 17:14
Jorg → Kai
:hahaha:
[img]http://3.bp.blogspot.com/_5UHIu-IPzAg/TQsRBXq8ACI/AAAAAAAAAAM/yC0_1L1P-Cc/s1600/Eminem+Not+Afraid.jpg[/img]
May 24 2011 15:32
Kai → Jorg
:hahaha: Absolute domination! Your profile is mine now. kufufu, lufufu, nufufufu και mufufufu, ka-ka-ka
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aaE9nkFpg_Y[/youtube]
May 24 2011 12:30
Jorg → Kai
:hahaha:
Jam Productions, ε; Me likes. Από τον τίτλο και μόνο θα κάνει πάταγο. Και η αλήθεια είναι ότι η άνιμε βιομηχανία χρειάζεται επιτέλους λίγα καλά άνιμε.... χμμμ... let me think about it.
May 23 2011 10:56
Kai → Jorg
Σε τίτλους: Ένα νέο αστέρι γεννιέται, ένα ταξίδι όνειρο, Jorg και ξερό bread κλπ κλπ
Jam Productions for your quality anime.
May 23 2011 10:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed