Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Jorg → Kai

Μα σοβαρά ρε συ, αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. I mean, εντάξει, ας δεχτούμε τα "ωραίο chapter", "cool Hibari" μπλα μπλα μπλα, αλλά ποστ της μιας λέξης (είχε και φατσούλα, μην τον αδικούμε); Πορώθηκα λέει... :hahaha:
Μάι 26 2011 19:10
Φωτογραφία

Kai → Jorg

[QUOTE]^Πρόσεχε μη σπάσεις κάνα δάχτυλο από το πολύ το γράψιμο.[/QUOTE] I lol'ed. Διακρίνω μια αγανάκτηση ή μου φαίνεται; :hahaha:
Μάι 26 2011 17:17
Φωτογραφία

Kai → Jorg

T~T Το έχω διαβάσει αυτό, θέλω κι άλλο. Τι μου το θύμισες; Ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω που βγαίνει κάθε μήνα. It's too soon for me και σε ζηλεύω.
Μάι 25 2011 18:40
Φωτογραφία

Jorg → Kai

[url=http://www.mangareader.net/pandora-hearts/61]Βγήκε καινούριο Pandora Hearts. :P[/url]
Μάι 25 2011 13:49
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Είμαι εκεί ακριβώς που ο μικρός ας πρωταγωνιστής βάζει τα γάντια κι έχει εμφανιστεί εδώ κι ένα volume o Mukuro...Δεν ήθελε πολύ, άμεσο convert σε Mukuro fangirl! Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες επειδή είναι απλώς badass! xD
Μάι 25 2011 11:48
Φωτογραφία

Kai → Jorg

Ναι, πάντα το καλοκαίρι πέφτουν τα πράγματα. Τα βάσανα του μαθητή. Κουράγιο. Oh, my, τότε το αναΐμ είναι δημιουργία μου; Θα ζητήσω copyrights. H ιστορία που κάνουμε είναι γενικά σπάσιμο. Ούτε εμείς είχαμε κάνει για Ιαπωνία. Φτάσαμε αλλά την είχαμε προσπεράσει επειδή δεν ήταν στην ύλη.
Μάι 25 2011 11:42
Φωτογραφία

Jorg → Fallen_Mpougatsa

Και όμως και εγώ το βρίσκω περιέργο που δεν σε έχω ρωτήσει ακόμα. Που το έχεις φτάσει το reborn? :P
Μάι 25 2011 11:36
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Άσε, τώρα θα αρχίσω και μαθήματα το καλοκαίρι, οπότε, λιγότερος ελεύθερος χρόνος. Τουλάχιστον η καλοκαιρινή season δεν φαίνεται και τόσο ενδιαφέρουσα. Ανάιμ (στο "α" ο τόνος. :P). XD Που το θημήθηκες. :hihi2: Στη τρίτη γυμνασίου, περίμενα να μπούμε στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο που έπερνε μέρος και η Ιαπωνία. Μπήκαμε στο κεφάλαιο, αλλά δεν προλάβουμε να πούμε για την Ιαπωνία. Περιττό να πω ότι όταν δίναμε ιστορία, καθόμουν και διάβαζα για την Ιαπωνία. :hahaha:
Μάι 25 2011 11:32
Φωτογραφία

Kai → Jorg

Oh, I know this kind of situation. Καλοκαιρινές διακοπές - no updates. Εκτός του ότι σκας ο μαραθώνιος μετά είναι ένα θέμα. Μέχρι να καταφέρεις να τα δεις όλα για να φτάσεις σ' αυτή την αίσθηση ότι και καλά κατάφερες κάτι όταν φτάνεις επιτέλους ξανά uptodate. Άλλωστε, πώς μπορείς να ζήσεις χωρίς τα αγαπημένα σου αναΐμ :hahaha: Διάβασε παιδί μου RuroKen, δεν φταις εσύ που δεν πέφτει Ιαπωνική ιστορία στις εξετάσεις. Θα βοηθούσε εν μέρη, [I]πολύ εν μέρη.[/I]
Μάι 25 2011 11:26
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Jorg

I'm coming, I'm coming; just save me a seat before I catch up to you ;)
Μάι 25 2011 11:26
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Θα ξεχάσω εγώ που το καλοκαίρι που ήμουνα πάτρα, κάθε δύο μέρες αν δεν είχα πρόσβαση σε internet να κατεβάσω τα ongoing anime και να διαβάσω τα ongoing manga, δεν μπορούσα. 3 μέρες άφησα που να μην έχω πρόσβαση σε internet και μόλις γύρισα σπίτι, έβλεπα κυριολεκτικά όλη την μέρα άνιμε και διάβαζα μάνγκα και να φτάσω τα ongoing. XD Ναι ρε, εντάξει, διαβάζω και αρκετά [s]chapter του ruroken[/s] μπορώ να πω. :hahaha: Σωστά! XD
Μάι 25 2011 11:16
Φωτογραφία

Jorg → Fallen_Mpougatsa

We are waiting for you... in the dark side. /proud of his abilities. Μωρέ μια χαρά είναι ο Gokudera, τον είχα και σετάκι παλιότερα. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ο Mukuro... :P
Μάι 25 2011 11:07
Φωτογραφία

Kai → Jorg

Μα φυσικά. Χρόνος για anime/manga πάντα υπάρχει. Το κάψιμο που μας δέρνει όλους δε λέγεται. Με είπε ο πατέρας μου να τον συνοδέψω κάπου εκτός Σαλονίκης για ένα θέμα και φυσικά δεν είχα πρόβλημα που θα έχανα το μάθημα αφού είχα το ελεύθερο και με υπογραφή αλλά ω, ναι η πρώτη μου ανησυχία ήταν ότι βγαίνει το SKET Dance τη συγκεκιρμένη μέρα και δε θα είμαι σπίτι να το δω. :hahaha: Oh well, my [s]pet[/s] sister will download it for me για να το δω μόλις επιστρέψω. Και κοίτα να διαβάσεις τίποτα [SIZE=1][I]chapters του RuroKen[/I], [/SIZE][SIZE=2]έχεις εξετάσεις δεν είναι σωστό να μένεις πίσω [SIZE=1][I]στα manga σου παρόλα αυτά[/I][/SIZE].[/SIZE] :hahaha: Γιατί, με έκοβες να έγραφα εκει μέσα διαφορετικά;
Μάι 25 2011 10:58
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Jorg

Κι εσύ τέκνον Jorg? Κι εσύ? Ώστε όλοι στράφηκαν εναντίον μου...? /mind control is starting to be effective. Χα χα, έτσι, έλα να γίνουμε πολλοί...! Αλλά γιατί καλέ κι ο Gokudera μια χαρά είναι ο άνθρωπος, σωστός, πιστός στον 10το, με τους δυναμίτες του...Ασχετο αν ο άλλος είναι πολύ καλύτερος, ο χο χο...
Μάι 25 2011 10:40
Φωτογραφία

Jorg → Kai

Εγώ κάθε μέρα που ανοίγω τον υπολογιστή, ανοίγω όλα τα links που έχω στο manga φάκελο και βλέπω αν υπάρχουν updates. Το θέμα είναι ότι τώρα δίνω και εξετάσεις, οπότε δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο... [size=1]οκ ψέματα λέω, το έχω λιώσει το ruroken XD[/size] Ωωω, μα τη τιμή... Θα δω τι θα κάνω. :hahaha:
Μάι 25 2011 10:34