Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Jorg → Hellraider
Τι θα δηλωσεις εννοουσα...XD τεσπα.
Πιο ενδιαφερον παντως πρεπει να ειναι το ιστορικο αρχαιολογικο. Μη σε επειρεασω κιολας απλα αποψη μου :P.
Μάρ 07 2010 19:49
Hellraider → Jorg
Ευχαριστώ,θα τη χρειαστώ!
Ακόμα τίποτα,αφού βγουν τα μόρια δηλώνεις.Αγγλική φιλολογία ή ιστορικό αρχαιολογικό με ενδιαφέρει.Μικρές διαφορές έχουνε στα μόρια και παίζει ρόλο τι θα γράψω αγγλικά για το αν θα το πιάσω το πρώτο.Πάντως σε όποιο και από τα δύο να περάσω θα είμαι κατευχαριστημένος!Καλό κουράγιο και στον αδερφό σου.Πες του ότι δεν είναι μόνος. :P
Μάρ 07 2010 18:58
Jorg → Hellraider
Ασ᾽ τα σε καταλαινω. Και ο αδερφος μου δινει πανελληνιες φετος και ριχνει το διαβασμα της ζωης του.
Αντε λιγος καιρος εμεινε ακομα...
Καλη επιτυχια παντως!
btw, τι εχεις δηλωσει;
Μάρ 07 2010 15:50
Hellraider → Jorg
Λογικό να μην το έχεις παρατηρήσει,δεν ποστάρω και τόσο συχνά πλέον.Πανελλήνιες βλέπεις.
Δυστυχώς το έχω onhold το hitman λόγο έλλειψης χρόνου.Άντε να έρθει το καλοκαιράκι να το συνεχίσω επιτέλους.
Μάρ 07 2010 13:04
Vagelio → Jorg
Hello, απλως ηθελα να που πως σημερα δημοσιευσα το fairy tail στο animeplanet ^^. Ελπιζω να μην το εχεις προσθεσει στην λιστα....
Φεβ 14 2010 21:17
Robin-Chwan → Jorg
Niiiice. Να το συνεχισεις παιδι μου, να το συνεχισεις το γρηγοροτερο (μιλαει η σοφη τωρα...)
Δεκ 19 2009 23:55
Jorg → Robin-Chwan
Στο photobucket πατησα fullmetal christmas και fullmetal christmas sig και μου τις εβγαλε. Οσο για το ft, μου εδωσες την αφορμη για να το συνεχισω.
Δεκ 19 2009 23:51
Robin-Chwan → Jorg
Εμενα ο fave μου ειναι ο Loki. Και πρεπει να το συνεχισεις το γρηγοροτερο γιατι το επομενο αρκ ειναι το αγαπημενο μου!!
Αληθεια τις θεϊκες εικονες στο σετακι σου που στο καλο τις βρηκες?
Δεκ 19 2009 22:13
Jorg → Robin-Chwan
ειμαι στο 67 (μολις τελειωσε η μαχη αναντιον το Phantom). Δυστυχως ειμαι πολυ πισω.
Ο αγαπημενος μου ειναι ο Gray. Απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα μου αρεσε κατι σε αυτον (παντως οχι η σπαστικη (για τα κοριτσια μαλλον οχι) συνηθεια του).
Εσενα ποιος ειναι ο αγαπημενος σου?
Δεκ 19 2009 22:05
Robin-Chwan → Jorg
Ναι ειναι οντως πολυ ωραιο (με πολυ lame τελος ομως...θελω κι αλλο.)
Στο FT που εχεις μεινει? Και ποιος ειναι ο αγαπημενος σου μεχρι τωρα?
Δεκ 19 2009 15:38
Jorg → Robin-Chwan
Αστα, το ξερω οτι εκανα βλακεια που αρχισα και αλλα. Τα χριστουγεννα θα με σωσουν πραγματικα. Αντε λιγες μερες εμειναν ακομα.
PS: Δεν ηξερα οτι εβλεπες Soul Eater. Ειναι στα αληθεια φοβερο. Αν βρω χρονο, θα ηθελα πολυ να του κανω ενα rewatch.
Δεκ 19 2009 15:13

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται