Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin-Chwan → Jorg

Ααα! Εσυ εχεις αφησει τα μισα που βλεπεις στη μεση. Κακως! (Μιλαει η σοφη....) Εγω τα εχω τελειωσει οσα εχω δει εκτος απ το Yu Yu Hakusho που βλεπω τωρα. Να τα τελειωσεις, καλο θα σου κανει!
Dec 18 2009 21:53
Photo

Jorg → Robin-Chwan

To dn είναι πρώτο στη λίστα μου για τις χριστουγενιατικες διακοπές. Επεισης θέλω να δω και τα υπόλοιπα επεισόδια του bleach (έχω σταματήσει στο 165 και θέλω να το συνεχισω. Γενικώς τα Χριστούγεννα έχει να πέσει πολύ ανιμε watching. Ασε που θέλω να τελειώσω και το manga του fairy tail.
Dec 18 2009 19:09
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Αμα δεν βλεπεις τιποτα αυτον τον καιρο σου λεω να αρχισεις πρωτα το DN (το Code Geass δυστυχως ουτε εγω το εχω δει αλλα ειναι στη λιστα). ΟΡ καλα θα κανεις και θα το δεις γιατι αν και εχει πολλα επς αξιζει πραγματικα (στην αρχη ειναι λιγο αδυναμο αλλα μετα δεν μπορεις να ξεκολλησεις). Και πολυ καλα θα κανεις και θα το αρχισεις καλοκαιρι γιατι με τον ογκο των επεισοδιων ειναι καπως δυσκολο να το αρχισεις μεσα στη μεση της (σχολικης) χρονιας. (Εγω το αρχισα στη μεση των εξαιτασεων και με το κολλημα που εφαγα παραλιγο να μην διαβασω καθολου σε μερικα μαθηματα (αλλα τα καταφερα μια χαρα)) Εγω βλεπω/διαβαζω: One Piece Fairy Tail Naruto Bleach FMA Death Note Soul Eater Let's Lagoon 20th Century Boys 21th Century Boys Yu Yu Hakusho Τωρα μπορει να ειναι κι αλλα και να μην τα θυμαμαι... PS: FT FTW!!! (Και το ΟΡ περισσοτερο αλλα αφου δεν το εχεις δει...)
Dec 18 2009 01:21
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Εκτος απο αυτα που βλεπεις στο About me, βλεπω gundam 00 2nd season και Letter Bee. Επεισης θελω να δω Death Note και Code Geass (οσο περιεργο και να φαινεται δεν τα εχω δει ακομα). Aν και δεν βλεπω one piece, θα ηθελα πολυ να το ξεκινησω (το καλοκαιρι το πιθανοτερο που θα εχω περισσοτερο χρονο) αλλα μονο που βλεπω τον αριθμο των επεισοδιων τρομοκρατουμε XD. Εσυ τι αλλα anime βλεπεις?
Dec 17 2009 22:03
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Ναι, το ΚΗ ειναι κι εμενα το αγαπημενο μου παιχνιδι (και προχτες νικησα και τον Sephiroth). Κι εγω πριν λιγο καιρο τελειωσα το FMA και μου αρεσε πολυ ο Ed και ο αλλος ο τυπος με το μουσακι και τα γυαλια που ποτε δεν θυμαμαι πως τον λενε... Τι αλλα anime βλεπεις?
Dec 17 2009 16:48
Photo

Jorg → Robin-Chwan

Oh Thanks. Το Kh ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι, και εχω φαει ενα μεγαλο κολλημα με το FMA τωρα τελευταια, ενω ηθελα και κατι στο πνευμα των εορτων. Και το δικο σου profile picture ειναι φοβερο.
Dec 17 2009 14:47
Photo

Robin-Chwan → Jorg

Προσκηνω το σετακι σου και το κολλημα σου με το ΚΗ!!:respect:
Dec 16 2009 23:12
Photo

Jorg → Sacrous

Οππ. Κι αλλος που του αρεσει το Code Breaker. Ειναι απο τα αγαπημενα μου manga.
Dec 05 2009 21:39
Photo

Jorg → Vagelio

Ναι σου λεω, εχω φαει μεγαλη πορωση. Καλα θα κανεις και θα τους ψαξεις, πιστευω οτι δεν θα απογοητευτεις. btw Thanks για το avatar.
Nov 26 2009 22:36
Photo

Vagelio → Jorg

ΟΜG! Τωρα καταλαβα τι κολλημα εχεις φαει τους uwerworld (πρεπει να τους ψαξω πιο βαθια) Το avatar σου ειναι για τα nosebleed:nbleed:
Nov 26 2009 13:41
Photo

Jorg → Vagelio

Δυστυχως οχι δεν το κανω rewatch αν και θα το ηθελα πολυ. Μου εχουν μαζευτει πολλα anime και πολυ διαβασμα! Τωρα το πως μου ηρθε και το εβαλα...δεν ξερω απλως μου ηρθε μια ξαφνικη λαχταρα για Gintoki XD.
Nov 05 2009 22:45
Photo

Vagelio → Jorg

Το καταλαβα (το συγκεκριμενο το εχω κι εγω). Πως και ετσι? Δε πιστευω να κανεις κανενα rewatch το gintama?
Nov 05 2009 22:35
Photo

Jorg → Vagelio

Thanks :D. Το avatar ηταν κινουμενο αλλα ειναι πολλα kb και δεν μου το εμφανιζει ετσι.
Nov 05 2009 19:57
Photo

Vagelio → Jorg

Mε γεια το τα καινουργια avatar & υπογραφη, τα σπανε :wooi2:
Nov 05 2009 15:38
Photo

Jorg → Vagelio

Eγω το mission mode το εχω δοκιμασει μονο για να δω τις κινησεις των αλλων χαρακτηρων. Το birth by sleep θα κυκλοφορησει κατα την ανοιξη του 2010 αν δεν απατομαι, αλλα και παλι ειναι πολυ μακρια :(
Nov 03 2009 23:11