Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Jorg → Kai
Θα θελα και γω να αρχισω one piece, αλλα βρε παιδακι μου 400+ επεισοδια πολλα δεν ειναι XD?
Δεν νομιζω οτι θα εχω προβλημα με τους υποτιτλους. Απλα ολα αυτα με τα military μπορει να με μπερδευουν λιγο... τεσπα.
Πιο πολυ ειμαι της δρασης-μυστυριο αλλα να σου πω και την αμαρτια μου τα εχω ψιλοβαρεθει λιγο. Και οι κωμωδιες εννοειτε μου αρεσουν, μαλιστα αν μια κωμωδια ειναι μπουρδιτσα μπορω να κατσω να την δω, αλλα αν ειναι κανενα shounen, δυσκολο.
Οπως εχεις καταλαβει το χω ριξει στο δραμα τωρα τελευταια, δεν ξερω γιατι XD.
Ιούν 08 2010 12:23
Kai → Jorg
To Βleach κι εγώ μια από τα ίδια και δεν παίρνω απόφαση να το συνεχίσω, κυρίως λόγω των πολλών επεισοδίων (είμαι στο 157 εδώ κι έναν χρόνο), για να μη μιλήσω για το One Piece που το κατέβασα 2 φορές και ΚΑΙ τις 2 το έχασα λόγω βλακείας -___-''
Είναι καλό, δεν μπορώ να πω, κι ας λένε κάποιοι ότι δεν λέει. Δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα με τους υπότιτλους. Στη χειρότερη των περιπτώσε δες το με ελληνικά, οι ξαδέρφες μου που το είδαν από τους Omega μια χαρά το ευχαριστήθηκαν πάντως.
20, φέτος έκλεισα 2 ολόκληρες δεκαετίες :hero:
Έτσι, να λέμε εντυπώσεις για να γεμίζουμε τις λίστες μας!! :hahaha:
Αλήθεια, είσαι της κωμωδίας ή προτιμάς δράση/μυστήριο κλπ;
Ιούν 08 2010 11:51
Jorg → Kai
Επειδη ψιλοβαριεμαι να γραφω και επειδη αν συνεχισουμε ετσι τα μηνυματα μας θα πιανουν μια σελιδα το καθενα θα προσπαθησω να μειωσω αυτο οσο μπορω XD.
Το gintama σιγουρα τα σπαει!
Οχι μονο αυτο αλλα αν εχει και πολλα επεισοδια (Bleach, το οποιο το εχω παρατησει, μπορει να το αρχισω πιο μετα) βαριεμαι να τα κατεβαζω ολα οποτε τα βλεπω online.
Ενταξει δεν νομιζω να με πειραζει αυτο με τις τακτικες, ωραιο μου φαινεται, αν και με βλεπω να κανω καμια 50 pause αν επεισοδιο για να καταλαβω τι λενε XD.
Γιατι βρε ποσο μεγαλη εισαι :P XD;
Θα το ψαξω και το NHK XD.
To Clannad το ανακαλυψα μονος μου, το Mushishi και το Seirei no moribito μου τα συστυσε η Vagelio.
Και μαζι σου που μιλαω, μια χαρα μεγαλωνει η λιστα μου XD.
Χαχα! Μας εχει καταστρεψει το Ραδιο Αρβυλα XD, αλλα τα σπαει!
Πιστευω οτι μειωσα λιγο το μεγεθος, Αν οχι, δεν πειραζει, η προσπαθεια μετραει :P.
Ιούν 08 2010 09:57
Kai → Jorg
Τα σπάει το Gintama, μακάρι να είχα δει περισσότερα anime για να μπορούσα να πιάσω όλες τις αναφορές που είχε σε άλλα, πιθανόν να μου φαινόταν ακόμα πιο αστείο. :D Γι' αυό είναι καλό να έχεις anime-buddy, ειδικάς όταν έχετε και κοινά γούστα.
Με ταχύτητας 1 και 2 δεν τραβούσε και πολύ xD τώρα δεν το αγγίζω το online να πω την αλήθεια οπότε δεν ξέρω τι παίζει, και πιθανόν δεν πρόκειται να το αγγίζω αν δεν είναι για κάποια σειρά που θέλω να δω π[ολύ και δεν υπάρχει πουθενά. Άτιμο download, μας κακομαθαίνει.
Κοίτα, τώρα που είδες το Gundam 00 και αν σου άρεσε κιόλας ίσως το Gode Geass να σου φανεί λίγο, τουλάχιστον όσον αφορά το mecha κομμάτι, χωρίς να λέω ότι το Gode Geass είναι κακό, μ' άρεσε ότι επικεντρωνόταν αρκετά στις τακτικές τους. Το 00 τα σπάει πάντως.
Πω-πω, διαβάζω τέτοια μαθήματα, έχω και την αδερφή μου που τα δίνει και νιώθω γρια΄Ωραίες εποχές xD τότε δεν το καταλαβαίναμε.
Lol, όντως, κάπως έτσι πάει κάθε φορά. Είναι τρελό, αν σ' αρέσουν τέτοια θα το λατρέψεις. Πετά το Code Geass είχα δει το Wlcome to N.H.K. τρελή κωμωδία κι αυτή, δε παρόμοια επίπεδα, έχετε και αυτό στη λίστα (που ποτέ δε λέει να μικρύνει σίγουρα xD)
To Clannad είναι καταπληκτικό, δε θα χάσεις που θα το δεις, για το Mushishi έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, όπως και για τα υπόλοιπα, δεν τα έχω δει. Seirei και Mushishi υπάρχουν και στα ελληνικά, θα σ' έχει ενημερώσει σίγουρα όμως η Vagelio είναι πολύ ψαγμένη σ' αυτά.
Είναι πολύ εύκολο να μεγαλώσεις τη λίστα σου μέσα σε μια μέρα. Πάνε στο anime-planet.com, κάνε τη λίστα με τα anime που έχεις δει και μετά βλέπε από κάτω τα similar που προτείνουν οι users, στοίχημα ότι σε μια μέρα η λίστα σου θα έχει πάνω από 100 'want to watch' να σε περιμένουν xD. Πέρα από την πλάκα, και το MyAnimeList και το Anime-planet βοηθάνε αρκετά να μη ξεχάσεις τίτλους που έχεις στο μάτι΄. Εμάνα με βοηθάνε τουλάχιστον γιατί από μνήμη, άσ' τα να πάνε :emptyonexg1:.
Άσε ναι, αλλά τώρα ξεπεράστηκε, πλέον είναι το "Τυχαίο; Δε νομίζω", τουλάχιστον εδώ στη Θεσ/νικη (βλέπουν πολλοί Ράδιο Αρβύλα :himitsu:)
Χαχαχα, πράγματι. Άντε το εόμενο ακόμη μεγαλύτερο. xD
Ιούν 08 2010 07:32
Jorg → Kai
Κατσε να τα παρω ενα-ενα XD.
- Εχεις δικιο, το downloading γινεται εθισμος ετσι και το αρχισεις. Τωρα δεν τολμω να αγγιξω streaming :P. Ναι, βασικα η Vagelio μου τα εμαθε τα ανιμε. Μαλιστα το πρωτο ανιμε που ειδα και ηξερα οτι ηταν ανιμε ηταν ενα επεισοδιο του Gintama XD (Θα πρεπει να το συνεχισω και αυτο καποια στιγμη).
- Το προβλημα με το buffering δεν ηταν μεγαλο. Αν και συνηθως περιμενα μεχρι να φορτωσει ολο, μπορουσα να αρχισω να το βλεπω μετα απο κανα λεπτο (και λιγοτερο). Αυτο με τα επεισοδια το εκανα και εγω XD.
- Το Code Geass ολο ελεγα να το αρχισω και ολο δεν το αρχιζα XD. Σκεφτηκα να το δω μετα που ειδα Gundam 00 και ηθελα να μπω πιο πολυ στα mecha :P. Το casshern sins ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μου πεσει βαρη, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ωραιο και για αυτο λεω να το αρχισω.
- Εμεις τελειωνουμαι στις 16. Δινω Χημεια στις 8, Αγγλικα στις 9, Εκθεση στις 11, Γεωμετρια στις 14 και Θρησκευτικα στις 16.
- Arakawa, ε; Κωμωδια, βλεπω ειναι, οποτε θα το εχω στα υποψειν μου. Θα μου χρειαστει λιγο comedy μετα απο αυτα που εχω να δω XD.
Οντως εχει να πεσει :P. Μεχρι στιγμης εχω σχεδιασει να δω 7 τιτλους (Kuroshitsuji, Casshern Sins, Code Geass 1st and 2nd season, Eureka Seven, Clannad 1st and 2nd season, Seirei no morbito και mushishi)(copy-paste απο το σημειοματαριο, τα 2 τελευταια ειχα ξεχασει να τα βαλω, παλι καλα που το θημηθηκα XD) μεχρι στιγμης και φυσικα θα βρω και αλλους *evil laugh*!
Εσυ βλεπω, "Don't do ti Fedon!", ε XD; Η ατακα της χρονιας :P.
Και ναι πρεπει να τα καταφερα! Πρεπει να εγραψα περισσοτερα απο εσενα XD.
Ιούν 07 2010 21:21
Kai → Jorg
Ίσως είναι επειδή άφησες πρόσφατα το streaming, όταν αρχίζεις το download, σιγά-σιγά γίνεται εθισμός, μπορεί να έχεις κάτω 40, να έχεις δει μόνο τα 20 από αυτά ας πούμε αι να κατεβάζεις άλλα 10 "έτσι για να τα έχεις". :) Vagelio ftw, πάντως είναι καλό να έχεις άλλον καμμένο κοντά, συμπάσχετε μαζί και αλληλοβοηθιέστε στις δύσκολες ώρες :D
Πάντως όπως είπες είναι καλύτερα να τα έχεις κατεβασμένα από το να περιμένεις να κάνει buffer, θυμάμαι τότε που βλέπαμε online, δεν είχαμε και φοβερή ταχύτητα, κολλούσε και μας έσπαγε τα νεύρα και βάζαμε το επεισόδιο νωρίτερα για να είναι κατεβασμένο ολόκληρο πριν το ξεκινήσουμε και καθώς το βλέπαμε βάζαμε το επόμενο. xD Συμβιβασμοί, τι να πεις.
Καλό το Code Geass, πιστεύω θα το τελειώσεις γρήγορα, το Casshern sins το έχω κατεβασμένο αλλά δεν τολμάω να το αγγίξω ακόμα, φοβάμαι μη μου πέσει βαρύ. xD
Άλλα... Περιμένουμε να τελειώσουμε με τα μαθήματα και όλο μας προσθέτουν μέρες. Ήταν να τελειώσουμε σήμερα, μετά μας είπαν για 11, σήμερα μας είπαν ότι τελειώνουμε στις 13, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, lol. Εσείς τελειώνετε/τελειώσατε;
Μόλις τελείωσα το 10ο επεισόδιο του Arakawa, πολύ γέλιο, είναι το μόνο ongoing που καταφέρνω και παρακολουθώ xD Τα άλλα τα μαζεύω για καλοκαίρι.
ΥΣ. "Έχει να πέσει πολύ κάψιμο" xD Φαντάζομαι έχεις ετοιμάσει καμιά 50 anime για καλοκαίρι. Ναι, δεν έγραψα μήνυμα, έγραψα mini-έκθεση.
Ιούν 07 2010 19:46
Jorg → Kai
Ειτε το πιστευεις, ειτε οχι πριν λιγες μερες αρχισα να κατεβαζω αναϊμ (XD). Συνηθως τα εβλεπα απο anime streaming, αλλα οπως και να το κανουμε αλλο ειναι να τα εχεις ετοιμα στον υπολογιστη σου :P.
O αδερφος μου χθες δεν εβαζε ασυρματο το internet, και ετσι καθησα και ειδα 3-4 επεισοδια Kuroshitsuji ;P.
Σε αυτο με το licensed εχεις δικιο. Δεν δεν ηταν η Vagelio δεν θα το ειχα βρει ακομα τα επεισοδια Pfff...
Εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με τον δισκο. Εχω κατεβασει Kuroshitsuji, Casshern sins και τωρα κατεβαζω και Code Geass και ακομα δεν εχει παρουσιαστει προβλημα XD. Ισος επειδη ειναι μικρες οι σειρες.
Τι αλλα :D XD?
Ιούν 07 2010 14:13
Kai → Jorg
Lol, κάθε χρονιά όταν πλησιάζει το καλοκαίρι οι περισσότεροι λένε 'Να κατεβάζω εδώ για το καλοκαίρι' σαν τα μυρμήγκια είμαστε xD Γεμίζουν οι δίσκοι, τελειώνουν τα DVD.( Μέτρα πρόληψης κατά της βαρεμάρας.) >.< Για να μη μιλήσω για τις ώρες που κάνεις να τα κατεβάσεις αν είναι licensed επειδή τα βρήσκεις μόνο σε άσχετα torrents.
>.< Έχω παρατήσει και anime και manga στο Kuroshitsuji... όχι κάτσε, πώς το είχες πει ότι το έλεγαν κάποιοι σ' ένα thread, εκτός κι αν κάνω λάθος, και manga και αναϊμ. Πρέπει να τα συνεχίσω κάποια στιγμή.
Ναι, φυσικά! Αν και προτιμώ το manga να πω την αλήθεια, αλλά όσο νά'ναι έχει και το anime τη μαγεία του, κινήσεις, φωνές, δεν μπορείς να τα χάσεις και αυτά :ρ
Ιούν 07 2010 13:31
Jorg → Kai
Haha. Οντως. Μια χαρα, Τελεινουν οι εξετασεις (5 to go!), ερχεται καλοκαιρι, και εχω αρχισει το κατεβασμα για τις διακοπες XD και εχω δει και λιγα απο τα κατεβασμενα (Kuroshitsuji).
Βλεπω οτι εισαι και Durarara fan ε; Καλοοοο.
Ιούν 06 2010 20:42
Kai → Jorg
Ωπ! Γεια σου! Ναι, φυσικά, κατ' αρχην δεν υπάρχει περίπτωσει να μη θυμάμαι άτομο που βλέπει Reborn και έχει τύχει να του μιλήσω σε thread. Άσε που πλάκα-πλάκα στο Animeplanet εμείς κι εμείς είμαστε, δεώ βλέπω γράφουν πολλά άτομα.
Τι λέει; :D
Ιούν 06 2010 09:10
Vagelio → Jorg
Μια εξαιρετικη επιλογη θα ηταν και το seirei no moribito. Οσο για το mushishi, αν θες direct links οπως megaupload για παραδειγμα θα χρειαστει να ψαξεις αρκετα μιας και ειναι licanced (εδω δεν μπορεσα να το βρω εγω που ξερω τοσα download sites). Gomen, τα περισσοτερα links που βρηκα ηταν νεκρα.
Οσο για τα torrents, κι εγω τα ψιλοσιχαινομαι αλλα μερικες φορες ειναι απαραιτητα Τ^Τ. Ελπιζω να το βρεις.
Ιούν 05 2010 19:36
Jorg → Vagelio
Καλα μην φανταστεις κιολας, τα εχω κοψει τα πολλα shounen. Να φανταστεις κατεβασα casshern sins και σκεφτομαι να αρχισω και eureka seven. Επεισης κατεβαζω και code geass αλλα τεσπα.
Θα δω για το link μιας και σιχαινομαι τα torrent καπως XD. Ευχαριστω και παλι Vage-chan.
Ιούν 05 2010 18:16
Vagelio → Jorg
Mιας και εισαι ειλικρινεστατος και δεν κανεις καθολου μα καθολου σλουρπ σλουρπ θα σου πω :hahaha::hahaha::hahaha:
Για μια στιγμη.... μην μου πεις πως αποφασησες να δεις το mushishi... OMGOMGOMGOMGOMGOMG! Θα παθω συγκοπη!:terror2: Μιλαμε για μεγαλο αλμα, εσυ ο shounenακιας να δεις μια τοσο μη-shounen σειρα! Παντως καλο θα σου κανει μια διαφοροποιηση, ξερεις τι απολαυση προσφερει λιγο mushishi μετα απο μια durarara, ενα FMA ή κανενα fairy tai? Χαλαρωνει το μυαλο και τα ματια οσο δε φανταζεσαι :wooi2:.
Oσο για το download, και εγω και ο αστρινος (τον επεισα να το δει xD) το κατεβασαμε απο τους anime awmn που ειναι ελληνικο fansub group και λειτουργουν αποκλειστικα με torrents. Επισης την συγκεκριμενη σειρα θα σου προτεινα να την δεις στα ελληνικα και ας πρεπει να την κατεβασεις με torrent γιατι αυτα που λενε οι χαρακτηρες θελουν προσοχη. Θα σου εφερνα τα cd μου αλλα εχω μονο απο το 1 εως το 13 γιατι τα υπολοιπα τα εδωσα στην onee-chan μου (ειχε μαζι και ενα αλλο ανιμε που της αρεσε :wet2:)
Απλως πρεπει να γινεις μελος για να το κατεβασεις [url]http://www.anime-awmn.net/forum/index.php?action=tracker;torrent=173[/url]
Ιούν 05 2010 17:12
Jorg → Vagelio
Βρε Vagelio, μιας και πειραμε φορε με τα anime downloads δεν μου λες και απο που κατεβασες το Mushishi. Ε, φανταστικη, Vagelio?
Ιούν 04 2010 17:45

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται