Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Jorg

Congrats, αντε, σειρα εχει και το birth by sleep που θα βγει σε καμια δεκαετια! Εγω ειμαι ακομα στο day 117, και μπορω να πω πως ηδη μου εχουν λυθει αποριες σχετικα με την σειρα (εν το μεταξυ δεν εχω δοκιμασει καθολου το mission mode:hihi2: )
Nov 03 2009 15:38
Photo

Jorg → Vagelio

Μολις τερματισα το 358/2 days... τι να πω το παιχνιδι τα εσπασε μεχρι την τελευταια σκηνη, και η αληθεια ειναι οτι ξεκαθαρισαν πολλες αποριες μεσα στο μυαλο μου για καποιες σκηνες, και μου δημιουργηθηκαν αλλες XD. Αντε και να ερθει το birth by sleep με το καλο.
Nov 03 2009 15:23
Photo

Vagelio → Jorg

E, ενταξει, προσωπικα δεν πιστευω πως ο roxas και η kairi ειναι αντιπαθητικοι χαρακτηρες... οπως και να χει, ο καθενας μας εχει διαφορετικα γουστα.:bahhh: KHinsider? Δεν παραξενευομαι να σου πω την αληθεια, ξερω ποσο fan εισαι XD. Παντως πιστευω πως θα υπαρξουν secret missions και secret endings, δεν γινεται kingdom hearts χωρις αυτα τα δυο :hahaha:
Nov 01 2009 16:16
Photo

Jorg → Vagelio

Η συγκεκριμενη κοπελια, δεν φανταζεσαι ποσους fan εχει. Επεισης δεν φανταζεσαι ποσοι πολλοι υπαρχουν που μισουν την Kairi, και ποσοι αλλοι που μισουν τον Roxas. Ολα αυτα ειναι βασισμενα απο το khinsider forums, οπου και εγινα μελος (οχι που θα αφηνα :P) Lol αυτο για τα secret missions XD. Ειχα και εγω μια χαρα (οχι για το yaoi part) οτι θα εχει και extras. Never mind.
Oct 31 2009 19:22
Photo

Vagelio → Jorg

Δεν ανοιξα το τελευταιο spoiler αλλα μπορω να κανω υποθεσεις... παντως δεν μπορω να πω πως κοβω φλεβα για την κοπελια. Οσο για τα secret missions, απλως αστειευομουν (sorry, δεν ηξερα πως θα το παρεις στα σοβαρα).
Oct 31 2009 18:28
Photo

Jorg → Vagelio

Στο σημειο που εχω φτασει τωρα τα levels τριπλασιαζονται. Αν δεν εχεις δει κανενα spoiler σχετικα με το plot σου εχω μια συμβουλη [spoiler]μην πολυσυμπαθησεις την Xion γιατι θα ψυχοπλακωθεις με αυτο που θα της συμβει. Δεν πηγα στο εν λογω σημειο ακομα αλλα το ειδα απο αλλα spoilers [spoiler]μην πεις οτι δεν προειδοποιησα[spoiler] πεθαινει[/spoiler][/spoiler][/spoiler] btw ποια secret missions λες; Υπαρχουν εδικα missions που ξεκλειδωνουν συγκεκριμνενα video;
Oct 29 2009 23:35
Photo

Vagelio → Jorg

A, τελικα εφτασα στα tutorial γι' αυτα που μου ελεγες (ωραιο αυτο με τα levels που διπλασιαζονται). Ανυπομωνω να φερω εις περας τα secret missions που θα ξεκλειδωσουν τα yaoi video AxelxRoxas :hihi2:
Oct 29 2009 22:44
Photo

Jorg → Zoro

Σαν γυναικα προτιμα την Lucy, αλλα σαν χαρακτηρας παντα την Erza.
Oct 28 2009 20:13
Photo

Zoro → Jorg

Α, νωρίς πήρε τα πάνω του δλδ! Βέβαια να μου πεις λογικό, αφού έχει το 1/4 περίπου τον επεισοδίων του OP, να είναι και πιο "γρήγορο". Νόμιζα έκανε κάνα 70 eps για να γίνει καλό, πάλι καλά! :P Κάποτε θα το πιάσω. Erza is good, Lucy is better!! (so far at least, να δω πως θα μου φανεί κι εμένα σαν την δω!)
Oct 28 2009 19:38
Photo

Jorg → Zoro

To Hitman Reborn μεχρι το 19 επεισοδιο ειναι καθαρα κωμωδια. Απο το 20 και μετα αρχιζει να μπαινει και η δραση. Μεχρι στιγμης το Reborn εχει 156 επεισοδια και εχει αρκετα ακομα να δειξει. Αν δεν βαλουν κανενα αλλο arc μετα απο αυτο που δειχνει τωρα, φοβαμαι πως θα τελειωσει. btw, το τελευταιο arc που δειχνει τωρα, κατα εμενα, θα ειναι το καλυτερο. Να σου πω μονο οτι το αιμα που εχει το manga το εχουν κoψει εντελως στο anime. Και εγω θα ηθελα πολυ να δω την Erza. (και την συμπεριφορα του Natsu και του Gray μολις την δουν, :hehehe:). She is so cool!
Oct 28 2009 11:55
Photo

Jorg → Vagelio

Λοιπον υπαρχουν συγκεκριμενα αντικειμενα τα οποια μπορεις να τα τοποθετησεις σε links που υπαρχουν ειδη σε διαφορες ιδιοτητες, οπλα κτλ. πχ καποια οπλα εχουν ενα, δυο ή παραπανω links στα οποια μπορεις να τοποθετησεις ειδικα αντικειμενα, τα οποια τους δεινουν ιδιοτητες ή τους δυναμωνουν τη μαγια ή την δυναμη κτλ. Επεισης υπαρχουν καποια αντικειμενα τα οποια τα βαζεις στα panels σου και σου εμφαβιζονται καποια link. πχ Υπαρχει ενα αντικειμενο που λεγεταο level doubler και εμφανιζει 4 links. Αν βαλεις σε αυτα τα links ενα level up αντικειμενο, το οποιο σου ανεβαζει το level κατα ενα, σου ανεβασει το level κατα δυο. Δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθησα ή σε μπερδεψα παραπανω, αλλα μην ανυσυχεις. Θα τα μαθεις με το περας του χρονου, αφου ουτοσιαλλως θα σου εμφανιζονται και αναλογα tutorial.
Oct 28 2009 10:14
Photo

Zoro → Jorg

Ναι είμαι κι εγώ από το group αυτών που το έβλεπαν παλιά στο alter (από κει το έμαθα βασικά!), από το ιαπωνικό όμως να μην περιμένεις απλά βελτίωση όσο αφορά την δουλειά των voice actors, αλλά και γενική βελτίωση στην ιστορία όσο προχωράει, όπως σου 'πα... και μιας και απ όσα έχω ακούσει και το Hitman Reborn ξεκινάει αργά και μετά γίνεται πολύ καλό (αλήθεια πόσα eps έκανε να βελτιωθεί; κάποτε θέλω να το δω κι εγώ) και εσύ το έχεις και στα favorites, δεν θα έχεις πρόβλημα υπομονής με το OP, σε περίπτωση που τα πρώτα επεισόδια δεν σε ενθουσιάσουν! Ναι τα guilds so far μου άρεσαν αρκετά κι εμένα, αν και αναμένω να δω και τα άλλα! Επίσης και αυτό που είπαν στο 3ο επεισόδιο ότι ο καθένας, αν ταιριάζει πιο πολύ με κάποιους άλλους, μπορεί να φτιάξει ομάδα μαζί τους μου φάνηκε καλή σαν σκέψη, μην μας πουν και ότι τυχαία τους έβαλαν μαζί (τους 4 main). Άντε να δούμε και την Erza, έχω περιέργεια με την φωνή και χαρακτήρα! :P
Oct 27 2009 23:35
Photo

Vagelio → Jorg

Thanks ^^. Αμα σου ειναι ευκολο, πες μου και αν γινεται να φτιαξω panels με τα αντικειμενα που κανουν drop τα heartless.
Oct 27 2009 22:31
Photo

Jorg → Zoro

Τους χαρακτηρες του One Piece τους ξερω πανω κατω (το εχω ψαξει λιγο το θεμα, και το εβλεπα στο Alter, ο Drake και το κυνηγι του θυσαυρου XD). Εχω ακουσει οτι ειναι απο τα καλυτερα anime, το οποιο ειναι και ενας παραπανω λογος για να το δω. Τεσπα θα το αρχισα πολλη πιθανων τα Χριστουγεννα. Οσο για το Fairy Tail, δεν ξερω κατα ποσο παιδικο ειναι ή μπορει να γινει αλλα εμενα μου αρεσει παρα πολυ (ειδικα ολη αυτη η ιδεα με τα mage guilds). Τεσπα, αυτα ειχα να πω και οσο για το request, my pleasure ^_^
Oct 27 2009 14:06
Photo

Jorg → Vagelio

Δυστυχως οχι XD, δεν την εφτιαξα μονος μου...(να ειναι καλα το photobucket). Οσο για το 358/2 days συμφωνω απολυτα, ο Axel ειναι πολυ ωραιος. Πρωτον, μαλλον εννοεις Organization XIII ή XIV με την Xion. (μαλλον θα σου ξεφυγε κατα λαθος.) Το μαυρο moogle που λες προς το παρον, δεν κανει τιποτα, αλλα μετα απο λιγο θα μπορεις να αγοραζεις οπλα και αντικειμενα απο αυτο. Hope I helped :D.
Oct 27 2009 13:54