Community Status Updates
Jorg → Kai
Το θεμα με το χρωμα ειναι οτι επιτηδες το εκανε ετσι, εκμεταλευοντας τισ ασπρομαυρες σελιδες, για να μας σκασει απο τη αγωνια :P.
Μπα δεν τους κοβω τους Simon να κανουν καμια ξαφνικη επιθεση. Αυτοι κινουνται υπουλα.
Λογικα οταν ξυπνησει ο Yamamoto θα τους πει τι εγινε. Οπως και να εχει θα γινει της τρελης!
Και οι σελιδες μου φαινονται λιγες ρε γ@μωτο!
Jun 25 2010 16:33
Kai → Jorg
Ναι, εκτός αυτού, πέρα από τα όσα λένε, ο Yamamoto πρέπει να ειναι από τους αγαπημένους της χαρακτήρες οπότε απίθανο μου ακούγεται να τον βγάλει άχρηστο και να μην μπορεί να πάρει μέρος. Άλλωστε, αν εξαιρέσουμε τη θεωρία ότι το μέλλον μπορεί ν' αλλάξει, στο μέλλον ήταν μια χαρά.
Ναι, άσε. Το κακό είναι ότι δεν έχει χρώμα και δεν μπορούμε να πάρουμε καμιά ιδέα πριν δούμε κανά colored page, μας πει κάτι ή το δούμε το anime. Πιθανότατα να είναι κάτι σαν dark flame ή κάτι τέτοιο, όσο clice κι αν ακούγεται. Ή κάτι σαν wrath flame, όπως έχει ο Xanxus, κάτι αντίστοιχο. Πάντως μέσω του Xanxus μας είχε δείξει ήδη ότι πιθανότατα να υπάρχουν και άλλοι τύοι flame.
Επίσης το sin, πέρα από τις αναμνήσεις τησ Vongola που κουβαλάει μπορεί να βοηθήσει και σε κάποιο power-up, δεν είναι τυχαίο ότι το κυνηγάνε άλλωστε. Αν κάνουν επίθεση οι Simon για ν' αρπάξουν το Sin θα γίνει Ο χαμός εκεί πέρα μέσα. Μακάρι να δούμε ωραίες σκηνές. (Ευσεβής πόθος, να δω τη Varia να κόβει μερικούς κώλους (sorry κιολας) ξανά).
Kuroshitsuji όχι, One Piece, το έχω stalled, ακόμα να κατεβάσω. Καλά κάνεις και βλέπεις και άλλα ενδιάμεσα γιατί αν πιαστείς ΜΟΝΟ με ΟΡ μετά δεν έχει εύκολη επιστροφή xD. Μια χαρά πιάνουν τα μικρά breaks.
Να δω πότε θα τελειώσω το Kuroshitsuji. Προς το παρόν έχω 5-6 στη λίστα για να τα δω πρώτα επειδή τα πασπατεύω εδώ και πολύ καιρό :ρ
Jun 25 2010 16:07
Jorg → Kamen Tantei Zura
Και εγω πριν λιγες μερες εγινα 16. Δεν ξερω... το 16 με κανει να νιωθω μεγαλο XD.
Jun 25 2010 14:47
Kamen Tantei Zura → Jorg
Ευχαριστώ πολύ!! :D ε θα γίνω 16 σε λίγους μήνες, δε θα μπορώ να χαίρομαι για την ηλικία μου XD
Ευχαριστώ πάντως :D
Jun 25 2010 13:46
Jorg → Kai
Ναι και εμεις τελειωσαμε απο τις 16.
Και εμενα μου φαινεται ωραιο το arc και γενικως εχει παρα πολλα να δειξει...
Πρωτον τι ρολο παιζουν οι Simon που φυσικα ολοι μας εχουμε παρει χαμπαρι οτι δεν ειναι κανονικοι. Ο ενας τους εβγαλε knock-out ολοκληρο Rain Guardian (δεν παιζει καθολου να μεινει αναπηρος ο Yamamoto. Δεν ειναι και πολυ του δραματος το Reborn).
Επισης το Sin που ανεφερες. Μας το εφερε στη φορα τωρα τελευταια και σιγουρα εχει πολλα να μας πει για αυτο.
Τελος αυτο που με εχει σκασει περισσοτερο ειναι οι καινουριες flames. Μπορει να ειναι λιγο deus ex machina, αλλα οπως και να εχει δεν παυει να με συναρπαζει η ιδεα των καινουριων flames.
btw αυτο με τις καινουριες flames το ειχα σκεφτει και εγω ως τροπο με τον οποιο θα το συνεχισουν μετα το future arc XD, no kidding.
ΥΣ: Αρχισα one piece. Εφτασα στο 30 κατι, αλλα λεω να το κανω stalled για λιγο μιας και δεν εχω τελειωσει κανενα αλλο ανιμε απο αυτα που ειχα σχεδιασει :P (εκτος το kuroshitsuji). Εσυ τελικα θα το αρχισεις/ το εχεις αρχισει;
Jun 25 2010 11:53
Jorg → Kamen Tantei Zura
Yup ^^. Τα σκιτσα σου τα σπανε παντως! Και εισαι ακομα 15...
Jun 25 2010 11:33
Kamen Tantei Zura → Jorg
Ναι, ακριβώς :) εσύ έχεις το ίδιο username εκεί σωστά; :D
Jun 25 2010 09:26
Kai → Jorg
Ναι, τελείωσα χθες. xD Τίποτα δε συγκρίνεται με τις διακοπές. Τελειώσατε κι εσείς, ε;
Μπορώ να πω ότι αν και ήθελα λίγο slice-of-life παραπάνω μετά το Future Arc για να θυμιθώ τα παλιά, μέχρι τώρα είναι πολύ καλό, έχει αποφύγει κάποια κλισέ σε καλό βαθμό επίσης. Το τελευταίο chapter ήταν αρκετά καλό επίσης. Αν και δεν πιστεύω ότι ο Yamamoto θα μείνει ανάπηρος, τουλάχιστον όχι για πάντα θέλω να δω πώς θα συνεχίσει η υπόθεση. Επίσης σε τι βαθμό είναι μπλεγμένοι ο Simon.
Γενικά ξεκίνησε καλά το Arc, μέχρι τώρα δε φτάνει αυτό της Varia αλλά είναι καλύτερο από το Future γιατί η ροή του είναι πολύ πιο ομαλή και η Amano φαίνεται να το έχει δουλέψει καλύτερα. Επίσης ήταν καιρός να δούμε και λίγο Mafia World, του έλλειπε κάτι τέτοιο, όπως και ν' αποδεχτεί ο Tsuna τη θέση του.
ΥΣ. Αυτό το 'SIN' μ'εχει σκάσει τόσα chapters, θέλω να δω τι θα γίνει μ' αυτό... μπορεί να μάθουμε τίποτε περισσότερο την άλλη Πέμπτη.
Εσένα πώς σου φαίνεται;
Jun 25 2010 07:46
Jorg → Kai
Γεια τι γινετε; Πιστευω τελειωσατε... Να υποθεσω οτι καιγεσαι :P;
btw πως σου φαινεται το καινουριο arc του Reborn; Ενταξει λογικα θα σου αρεσει, αλλα βλεπεις προσπαθω να ανοιξω συζητηση :P.
Jun 24 2010 23:19
Vagelio → Jorg
Εσυ με προκαλεις βαζοντας αυτο το avatar, δεν εχεις δει τι γραφω κατω απο το user title μου? XD :hahaha:. Επρεπε να το συνεχισω γμτ >_<, αλλα παντα υπαρχει δευτερη ευκαιρια :D.
Νο problem, καλοριζικα:ureshii:
Jun 24 2010 17:41
Jorg → Tea-chan
Το σετακι σου δεν τη παλευει! Ειδικα η υπογραφη. Εσκασα στα γελια μολις την ειδα XD.
Jun 24 2010 16:19
Jorg → Vagelio
Αμεσως μη δεις bishie να ορμηξεις :P. Τον λενε Yuuki Tenpouin. Αν συνεχιζες το Code Breaker θα τον ειχες συναντησει XD.
btw Ευχαριστω για τα κοπλιμεντα ^_^.
Jun 24 2010 16:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed