Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Randell → Jorg

Nice. Από το 100 πάντως και μετά θα τα βλέπεις 20-20 :Ρ (Αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια αλλά οκ.) :wis:
Ιούν 22 2010 12:10
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Oh Thanks for the trailer. Ωραιος ο νεος, μα τον παλιο δεν τον φτανει :P. Αντε λιγες μερες εμειναν ακομα.
Ιούν 22 2010 12:04
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Ohayou Jorg (^O^). Θυμασε που σχολιαζαμε τον νεο μαστερ του kuroshitsuji 2 και ειπες πως μοιαζει "καπως" ποιο ψυχακι (ή κατι τετοιο). Για τσεκαρε το trailer να καταλαβεις περι τινος προκειται [url]http://www.youtube.com/watch?v=abG80OETEfE[/url] Νot as cool as ciel, yet pretty cute (^w^)
Ιούν 22 2010 11:37
Φωτογραφία

Jorg → Randell

Ειμαι στο 24 και συνεχιζω ακαθεκτος :P!
Ιούν 22 2010 11:32
Φωτογραφία

Randell → Jorg

Yes. Εγώ με τίποτα δεν σχεδίαζα να δω 443(τοτε) επεισόδια ενώ θα έπρεπε να διαβάζω, αλλά όσο πήγαινε γινόταν και καλύτερο, κι έτσι δεν μπορούσα να σταματήσω. Σε ποιο επεισόδιο έχεις φτάσει ;
Ιούν 22 2010 11:03
Φωτογραφία

Jorg → Randell

Haha. Πιστευω θα το τελειωσω κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου αν και εχω ακουσει απο ενα σημειο και μετα γινεται πολυ πορωτικο, οποτε θα τα βλεπω 20-20 τα επεισοδια :P.
Ιούν 22 2010 10:45
Φωτογραφία

Randell → Jorg

[FONT="Comic Sans MS"]Αμέ. :) Βtw μόλις είδα πως είσαι απο Ηράκλειο σκέφτηκα να σου στείλω μήνυμα (στο Profile δλδ, όχι pm), και μετά είδα πως μου είχες στείλει εσύ ήδη . :Ρ Καλό κάψιμο btw με το One Piece. (εγώ το άρχισα τέλη Ιανουαρίου φέτος -ενώ υποτίθεται πως έπρεπε να διαβάσω για τις πανελλήνιες-) xD[/FONT]
Ιούν 21 2010 23:12
Φωτογραφία

Jorg → Randell

Απο Ηρακλειο και συ βλεπω :P.
Ιούν 21 2010 22:46
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Arigatou then :P!
Ιούν 21 2010 10:09
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Kαλο καψιμο then XD
Ιούν 20 2010 18:35
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Lol, φυσικα και βλεπω το ιαπωνικο! Τα ξερω τα fails της 4kids και οχι μονο αυτα που εχουν κανει στο OP. Εχω δει και σχετικα video. Ευχαριστω και παλι :D.
Ιούν 19 2010 14:05
Φωτογραφία

Zoro → Jorg

Άσχετο αλλά τα βλέπεις στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους τα επεισόδια του OP ελπίζω, έτσι; Στο λέω γιατί θυμήθηκα και άτομα που το παράτησαν γιατί έπιασαν το μεταγλωτισμένο στα αγγλικά, που διαφέρει τρομερά από το κανονικό. Αυτό γιατί στην Αμερική το OP το έπιασε μια εταιρία, η 4kids, που το άλλαξε εντελώς για να το κάνει (ακόμα πιο) παιδικό. Έκοψαν αίμα, γεγονότα, τσιγάρα, όπλα κλπ σε σημείο που μόνο OP δεν θύμιζε, σου δείχνω και βιντεάκι αν θες. Γι' αυτό μακριά αν σου έτυχε αυτό! Άντε και πάλι καλό ξεκίνημα. ^^
Ιούν 19 2010 13:53
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Στο 1 XD!!! Χθες ειδα το πρωτο (θα εβλεπα πιο πολλα αλλα μολις τελειωσα bleach και το ειχα καψει) και σημερα θα το συνεχισω.
Ιούν 19 2010 12:47
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Με γεια τον νεο τιτλο σου :hahaha: Σε πιο επεισοδιο το εχεις φτασει?
Ιούν 19 2010 12:37
Φωτογραφία

Jorg → Zoro

Thanks again ^_^.
Ιούν 15 2010 18:02