Community Status Updates
Jorg → Vagelio
Vagelio να σε ρωτησω κατι; Πως μπορω να κανω gif απο ενα video? Ξερεις, οπως εκανες με το kuroshitsuji.
Jun 28 2010 11:50
Vagelio → Jorg
Hahahahahahahahah:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Οπως τα λες! [B]True shinigami!!!![/B] (gomen, με τετοιο avatar δεν μπορεσα να μην σε spamαρω)
Jun 27 2010 19:51
Jorg → spartankid
Να το συνεχισεις! Πιστεψε με, αξιζει.
btw τι αλλα anime/manga βλεπεις/διαβαζεις;
Jun 26 2010 10:36
spartankid → Jorg
ειμαι στο 30 το άφησα κάποιες ώρες και απο αύριο τα κεφάλια μέσα πάλι έχω καποια μεγάλα κενα γαμώτο :S αλλά θα το συνεχίσω όπως και να έχει
Jun 26 2010 00:30
Jorg → spartankid
Ωπ! Αρχισες D.Gray-man?! Απο τα πιο γ@ματα manga που εχω διαβασει... που το εχεις φτασει;
Jun 26 2010 00:22
Kamen Tantei Zura → Jorg
πράγματι, έχεις μια τέτοια αίσθηση XD ναι άσε~ σκέφτεσαι ότι μετά θα έχει υποχρεώσεις κτλ XD (εξαιρούμε την φοιτητική ζωή που λένε)
πολλοί νιώθουν έτσι~ :)
Jun 25 2010 20:22
Jorg → Kamen Tantei Zura
Δεν ειναι αυτο τοσο πολυ, αλλα λες πχ μεχρι τα 15 εισαι παιδι. Μολις φτασεις στα 16 λες: Πω, εχω αλλα δυο χρονια μεχρι να ενηλικιωθω, μεγαλωσα... XD. Τουλαχιστον ετσι ειναι οπως το αντιλαμβανομαι :P.
Jun 25 2010 19:47
Kamen Tantei Zura → Jorg
φτάσαμε στα γεράματα XD βασικά εντάξει, πράγματι, όταν μεγαλώνεις έναν χρόνο νιώθεις μεγάλος, είναι κάπως φυσιολογικό :D
αλλά έχουμε ακόμα~
Jun 25 2010 19:36
Kai → Jorg
Σωστό κι αυτό, πάντως και κανά 2 σελίδες ακόμα δε θα με χαλούσαν :ρ
Δεν ξέρω, το σκέφτομαι. Γιατί και το κλείσιμο ήταν βιαστικό και στην ουσία άφησε αρκετά πράγματα στον αέρα. Θα δείξει :)
Jun 25 2010 18:34
Jorg → Kai
Βασικα δεν ειναι τοσο οι σελιδες, αλλα το ποσο κανεις να τις περασεις. Αν γραφει για παραδειγμα 2-3 λεξεις σε καθε σελιδα, τοτε σιγουρα θα το περασεις γρηγορα το chapter. Αν βεβαια εχει ολοκληρους διαλογους, τις περισσοτερες φορες σε χορταινει.
Λες για το comeback; Και εμενα μου φαινεται περιεργο που ακομα το αναφερουν το future arc. Δεν ξερω μπορει κατι να παιζει...
Jun 25 2010 17:14
Kai → Jorg
Άσε ναι, φτάνεις στην τελευταία σελίδα και λες "Τι, αυτό ήτανε; Τέλος; Πότε πρόλαβε;" Μακάρι να γινόταν νε έβγαινε το διπλάσιο κάθε φορά, αλλά θα τα παίζανε γενικά όλοι οι mangaka αν γινόταν κάτι τέτοιο, εκτών αυτών που δουλεύουν μόνο πάνω στην ιστορία και δε χρειάζεται ν' αφοσιώσουν χρόνο στο σχέδιο. Επίσης καλύτερα να κυλάει πιο αργά το θέμα και να πηγαίνει ομαλά παρά να έχουμε κανένα απότομο τέλος όπως στο Future Arc που για να το κόψει έτσι ή το βαρέθηκε τελείως ή θα δούμε κάποιο come back με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. (Ο Tsuna δεν έχει συναντήσει ακόμα τον Soichi από το παρελθόν). Επίσης μου κάνει εντύπωση που αρκετοί έχουν πάρει ήδη τις αναμνήσεις από τη μάχη στο μέλλον.
Πάντως το νέο Arc φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και αυτό είναι το θετικό :D
Jun 25 2010 16:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed