Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → FallenSpiritGR

Θα εκανα ευχαριστως join στο group, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω profile εκει XD. Yeah, την εχω ακουστα την Μεσαρα. Καλες διακοπες. btw σε εκανα add στο msn.
Jun 29 2010 16:12
Photo

FallenSpiritGR → Jorg

lol are you sirius???? omg δεν το ηξερα!!! δες στην υπογραφη μου εχω ενα group στο facebook κανε join if you want!! αντε εγω τωρα ειμαι μεσαρα αν εχεις ακουστα τον αυγουστο κατεβενω ηρακλειο παλη
Jun 29 2010 15:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

ε ναι σίγουρα :D έτσι :) εμ τι :) φυσικά~ εγώ αποφάσισα να δω σειρές προς το παρόν, να ανέβουν αυτές. όλο ova βλέπω XD
Jun 29 2010 12:39
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Χαχα, βασικα σε εμας ειχε ερθει ενας φιλος να κοιμηθει μαζι μας... ε, και δεν ελεγε να κοιμηθω XD. Μετα που σου εστειλα το μηνυμα τον εκλεισα τον υπολογιστη και κοιμηθηκα :P. Οποτε αρχιζω να τα βλεπω. Οχι τιποτα αλλα, να ψωνιστουμε και λιγο XD
Jun 29 2010 10:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

άρχισε άρχισε :D θα είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των complete :D άσε ναι XD αν και θα πάω τώρα να ξαπλώσω μπας και γίνει τίποτα. να φανταστώ ούτε και εσένα; =P
Jun 29 2010 01:08
Photo

Jorg → -Aoshi-

Ωπα, super animeplanet mod τι γινετε :P; Πιστευω με θυμασαι XD.
Jun 29 2010 00:59
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Οποτε να αρχισω να βλεπω και εγω movies και OVAs να αυξησω το watchlist μου :P. Κατι τελευταιο: Να φανταστω υπνος δεν σε παιρνει , ετσι XD;
Jun 29 2010 00:56
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

σοβαρά άρχισα να βλέπω το 2006, έχουμε 2010 οπότε~ 198 είναι βασικά τα complete. αν προσέξεις έχω δει αρκετά ova και movies, τα tv είναι μόνο 104 με εξαίρεση τα υπόλοιπα. εδώ στα want to watch έχω 100 XD θα χρειαστώ άλλα 4 χρόνια για να τα δω; XD άσε που κάποια είναι και παλιές σειρές =P
Jun 29 2010 00:37
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Να ρωτησω κατι; Απο ποτε αρχισες να βλεπεις anime; I mean, εισαι 15 χρονων και εχεις δει 200 anime XD?!
Jun 29 2010 00:33
Photo

Jorg → FallenSpiritGR

E, γιατι και εγω εκει μενω XD.
Jun 28 2010 22:20
Photo

FallenSpiritGR → Jorg

yea yea εννοώ κρητη γιατί???
Jun 28 2010 22:10
Photo

Jorg → FallenSpiritGR

[QUOTE=FallenSpiritGR;405469]ούτε καν που το ξέρα!!! έλεος ποπο δεν παλεύομαι ωμός!!! και λέω αλήθειά εγώ και τα μανγα δεν τα πολύ πάμε καλά γενικά τα απεχθάνομαι πολύ μονό και μονό επιδι είναι βιβλίο!! :hahaha::hahaha:[/QUOTE] Haha! Ουτε εγω με τα βιβλια τα παμε καλα. Truth is οτι δεν εχω τελειωσει κανενα τους XD. Παντα τα αρχιζω αλλα μετα βαριεμαι :P. Και τα manga τα διαβαζω επειδη εχουν εικονες. btw οταν λες Ηρακλειο εννοεις Κρητης;
Jun 28 2010 22:08
Photo

Vagelio → Jorg

ΟΚ, then, οσο για το προγραμμα που χρειαζεται για τα animated icons and pictures, ονομαζεται Ulead Animator. Ειναι αρκετα απλη εφαρμογη σε σχεση με αλλες του ειδους και προσωπικα την χρησιμοποιω για να κανω τα screenshots απο το media player classic να κινουνται. Απλως και τα δυο αυτα προγραμματα θελουν καποιες αλλαγες στα "μικρα γραμματα" για να βγαλουν animation της προκοπης.....
Jun 28 2010 19:25
Photo

Jorg → Vagelio

Σημερα δεν το βλεπω... θα σου πω οποτε μπορεσω.
Jun 28 2010 18:59
Photo

Vagelio → Jorg

Αυτο θελει λιγη δουλιτσα κι ενα προγραμμα... τι θα ελεγες να περασω απο το σπιτι σου σε κανενα μισαωρο να σου δειξω?
Jun 28 2010 18:55