Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zoro → Jorg
Argh, ναι έχω ακούσει πάμπολλα κι εγώ για την Orihime, γλάστρα σου 'τυχε μου φαίνεται δλδ. Βασικά εμφανισιακά μια χαρά την βρίσκω (αν και ήδη από τώρα ξέρω ότι σαν δω Bleach θα βγω Matsumoto fan xD), αλλά μια τα Kurosaki-kun (που ανυπομονώ να ακούσω κάποια στιγμή να δω πόσο ενοχλητικά πραγματικά είναι), μια η έλλειψη χαρακτήρα που ακούω έχει (ενώ είχε potential να πάρει και αυτή μέρος στην δράση, την έκανε νοικοκυρά άκουσα ο Kubo), οπότε για γλάστρα μου κάνει, αν και θα δω πρώτα για να κρίνω. :P
Robin αν σου αρέσει από εμφάνιση θέλω να πιστεύω πως θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο σαν χαρακτήρα, είναι λίγο κρύα βασικά, αλλά όχι αδιάφορη και κυρίως παίρνει τρομερά πολύ μέρος σε μάχες, well για ένα καλό κομμάτι της σειράς τουλ.... αλλά για χαρακτήρα θα τα δεις όλα στο flashback που σου είπα. :P
Έτσι πάντως, να καείς από τώρα να μην μπορείς να σταματήσεις μετά. XP
Ιούλ 09 2010 16:16
Jorg → Zoro
Ασε εχω φαει ΤΑ spoiler για το one piece. Και ναι ξερω και την ικανοτητα της (Πολλαπλασιαζει καθε μερος του σωματος της, αν και πρεπει να φαινεται πιο πολυπλοκο απο οσο νομιζω).
Χαχα μια χαρα ειναι για waifu η Robin (απο εξωτερικη εμφανιση γιατι απο χαρακτηρα δεν ξερω και πολλα). Τι να πω εγω που διαλεξα την Orihime απο το Bleach, αν εχεις ακουστα, που ακομα και αν δεν εχεις, θα εχεις ακουσει σιγουρα για το ποσο σπαστικια ειναι. Βλεπεις, δεν ειχαν φτασει στα τελευταια επεισοδια που γινοταν full-σπαστικια... τεσπα.
Lol, ναι, το σκεφτηκα αυτο με το αερακι, αλλα λεω, τοσο κ0λοφαρδη πια :P.
Σε αφηνω τωρα, παω να καω XD!
Ιούλ 09 2010 11:12
Zoro → Jorg
Ωχ, και που την ξέρεις εσύ την Robin; :P
Ναι άσε, θυμάμαι όταν την πρωτοέδειξαν που διάβαζα σε άλλα forums πόσο άρεζε σε αρκετούς και εμένα πάλι τότε, ως καλός Vivi fan που ήμουν (που btw πιο κει με εκνεύρισε αρκετά ώστε να βγει από faves), δεν με είχε πολυενθουσιάσει... μέχρι να την προβάλλουν περισσότερο και να μάθουμε πιο πολλά γι' αυτήν, οπότε και κόλλησα για τα καλά, είναι και η waifu μου εδώ στο forum άλλωστε (και σε αυτηνής το flashback αναφερόμουν ως fave πιο πριν στο vm, άντε να το δεις και συ). :P
PS: Όχι ρε, σου πα, όποτε θες να συζητήσεις κάτι στο θέμα ελεύθερα άσε μου vm, πάει καιρός που είδα αυτά τα επεισόδια (ήταν η πρώτη σειρά που με επανένταξε στα anime σκέψου) και δεν με χαλάει καθόλου να αναπολώ τα παλιά, keep it up!
EDIT: Α, όσο γι' αυτό με την τηλεκίνηση άσε, ακόμα και εγώ ως τώρα δεν είμαι και τόσο σίγουρος τι υποδήλωνε σκέψου... αρχικά κι εγώ υπέθεσα ότι τίποτα τέτοιο θα είχε σαν ικανότητα, αλλά τελικά έχει κάτι ψιλοξεκάρφωτο (λολ, τώρα που ξαναβλέπω αυτά που μου έγραψες παίζει και να ξέρεις ήδη τι ικανότητα έχει, ε; ), οπότε νομίζω απλά έτυχε και φύσηξε αέρας και πήρε το καπέλο του Luffy (αυτό δεν έγινε και σου φάνηκε τηλεκίνηση; ) και είπε να μας μπερδέψει το studio/Oda (δεν ξέρω αν ήταν filler).
Ιούλ 09 2010 04:54
Jorg → Zoro
OMG! Δεν περιμενα να συναντησουν την [s]Robin[/s] All-Sunday τοσο γρηγορα :P.
Αναρωτιεμαι αν αυτο που εκανε που εμοιαζε με τηλεκινηση σχετιζεται με την ικανοτητα της (που σχεδον ειμαι σιγουρος οτι σχετιζεται αλλα δεν μπορω να τα συνδεσω).
PS: Ελπιζω να μην στα πριζω XD!
Ιούλ 08 2010 21:20
Zoro → Jorg
Ο τύπος με το τατουάζ παίζει και αρκετά μεγάλο ρόλο πιο κει, αν και ο άτιμος ο Oda ακόμη έχει άπειρες πληροφορίες να μας δώσει, πάνω του και σε μπόλικα άλλα πράγματα γενικά. No wonder που έχει τόσα επεισόδια η σειρά, με το σταγονόμετρο φεύγουν οι πληροφορίες, τουλάχιστον το κάνει καλά μπορώ να πω... και πιο κει θα πετύχεις πράγματα που γίνονται άσχετες αναφορές και μετά ξαναεμφανίζονται πάντως. Anw όποτε θες πες μου εντυπώσεις/απορίες όσο το προχωράς, όπως πάντα!
So true αυτό για τα anime που λες, τουλ εσύ είσαι μικρός σχετικά και έχεις χρόνο μπροστά σου, εγώ άργησα υπερβολικά πολύ. T_T
Ιούλ 07 2010 15:59
Jorg → Zoro
Ναι αυτο με τον Buggy ειχε πολυ φαση. Δεν μπορει να ειναι τοσο ακυρος αυτος ο τυπος, δεν γινεται XD. Εκει ειδικα που απο τα νευρα του εστειλε το σακουλακι (?) με τα λεφτα στον Luffy και αυτοι τον ευχαρσιτησαν XD.
Αν λες γαι τον τυπο με το τατουαζ στο προσωπο, ναι εφτασα εκει, βασικα ειμαι 1 επεισοδιο πριν μπω στο filler arc για αυτο και σε ρωτησα. Ενταξει ημουν σχεδον σιγουρος οτι δεν ηταν απο τυχη, αλλα ετσι οπως το εδωσε, ε, δεν αφησε και πολλα να εννοηθουν.
Ασε και εγω εχω πολλα ακομα να δω (και hunter x hunter και το gintama που το χω κανει stalled).
Τοσα πολλα ανιμε, τοσος λιγος χρονος... XD!
Ιούλ 07 2010 15:53
Zoro → Jorg
Χεχε και που να δεις και κάτι flashbacks που έχει πιο κει, απογειώνονται για μένα, το αγαπημένο μου βέβαια είναι προς 250κατι επεισόδιο οπότε μετά από μερικά ακόμα flashbacks που έχει λίγο πιο κει θα είσαι καλυμμένος για ένα καλό διάστημα (seriously πάντως το αρχικό με Luffy και Shanks είναι ακόμα και τώρα από τα αγαπημένα μου, τα υπόλοιπα που έχεις δει ως τώρα ενώ κι εγώ μέτρια τα είχα βρει, από Zoro, Usopp και Sanji δλδ, αλλά της Nami μου είχε αρέσει πολύ πάλι).
Αααα μιας και είπες Buggy, έφτασες loguetown ήδη, το προχώρησες αρκετά δηλαδή. Καταρχάς να σου πω ότι στην loguetown είχε και μια από τις αγαπημένες μου αστείες φάσεις με Buggy, εκεί που έψαχνε τον Luffy και ήταν δίπλα του δηλαδή, κατά δεύτερον θα είδες και Smoker ήδη επίσης, θυμάμαι όταν τον είχα πρωτοδεί είχα πορωθεί με την δύναμή του... δεν ξέρω αν και πόσο σου άρεσε αλλά σκέψου ότι πιο κει έρχονται και ακόμα πιο cool εχθροί απ' αυτόν και τέλος, δεν ήταν καθόλου τυχαίο το πως σώθηκε ο Luffy με τον κεραυνό. :P Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι τον έσωσε ένας τύπος που εμφανίστηκε λίγο μετά και πλάκωσε τον Smoker... έφτασες εκεί; (δεν λέω άλλα, spoiler!)
Συνεχισέ το πάντως, σου μένει ακόμα ένα καλό arc και ένα μέτριο (ήταν αυτό που παραλίγο να με κάνει να παρατήσω την σειρά σκέψου) και μετά ξεκινάει η πραγματική ιστορία, ας πούμε!
Reborn θέλω πολύ να ξεκινήσω, λόγω όσων έχω ακούσει αλλά και επειδή είχα πετύχει comment σου που έλεγε ότι είναι στα top shonen σου, αλλά δυστυχώς many episodes + many shonens to see που έχω (gintama, ruroken, hunterxhunter και hajime no ippo είναι στα επόμενα) με κρατάνε πίσω. Δυστυχώς με τα τόσα ατελείωτα shonen που έχω δει αρχίζω και παθαίνω αλλεργία σιγά σιγά. XD
Ιούλ 07 2010 15:40
Jorg → Zoro
Ok then thanks ^^.
Ναι η αληθεια ειναι οτι ο αδερφος μου τους κολλησε XD. Οντως καποια τραγουδια τους δεν ειναι τοσο καλα οπως καποια αλλα, αλλα η αληθεια ειναι οτι τα σπανε :P.
Ναι μωρε, καλο ειναι μεχρι στιγμης. Αυτο που με εκνεριζει ομως ειναι τα χρονοβορα του flashbacks.
I mean, οκ ειναι απαραιτητα για τους χαρακτηρες και μπλα, μπλα, μπλα... αλλα τοση λεπτομερεια ρε παιδι μου... τεσπα. Δεν μπορω να πω ομως, υπηρχαν καποιες στιγμες που πραγματικα αξιζαν, οπως εκει που ο Luffy πηγε να εκτελεσθει απο τον Buggy (ειλικρινα η συγκεκριμενη σκηνη με εκανε να ανατριχιασω). Ενταξει, το πως σωθηκε ηταν για facepalm, αλλα ας μην το σχολιασω :P (Απο εναν κεραυνο, if you don't remember).
Αυταααα...... :P.
Εσυ θα αρχισεις ποτε Hitman Reborn XD?
Ιούλ 07 2010 15:12
Zoro → Jorg
Οπ, καλώς τον, πάνω που έλεγα μπας και το παράτησες το OP. :P
Λοιπόν για filler εγώ λέω κάνε ότι σου είχα πει και πριν, αν έχεις χρόνο δες το γιατί πιστεύω ότι για filler ήταν ευχάριστο. Μιας και παραμένει filler όμως και τίποτα το συνταρακτικό, αν βαριέσαι δες το τελευταίο μόνο (εφόσον όντως μόνο ένα επεισόδιο είναι canon) και λογικά θα είσαι :riiight:.
Yup, αν και πιο πολύ γυμνασιολύκειο τους άκουγα εντατικά, τώρα πια δεν με τρέλαναν τα τελευταία τους CD όσο τα πρώτα τους και γενικά ακούω και άλλη μουσική (και J πχ). Παρ' όλα αυτά first love is forever, ακόμη ακούω κάποια τραγούδια τους που και που, ειδικά τα παλιά (In the End rules). :) Κι εσύ fan τους ε;
Btw πως σου φαίνεται το OP so far, παλεύεται;
Ιούλ 07 2010 14:46
Jorg → Zoro
Hi again XD.
Να ρωτησω. Στο πρωτο filler arc, 54-61 που ειδα απο το wiki, μονο το τελευταιο του επεισοδιο περιεχει canon πληροφοριες. Να κατσω να το δω ολο το filler arc η μονο το τελευταιο του επεισοδιο που ειναι το μονο σημαντικο στην πλοκη;
W-wa-wait! Εισαι LP fan;
Ιούλ 07 2010 11:49
GhostPrince → Jorg
aχα! thanks ^^
τεσπα...τι γινεται εσυ? τι νεα?
πως τα πηγες εξετασεις? :P
Ιούλ 01 2010 11:10
Jorg → GhostPrince
Γεια, καλα :P.
Το avatar mου ειναι απο το Beelzebub, αλλα δεν εχει βγει σε anime. Θα βγει ενα ova αν δεν κανω λαθος... τεσπα ειναι μονο σε manga τωρα.
Ιούλ 01 2010 10:32
GhostPrince → Jorg
:hi: τι γινεσαι? Genki desu ka? :P
να ρωτήσω?...το avatar σου..απο πιο ανιμε ειναι? XD αυτος που μιαζιε με baby marimo...:hihi2::kawaii:
Ιούν 30 2010 23:02
Jorg → FallenSpiritGR
Οχι στο καινουριο σε εκανα. Το ειδα απο τα contact info σου.
Ιούν 29 2010 18:24
FallenSpiritGR → Jorg
πρεπι να με εκανε στο παλιο το καινουριο μου ειναι [email]fallen_spirit_gr@hotmail.com[/email] αν θες κανε σε αυτο ^^
Ιούν 29 2010 18:13

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται