Jump to content

Community Status Updates

Photo

didimakia → Jorg

Ωχ ναι XD παω
Aug 14 2010 16:52
Photo

Jorg → didimakia

Λολ ρε συ, ξεχασες να βαθμολογησεις το σετ μου. XD
Aug 14 2010 15:52
Photo

Jorg → johntheo95

Ναι ρε συ οποτε θελεις :D. Ναι το τριτο δεν πρεπει να ειναι νεφαλωμα. Απλως το εβαλα στο album, μηπως να το εβαζα για background image στο profile. Για site υπαρχουν πολλα και διαφορα με πρωτο και καλυτερο της [url=http://www.nasa.gov/]Nasa[/url]. Ψαξε και στο google και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις πολλα.
Aug 14 2010 10:34
Photo

johntheo95 → Jorg

ειδα τις φοτο σου και επειτα διαβασα την συζητηση σου με την zura και αφου εισαι ανιμε φαν και ενδιαφερεσε αστρονομικα δεν μπορουσα να μην σε κανω add ελπιζω να δεχτεις και να μιλαμε συχνα το δυο πρωτανεφελωματα ειναι πανεμορφα αν και δεν ειμαι συγουρος οτι το τριτο ειναι νεφελωμα :hmmm: εσυ τι λες? με ενδιαφερει και εμενα η αστρονομια και γενικα το διαστημα αμα το εχεις ψαξει το θεμα μπορεις να μου στειλεις λινκ απο καμια ιστοσελιδα? εχεις και αλλες φοτος με αστρονομικα φαινομενα?αν εχεις μσν αμα δες μπορουμε να μιλαμε και να ανταλαζουμε φοτος αμα δες το μαιλ μου το εχει το προφιλε μου χαρικα που σε γνωρισα:ureshii:
Aug 14 2010 10:23
Photo

Jorg → johntheo95

Ευχαριστω για το request ^^.
Aug 14 2010 10:22
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ναι οκ, ντάξει πιο φυσιολογικό αυτό xD Καντεμιά ε; Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ αυτό τώρα, αν και δεν είμαι τόσο σίγουρη. Μπορεί να κάτσω να διαβάσω το manga. Τώρα τελευταία κιόλας xD Πάντως, εγώ άκουσα άλλο κουλό από έναν "Δεν βλέπω Bleach, γιατί είμαι Ναρούτο φαν. Το ίδιο ισχύει για το One piece". Δεν πάμε καθόλου καλά~ Χμμ το βαρέθηκε ε; ααααα παιδικά; ντάξει το one piece έχει αίμα, αλλά έχει και χειρότερα πχ. καλά δε χρειάζεται να έχει αίμα για να μην είναι παιδικό. τόσα ψυχολογικά, τόσα slice of life, Μέχρι και hentai δηλαδή. ακριβώς ''τς τς τς'' χαχαχα ντάξει λογικό να βαριέσαι xD Ναι ρε συ, και στην πρώτη γυμνασίου είχαμε έναν καθηγητή μαθηματικών (είχε σπουδάσει και πληροφορική όμως) που μας έκανε και χαβαλέ (ντάξει στην πρώτη ήταν και εύκολα) αλλά ήταν ένας από τους καλύτερους που είχα. όλα τα παιδιά στην τάξη των ευγνομονούν. Ήταν φοβερός καθηγητής. Ντάξει, αυτά που μαθαίνεις στη πρώτη γυμνασίου είναι χρήσιμα. Αλλά πχ ακόμη δεν μπορώ να μάθω που τονίζονται και τι πέρνουν. Αααα κατάλαβα~ και ειδικά η γραμματική έχει πολύ βάση στο μάθημα. Χμμ δεν ξέρω. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε για να σου πω την αλήθεια xD Αν και λένε ότι έχει και φυσική μέσα, οπότε μπορεί να σε βοηθήσει. χαχα xD PS. χαχαχα PS2. Λολ όμως! φαντάζομαι τι σου έγραφε δηλαδή xD
Aug 14 2010 09:09
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι, βασικα ενταξει δεν γινομαι και emo πιο πολυ το δευτερο. XD Ασε, ευτυχως που εχει παει τωρα στο χωριο ενος φιλου του. Θα γυρισει αυριο ομως ρε γαμωτο . Ναι για τα φιλλερ, το googlαρα και βρηκα διαφορες σελιδες. Πολλοι ανιμε φαν (ψαγμενοι, οχι αυτοι που βλεπουν τα endless shounen) εχουν αρχισει και τα κακολογουν (οχι που θα τα κακολογουσαν αυτοι που τα βλεπουν :P). Εμεις εχουμε ενα παιδι στο σχολειο που βλεπει ΜΟΝΟ One piece (ειχε δει και λιγο Bleach, αλλα το παρατησε μετα το soul society arc). Του προτεινα καποια να δοκιμασω (οπως το Hetalia Axis Powers που το αρεσει και η ιστορια) αλλα τζιφος. Του λεω γιατι δεν δοκιμαζεις και αλλα και μου λεει οτι τα περισσοτερα απο αυτα ειναι παιδικα... τσ τσ τσ! Εκει ειναι που σκεφτεσαι να γινεις δολογονος. Ενταξει ωραια ειναι αλλα δεν παβει να ειναι υπερεκτιμημενα. Θα πω λιγα school things γιατι βαριεμαι. XD Δεν μπορω να πω, ωραιο ειναι να εχεις καθηγητη που να μη μιλαει μονο για μαθηματα, αλλα οπως ειπες αν δεν καταφερει να σου διδαξει αυτα που πρεπει τοτε γ@μιεται τελειως το θεμα. :P Στα αρχαια ημουν καλος στην 1η γυμνασιου (19 εβγαζα, να μου πεις και τι μαθαινεις στη πρωτη γυμνασιου XD) αλλα μετα αρχισα να πεφτω. Γενικως μαθαινα τις καταληψεις και ολα αυτα αλλα μετα απο 2-3 μερες τα ξεχνουσα. Μετα βαριομουν να τους ριξω μια ματια ετσι για να τα θυμηθω. Ε, και δεν ηθελε πολυ, δημιουργηθηκαν τα κενα. Ναι εχει αστρονομια, αν και δεν πρεπει να βοηθανε πολυ για το τελος. Πιο πολυ για ενδιαφερον θα παω. Pwned is written all over my body. :P PS: Τελικα τα λιγα school things καταντησαν να ειναι το μισο μου ποστ. :P PS 2: Τετοιες μεγαλεις συζητησεις ειχα να κανω απο τον καιρο που μιλουσα με την αδερφη σου.
Aug 13 2010 19:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Θεϊκό ήταν 8D Από άποψη ότι τελείωσε ψυχοπλάκωση; Ή γενικά σε βάζουν σε σκέψη κάποια πράγματα; Ωχ, καθόλου ωραίο αυτό. -_- Αν και πράγματι το download άνιμε τρώει αρκετή ταχύτητα, κάποιες φορές καθόμουν και τα έβλεπα Online για να μπορεί να κατεβάσει η αδερφή μου, αλλά από την άλλη αυτή δεν το αντέχει και έτσι καταλήγω να τα αφήνω ανοιχτό σε κάτι ό,τι να ναι ώρες xD Αναφέρει κάπου, ποια είναι τα fillers? Εμείς πάλι κάναμε την βλακεία που το είδαμε από την αρχή, ενώ είχαμε δει ήδη μέχρι το τέλος του κομματιού της Arabasta. Αλήθεια; Δεν το έχω παρατηρήσει προσωπικά. Ντάξει, το βρίσιμο είναι λίγο υπερβολικό. Ο σχολιασμός είναι οκ, σε φάση τι σε χαλάει σε κάτι. Που όσο να ναι, οπουδίποτε μπορεί να σε χαλάει κάτι. Βασικά, εμένα με έχει φάει η περιέργεια για το τι γίνεται αργότερα, αν και έχω πάρει αρκετά spoilers. Υπάρχουν παντού~ Κοίτα, πράγματι έχουν ενδιαφέρον αυτό με τις ιδιότητες. Και εμένα αυτό μου άρεζε στην αρχή, και ειδικά στα σημεία που γίνονται κάτι μάχες μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Αν και κάποια επεισόδια τα είχα δει με dub -ας μην σχολιάσω-. Μετά απογοητεύτηκα αρκετά με το πως πήγαινε το πλοτ, ενώ υπήρχαν σημεία που το ανεβάζανε, όπως και η εμφάνιση των μην πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, υπήρχαν σημεία που το ρίχανε αρκετά. Αν και δεν χρειάζεται να σχολιάσω, μπορείς να το δεις μόνος σου και να αναπτύξεις δικιά σου γνώμη. Και σε εμάς, υπάρχουν κάποια παιδιά που βλέπουν One piece, Bleach και Naruto. Είδαν και το Death Note και τώρα αρχίσανε το Hellsing. Αν και είναι ένας που κάνει την διαφορά και βλέπει και άλλα shounen. Και τώρα που μιλάμε για shounen, πια ότι manga shounen και να πιάσω στα χέρια καταλήγει να γίνει cancelled. Όπως το Barihaken, το Muddy, το Yotsuya-senpai ή πιο παλιά το Mx0. Και το Meister. Και τώρα πχ κοντέυει να γίνει cancelled το Hokenshitsu no Shinigami και το Kuroko no Basket, αλλά πάλι καλά που πήγανε καλά στις πωλήσεις των volumes. Ε ναι αφού το ξεπέρασες και τα πας καλά στα υπόλοιπα θετικά, φυσικά είναι καλύτερο να ακουλουθήσεις μια από τις άλλες κατευθύνσεις. Καλύτερη επιλογή είναι η τεχνολογική. Φυσικά, νομίζω εκεί δίνουν περισσότερη βάση στα μαθηματικά. Προτίμησα θεωρητική, γιατί είμαι μάπα στα θετικά μαθήματα. Και ειδικά στην έκθεση και στα αρχαία δεν έχω πρόβλημα. Και από τους καθηγητές που έχουμε, ξέρω ότι θα είναι πολύ καλά τα μαθήματα. Και μπορεί να μη χρειαστεί να πάω στην δεύτερα φροντιστήριο. Αν και παλιά, δεν είχα καθόλου πρόβλημα στα μαθηματικά, ήμουν του 17 φαντάσου. Στην τρίτη γυμνασίου είχαμε ένα καθηγητή, και υποδιευθυντή φαντάσου, που δεν έκανε μάθημα. Πραγματικά δεν έκανε μάθημα. Μιλούσε μέχρι και για την Πετρούλα τότε. Πήγαινε έλεγε κάποια πράγματα για το μάθημα και μετά καθόταν. Και μέχρι και μαθητές του 20 είχαν πέσει στο 15. Στην πρώτη φυσικά, δεν μπορούσα να ακολουθήσω τα μαθήματα της άλγεβρας. Μόνο γεωμετρία. Αλλά μου έχει μείνει στον καθηγητή, ενώ στην γεωμετρία του έγραφα 16 και 17 και στην άλγεβρα 11 και 12 και χειρότερα, μου έβαλε τον ίδιο βαθμό και στα δύο. Πολλά λέω για τον εαυτό μου xD Εσύ γιατί δεν τα πήγαινες καλά στα αρχαία; Ευχαριστώ πάρα πολύ 8D εξασκούμε περισσότερο και στα banners πια και τα λοιπά. Άσε άσε, μεγαλώνουμε. Αν και κάτι μπορεί να κάνουν οι διακοπές, των Χριστουγέννων τουλάχιστον. Αναρωτιέμαι όταν τελειώσουμε το λύκειο. Τουλάχιστον εσύ έχεις έναν λόγο που θες να πας, κάποιοι πηγαίνουν έτσι στο άσχετο. Έχει μάθημα επιλογής αστρονομία ε; Τουλάχιστον εμείς έχουμε εδώ. Χαχαχα φαντάζεσαι; Και τώρα έγραψα ακόμη μια όμορφη εκθεσούλα :8):
Aug 13 2010 15:53
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ok, δεν μιλουσα μονο για τα θρησκετικα πχ να μου τυχει εμενα φυσικος που να βλεπει ανιμε και τι στον κοσμο. :P Ναι σωστα, αν και εγω εχω το προβλημα να παθαινω ψυχοπλακωμα μολις τελειωσει ενα ανιμε/μανγκα ακομα και κωμωδια να ειναι. Εκει ειναι που πρεπει να κανω κατι αλλο οπωσδηποτε, γιατι πεφτω σε βαθη συλλογισμο, no kidding. XD Εσυ εχεις και την αδερφη σου να σου κατεβαζει, εγω που ο αδερφος μου δεν ασχολειται μου το απαγορευει και καποιες φορες γιατι χαλαω την ταχυτητα T_T. Στο one piece ειμαι καπου στο 70, θα παραλειψω και τα fillers, οποτε πιστευω μπορει και να τα καταφερω. Βασικα πιο πολυ ειρωνευτικα το ειπα. :P Εχει καταντησει της μοδας τελευταια οι ανιμε φανς να τα βριζουν. Για το one piece ουτος ή αλλως εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αυτος ειναι και ο κυριος λογος που το αρχισα. Το Ναρουτο θελω να το αρχισω, γιατι εκτος του οτι ειμαι shounen fan και το οτι το βλεπουν αρκετα ατομα (και απο το σχολειο μου), εχω παιξει κατι παιχνιδια στο psp και μου φανηκαν πολυ ενδιαφεροντες οι ιδιοτητες των χαρακτηρων,ολο το θεμα με τα sharingan και ολα τα συναφη. Και εγω για μια στιγμη ειπα να ακολουθησει θεωρητικη και να παω για ψυχολογος ή δικηγορος (υψηλοι στοχοι FTW), γιατι ειχα ενα προβληματακι με την αλγεβρα. Λαμβανοντας υποψειν οτι το ξεπερασα το προβλημα και το οτι οι τρυπες που εχω στα αρχαια ειναι μεγαλυτερες και απο τις μαυρες (να μπαινω σιγα-σιγα στο κλιμα του αστρονομου 8)), ειπα να παω τεχνολογικη. Εχεις ταλεντο στο σχεδιασμο για αυτο αν ριξεις και το απαραιτητο διαβασμα πιστευω δεν θα εχεις προβλημα. Και ναι, εχει να πεσει πολυ διαβασμα. Θα μας λειπει ο παλιος καλος καιρος που καθομασταν ολη την μερα και βλεπαμε ανιμε. XD Ναι βασικα αναρωτιεμαι τι σκ@τα υπαρχει εκει εξω εκτος απο πλανητες και μετεωρητες, ετσι μου ηρθε η ιδεα του αστρονομου. Αν και εχει πολλα ειδη οπως κοσμολογος και αστροφυσικος. Το καλυτερο θα ειναι να δειτε το ονομα μου σε καμια Nasa. 8) Damn I got beaten. XD
Aug 13 2010 09:39
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Καλά να σου πω την αλήθεια, δεν με ενδιέφερε και τόσο ο βαθμός στα θρησκευτικά. xD Αν και δεν είναι από τα άτομα που θα ανέβαζαν μόνο και μόνο από αυτό. Ε ναι εντάξει, λογικό αυτό. xD Αλλά είναι ωραία αυτή η αίσθηση η μία σειρά με την άλλη, απλά μην σου τύχει να δεις μία φοβερή κωμωδία και μετά να πέσεις στο καταθληπτικό. Α ναι αυτό με τα ongoing. Σκέφτομαι και εγώ να το κάνω αυτό, είναι καλύτερο από τα άλλα γιατί ξες ότι θα περιμένεις μια βδομάδα για να δεις το επόμενο. Αν και είχα την σκέψη να βάζω την αδερφή μου να τα κατεβάζει για να τα δω στις διακοπές των Χριστουγέννων (ειδικά αυτά που βγαίνουν τον Οκτώβρη). Άσχετο, αλλά η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή από άποψη τις σειρές έβγαλε. Και θα συνεχίσει, γιατί με βλέπω που έχω σταμπάρει πάρα πολλές. Σε ποιο επεισόδιο είσαι στο one piece; xD γιατί αν το είχες παρατήσει πχ σε κάποιο επεισόδιο σίγουρα θα ήταν πιο εύκολο. :P Το Naruto διάβασε το manga αν θες, θα σου πάρει λιγότερο χρόνο και δεν χρειάζεται αποκλειστικά όλο. Γιατί σκέφτομαι, εμένα και την αδερφή μου που φάγαμε σχεδόν ολόκληρο χρόνο να το δούμε, τότε με την 1αρα σύνδεση και όλα online. Μπορώ να σου πω ότι ακόμη και αν δε μου αρέσει πια, μέχρι ένα σημείο είχα αρκετό κόλλημα. Μετά άρχισε να πέφτει στα μάτια μου. Δλδ μέχρι το σημείο που δείχνανε αρκετούς χαρακτήρες και όχι μόνο τους πρωταγωνιστές. Αν και πάει καιρός από τότε, το 2006. τότε είχαμε αρχίσει και το Reborn, τότε που άρχιζε, και είχαμε βρει την χαρά μας. xD πριν είχαμε δει και το prince of tennis βέβαια. Αν και το πρώτο άνιμε που είχα δει ήταν το Yami no Matsuei, ακόμη να το τελειώσω να φανταστείς, και δεν ήθελα και να δεχθώ ότι ήταν shounen-ai. Τότε δεν ήξερα τι είναι γι' αυτό xD Κοίτα, για να σου πω την γνώμη μου, πολλές φορές σχολιάζω αρνητικά τα endless μεγάλα shonen αλλά πχ τον Oda λίγες φορές έχω βρει τον εαυτό μου να τον σχολιάζει αρνητικά, ειδικά αφού κάθισα να διαβάσω το manga. To μόνο που σχολιάζω ακόμα είναι το πόσα χρόνια το κρατάει. Αν και θα είναι δύσκολο γι' αυτόν να αποχωριστεί τους χαρακτήρες, αλλά και πάλι. Well, κερδίζω χρονιά. Είμαι 15 ακόμη, τον Δεκέμβρη θα γίνω 16. Θεωρητική θα ακολουθήσω, γιατί απλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από θετικές επιστήμες. Ωωω ωραία επαγγέλματα. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άτομο που να θέλει να γίνει αστρονόμος, μ'αρέσει, cool. Από την άλλη, θέλω να ακολουθήσω γραφιστική έστω και αν χάσω μόρια από την θεωρητική. (Γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να περάσω ούτως ή άλλως) αλλά σκέφτομαι και για επαγγέλματα πρώτου πεδίου, τύπου ψυχολογία. Αν και σίγουρα θέλει αρκετά μόρια. Έχει να πέσει διάβασμα xD Και το δικό μου giga βγήκε xD
Aug 13 2010 08:40
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι ρε συ, αν αρχισεις να επικοινωνεις συχνοτερα με τον καθηγητη θα σου ανεβασει και τον βαθμο. XD Και εγω εχω αποφασισει να τα μειωσω. Δηλαδη δεν θα γινεται αυτο που εκανα το καλοκαιρι που αρχισω τη μια σειρα μετα τη αλλη. Θα βλεπω τα ongoings (τουλαχιστον ελπιζω να βρισκω το χρονο για αυτο) και αντε αμα βρω λιγο παραπανω ελευθερο χρονο να αρχισω καμια μικρη σειρα, να δω κανενα ova ή να αρχισω κανενα manga. Αρχισα και one piece και ελπιζω να το τελειωσω μεχρι να αρχισουμε (ή, at least, μεχρι να αρχισουν τα κανονικα μαθηματα), αλλα χλωμο το βλεπω. Φαντασου σκεφτομουν να αρχισω και Naruto. XD Ειπα να τους ριξω μια ματια, οταν τα βριζω να εχω μια ολοκληρομενη αποψη. XD Α, νομιζα οτι ησουν 1 χρονο μικροτερη. [s]Τη σκεφτεσαι να γινεις[/s] No, no, too childish. :P Τι κατευθυνση σκεφτεσαι να ακολουθησεις; Εγω για φυσικος το βλεπω (και αν ειμαι τυχερος αστρονομος 8)) ή αρχιτεκτονας (λιγοτερο πιθανο αλλα να εχω μια εναλλακτικη) Αντε παλι giga μου βγηκε το VM. XD
Aug 12 2010 23:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

[QUOTE]^ OMG! Μακαρι να ειχα και εγω εναν τετοιο καθηγητη.[/QUOTE] Άσε! Μακάρι να τον είχα ακόμα. Ήταν και γενικά θεικός ως άνθρωπος. Απλός και δεν είχε κολλήματα σαν τους υπόλοιπους. Αν τον έβλεπες από μακριά, δεν θα καταλάβαινες ότι δίδασκε θρησκευτικά XD Και κουράγιο στο θέμα με την μάνα σου 8D σε νιώθω. Αν και ήταν βέβαια λίγο λογικό, λόγω τάξης. Περίπου στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι και εγώ. Αν και το απόφασισα μόνη μου να τα μειώσω, οπότε παίρνω σβάρνα τώρα μέχρι να αρχίσει το σχολείο ότι άνιμε έχω σε DVD και εξωτερικό. Α! και άντε καλή μας επιτυχία στην δεύτερα λυκείου 8D
Aug 12 2010 23:18
Photo

Vagelio → Jorg

To κατεβασα απο τους Gar [URL]http://www.greekanimereborn.smfnew.com/index.php[/URL] (αλλα θελει να γινεις μελος για να κατεβασεις). Θα τον τσεκαρω και αυτον τον MephistoDPMKII αν και θα συνεχισω να βλεπω απο το ελληνικο fansub. Επισης εχει βγει και το nurarihyon no mago με ελληνικους υποτιλτους :kawaii:
Aug 12 2010 08:51
Photo

Jorg → Vagelio

Οχι ρε συ XD. 6:30 με 7 αρχισα να βλεπω μεχρι τωρα. Ελληνικους υποτιτλους ε; Απο που το κατεβασες; Αν και απο τον MephistoDPMKII που τα βλεπω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δηλαδη για youtube εχει φοβερη ποιοτητα!
Aug 11 2010 15:13
Photo

Vagelio → Jorg

οταν λες 6:30 με 7 εννοεις απο τις 6 το πρωι μεχρι τις εφτα το απογευμα... wow, εχει οντως ξεκvλοθει στα ανιμε:OMG3:. Eγω παλι εχω ξεκωλοθει στη ζωγραφικη, μελανωμα, χρωματισμα... αστα να πανε :hot: Btw, χθες κατεβασα το 121ο επεισοδιο απο τα 5d's με ελληνικους υποτιτλους και 720p. Ενδιαφερεσαι; Εχει τελειως διαφορετικη ποιοτητα απο αυτη του youtube :ureshii:
Aug 11 2010 14:55