Jump to content

Community Status Updates

Photo

Regina → didimakia

Πςςςς τιμή μου ρε συ....Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα καμαρώνετε...Να τραβάτε τα μαλλιά σας μου φαίνεται πιο πιθανό. :P
Dec 04 2010 17:54
Photo

didimakia → Regina

Χοχο θα εχουμε να το καμαρωνουμε στα αγγονια μας... ''Καποτε στην anime.gr ηταν η γνωστη επιστημονας Βιολογιας'' :P
Dec 01 2010 21:55
Photo

Regina → didimakia

Βιολογικό. Και ναι αληθεύει,λέω να γίνω επιστήμονας :P
Dec 01 2010 20:54
Photo

didimakia → Regina

Τι σχολη αν επιτρεπεται?
Dec 01 2010 18:42
Photo

Regina → didimakia

Κανονικά Αθηναία είμαι, αλλά μένω στο Ηράκλειο, μιας και η σχολή μου βρίσκεται εδώ.
Dec 01 2010 18:19
Photo

Regina → zoro77

Αυτό έλειπε να μην σε δεχόμουν :)
Dec 01 2010 18:16
Photo

didimakia → Regina

Και εγω μπορω να σε γραψω ενα καρο θετικα αλλα αυτο δεν θ'αλλαξει την γνωμη σου αρα σταματαω >.< Εσυ απο που εισαι?
Nov 30 2010 23:59
Photo

zoro77 → Regina

thanks που με δέχτηκες
Nov 30 2010 23:27
Photo

Regina → didimakia

ωωω i see :P Βασικά σου εξήγησα γιατί τα σιχαίνομαι, είναι θορυβώδη και υπερκινητικά και όταν έρχονται στο σπίτι σου σου αλλάζουν θέση σε ο,τι αντικείμενο κυκλοφορεί εκεί μέσα άσε που έχουν το κακό ελάττωμα να σπάνε πράγματα και μετά να παίρνουν το αθώο βλέμμα του κουταβιού. Είναι ύπουλα καταβάθος αλλά το παίζουνε χαριτωμένα για να έχουνε άλλοθι. :smokingg:Θες κι άλλα? Μπορώ να γράφω λίστες επιχειρημάτων μέχρι να σε πείσω. :P
Nov 30 2010 22:55
Photo

didimakia → Regina

Oχι απο Βεροια ειμαι απλως ειναι οι επιρροες απ ''ΤΟ ΝΗΣΙ'' και το Big Brother με τον κρητικο μεσα XD Οσο για τα μικρα εγω τα συμπαθω πολυ. Γτ τα μισεις τοσο ? Σου αλλαζουν την ζωη
Nov 30 2010 21:42
Photo

Regina → didimakia

Χαχαχα. Έτσι πρέπει. Ειδικά όταν αυτές οι ευκαιρίες προέρχονται από μικρά ατσούμπαλα ανθρωποειδή που στριγκλίζουν όλη την ώρα μες τα αυτιά σου σα δαιμονισμένα και τρέχουν πάνω-κάτω λες και τα βαλές στην πρίζα. Και όχι, δεν είναι ότι έχω κάτι προσωπικό με τα πιτσιρίκια, απλά τα μισώ ανεξαρτήτου φύλου και εθνικότητας :P Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, κανονικά θα έπρεπε όλη η ανθρωπότητα να τα μισεί, δε βρίσκω κάτι χρήσιμο πάνω τους, εκτός κι αν είσαι επιστήμονας και μελετάς την ηχορύπανση. Anyway, αρκετά με την φλυαρία μου, πριν σε αφήσω στην ησυχία σου να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο. Είσαι κρητικός? :P
Nov 30 2010 20:48
Photo

didimakia → Regina

Χεχε χαιρομαι για το θρεντ.. ηδη 2 ποστ μπηκαν και στο Ηall Of Fame :D Οσο για το κοπελι,λεγαμε απο καιρο να παιξουμε μπαλα μετα απο τοοοσο καιρο αλλα δεν ειχαμε μπαλα και μας εκατσε αυτο το γεγονος.. Aρπαζω καθε ευκαιρια την ζωη μου ;) Χαχ XD
Nov 30 2010 02:51
Photo

Regina → didimakia

My pleasure. Έπρεπε να σε είχα κάνει καιρό τώρα. How silly of me. Btw το θρεντάκι σου έχει πάρει φωτία. Προβλέπεται τρελή επιτυχία, προσωπικά μιλώντας κάθομαι και το χαζεύω με τις ώρες. Κι όσο για το κοριτσάκι που αποδείχθηκε τελικά αγοράκι και κυνήγαγε την μπάλα, καλά του κανες του σκασμένου! Μισή σπιθαμή άνθρωπος μου θέλει και ποδόσφαιρο. Άκου εκεί πράγματα...
Nov 30 2010 02:23
Photo

Regina → zoro77

Βusted :P Προσπαθώ να το κόψω αλλά όλο ξανακυλάω. Καταραμένη βρωμερή συνήθεια! :madtodeath:
Nov 30 2010 02:14
Photo

didimakia → Regina

Thnx for the friend request :D
Nov 30 2010 00:52