Community Status Updates
just reaper → Regina
Afu einai etsi tha se keraso glikaki me sokolatitsa. Tha sou elega pagoto alla asto kalitera. Exei valei krio.
:ureshii:
Oct 30 2010 18:37
Regina → zoro77
[QUOTE=zoro77;440731]+++++++++++
Πολύ σωστή άποψη
[/QUOTE]
Επειδή έχω την εντύπωση πως θα σπάμαρα αν απαντούσα στο θρεντ μόνο και μόνο για να σε ευχαριστήσω, σε ευχαριστώ από εδώ :P
Oct 25 2010 20:25
Zoro → Regina
Χμμ, εγώ πάλι αν και γενικά δεν έχω προτιμήσεις στους χαρακτήρες μιας ιστορίας (κι ας είναι πειρατές, cow boys, samurai κλπ, όλους τους πάω), αν έπρεπε αντίστοιχα να διαλέξω θα έλεγα πειρατές (της καραϊβικής <3) και ιππότες/πολεμιστές, έχω λατρέψει τα LOTR, 300, Troy, Gladiator κλπ. :D
Oct 19 2010 17:04
Regina → just reaper
Είσαι κακός και στριμένος :angry: Για χάρη σου δεν ευχαριστήθηκα το υπέροχο παγωτάκι μου με μία μπάλα προφιτερόλ και μια άλλη κίντερ μπουένο :nbleed:
Oct 18 2010 20:50
Regina → Zoro
Οκ,next time I'll take you into consideration.I Promise!:thumbup:
[SPOILER] And that's a threat Mr :kakaka: [/SPOILER]
Εγώ προειδοποίησα το κρίμα στο λαιμό σου :Ρ
Όσο για το άβαταρ, τελείως random η πειρατίνα μου (η τουλάχιστον έτσι νομίζω :huh:) αλλά και τελείως adorable, δε βρίσκεις? Σνιφ, κι εγώ την ίδια σκέψη έκανα όταν την πρωτοείδα, πφφφ i can't help it after all, οι πειρατές και οι καουμπόηδες είναι οι αδυναμίες μου :(
P.S Thanks! ;)
Oct 18 2010 11:25
Zoro → Regina
Ναι το profile είναι ολόκληρη ιστορία κάθε φορά να το φτιάξεις και να ταιριάξεις τα χρώματα, ξέρω κι εγώ που το έχω αλλάξει 7-8 φορές, που να βάλεις και background εικόνα, φέρνει το task σε εντελώς άλλο επίπεδο να βρεις μια κατάλληλη. :hot: Για χείρα βοήθειας, όταν έρθει αυτή η ευχάριστη στιγμή που θα αποφασίσεις να αλλάξεις πάλι, μπορείς να ρωτήσεις και τον γράφων για τυχόν απορίες. ;)
Στο avatar πρόκειται για random kaizoku chick ή από κάποια σειρά (όχι τίποτ' άλλο, δεν θα χαλούσε άλλο πειρατικό anime πέρα από το γνωστό);
PS: Ωραίο και το "νέο" name. =D
Oct 18 2010 02:30
Regina → Zoro
Χαχαχα, zoro-kun έχεις τον τρόπο σου να κάνεις τους άλλους να χαμογελάνε. :) Ευχαριστώ για το accept :)
Το σετάκι όπως βλέπεις φουλ πειρατικό και φουλ δικό μου, no character imitation this time...
Όσο για το προφιλ δε θα μου λεγες omedeto αν έβλεπες τι πέρασα για να το φέρω σε αυτή τη μορφή. :hot: Στην αρχή έφερνε με στραπατσαρισμένο ουράνιο τόξο, μετά πέρασε τη φάση λαχανόκηπου ενώ εκτελούσε και χρέη Πικάσο.
Μα είναι πράγματα τώρα αυτά? Να θες να αλλάξεις προφίλ και να μην μπορείς λόγω του κομφούζιο λέξεων,σχημάτων,χρωμάτων και περιγραφών? :blurah5: Δώστε μιά χείρα βοηθείας ρε παιδιά, έστω κανένα γραπτό οδηγό, κάτι, οτιδήποτε :Ρ Τέσπα, τα βαλα τα μισά μαύρα, τα μισά φούξια και ησύχασα :Ρ Που θα πάει θα τα μάθω καλύτερα τα κατατόπια με τον καιρό.
Όσο για την τελευταία ερώτηση.... Hi-Mi-Tsu :himitsu:
Oct 15 2010 21:52
Zoro → Regina
Well well, look who's here, pleased to make your acquaintance miss! :wis:
Καινούριο set και, για πρώτη φορά, προφίλ βλέπω, omedeto. :drinks: Λες να σε δούμε και σε κάνα thread τώρα;
Oct 15 2010 16:14
Regina → just reaper
[SIZE=2][B][FONT=Comic Sans MS]Άντε καλή μας συνέχεια[/FONT][/B][/SIZE][B]...[/B]
[URL="http://img842.imageshack.us/i/200pxfinalfantasyversus.jpg/"][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/830/200pxfinalfantasyversus.jpg[/IMG][/URL]
[SIZE=2][B][FONT=Comic Sans MS]Για σένα.Πολλά Φιλιάαα! [/FONT][/B][/SIZE]
Oct 15 2010 14:53
just reaper → Regina
Imoto chaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!
Eipa na to egainiaso kai ego epitelous!!!!!!
Oct 15 2010 14:26
Regina → just reaper
Onichaaaaan :lovulovu:
Πολλές καλησπέρες και από εδώ :Ρ Μόλις εγκαινίασα τα visitor messages μας, μετά από ένα χρόνο και κάτι ψιλά εγγραφής. Δεν μπορείς να πεις είμαι και πολύ προχώ :Ρ:Ρ:Ρ
Oct 14 2010 23:45
shadowsong → Regina
Γεια, πως παει? Ειδες καθολου το baccano! ?? (btw απο τη συζητηση στο code geass π λεγαμε...)
Nov 22 2009 19:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed